mooi product en prima op maat

precies volgens verwachting.

prima materiaal

Snelle levering en goede kwaliteit

Heb een tafelbeschermer gekocht en deze was snel geleverd en dit in een praktische rol.De kwaliteit was heel goed.Wij zijn tevreden over deze bestelling

Mooi tafelzeil

Mooi zeil. Dik genoeg. We hebben de optie 1% extra lengte aangevinkt omdat jullie dat adviseren, maar nu steekt hij aan 1 kant bijna 1.5 cm over de tafel heen. Dat vinden we wel jammer.

Prima, service en kwaliteit

Alles is netjes verpakt en op tijd geleverd. De kwaliteit is goed en het bestellen was erg gemakkelijk. Dus uitstekende service.

Super!Past precies!

Snel binnen! Past precies!

Super service

heel snel en gied gekeverd

gioed

Mooie tafel zeil?

Snelle reactie, vriendelijk, behulpzaam en mooi product. De tafel blijft een mooie uitstraling houden met dit zeil erop. Dank!!

Heel goed product!

Heel tevreden over de levering en het product. Goede bescherming voor de tafel. Jammer dat er op het einde een foutje inzit.

Prachtig produk

Ontzettend snelle levering!

Snelle levering en goed product

Thuisbezorgd op tijd en snel. Product is zoals gewenst.

Goed geregeld op tijd gebracht kan niks negatiefs bedrnken

Alles goed afgehandeld mooi op tijd niks negatiefs

Mooi en handig tafelmolton

Tafelmolton op rol, goede maat geleverd. Past precies op tafels.

Gewoon goed

Twijfelde om te bestellen en om extra mm te nemen ivm krimp. Beide toch gedaan en geen spijt van. Beschermzeil is van goede kwaliteit en past mooi. Mistte alleen de contactmogelijkheden zoals aangegeven op de site. Chat werkt niet en op WhatsApp werd niet gereageerd.

top

tevreden, alweer voor de tweede maal, efficient en goede kwaliteit

Ziet er netjes uit want het ziet er uit als verwacht

Transparant tafelzeil

Zeer snelle verzending en goede service. Jammer dat de kwaliteit van het zeil tegenvalt. Je ziet er alles op, vette vingers die niet meer verdwijnen, krassen van borden,... Zeker voor de prijs had ik anders verwacht.

Geheel tevreden!

Goede ervaring zoals, tijd aflevering klopte en vriendelijke nette chauffeur. Ook heel blij met m’n bestelling was helemaal correct. Met vriendelijke groet PG

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Ondanks dat ik gevouwen had besteld kwam het toch op rol.

Goed en duidelijk

Goede website prima ingepakt

Goede overzichtelijke webshop

Eerste levering ging er iets fout met het pakje Maar dankzij goede service kwam het toch goed Nu gaat onze tafel langer mee.

Mooi zeil

Snelle levering en een mooi zeil dat precies op ons bureau past. Echt heel tevreden

snelle en goede bezorgdienst-service

Komt later