Hele snelle levering , mooie kwaliteit, prima op maat.

geweldig

het materiaal is geweldigggg we zijn er helemaal blij mee

Ruime keus snelle levering

Gemakkelijk bestellen maten doorgeven klaar

B.Sansam

pluspunt is: tafelkleed was netjes op maat en op tijd geleverd en minuspunt is de prijs is teveel

Via Google op deze site terecht gekomen. Overzichtelijk en duidelijk menu. Tafelzeil besteld, betaalt en ging snel in het verzendproces. Past perfect en staat mooi. Aanrader!

Super kwaliteit en vlotte afhandeling en bezorging

Super geweldig snelle levering

Mooi tafel zeil

Keurig geleverd op rol. En mooi tafelzeil

Mooi kwalitatief goed zeil, precies de juiste maat, snelle levering en keurig verpakt.

goed verzorgt

Snel en handig

Goed en ook wat minder

Heb het zeil mooi op tijd geleverd gekregen, moet natuurlijk afwachten hoe de kwaliteit is . Moet geschikt zijn voor buiten. Ziet er goed uit. Ik zou 10% korting krijgen maar met de code die ik gekregen had lukte dat niet . Heb gemaild hierover maar daar heb ik niks op gehoord . Jammer Vind t moeilijk om sterren te geven want t moet nog blijken hoe de kwaliteit is

Heel goedkoop voor een tafelzeil op maat! Snelle en goede verzending

Mooi zeil, goede kwaliteit

Prima en snelle levering

Netjes en snel geleverd. Tafelzeil past perfekt

Mooi tafelkleed . Zelfs op rol geleverd zonder extra kosten . Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van het verzenden .

Denkt met de klant mee

Verkeerde maat perongeluk ingevoerd, kreeg netjes een mail of het klopte! Alles netjes optijd geleverd.

Tafelkleed is al meer dan 3,5cm gekrompen

Ik heb jullie op 27/06 een bericht gestuurd dat mijn tafelkleed al meer dan de 1% krimpmarge gekrompen is. Ik heb van jullie nog steeds geen antwoord ontvangen. Ik heb in het verleden via een andere tafelkleed leverancier besteld en NOOIT problemen gehad met krimping. Nu voor jullie gekozen omdat jullie goedkoper zijn, maar al spijt want het tafelkleed past na minder dan een week al niet meer! Service na verkoop laat ten wensen over.

Ronde matte tafelzeil is niet de juiste maat

Tafelzeil is niet op maat gesneden. Ik heb 110cm aangegeven plus een marge. Ik kom aan de ene kant een stuk zeil tekort. Heb contact opgenomen en verwacht een nieuwe zeil want heb hier niets aan. Ben in afwachting. Als dit prima wordt opgelost, dan 3 sterren. De zeil is wel van goede kwaliteit. Alleen jammer dat de afmeting niet klopt!

Snelle levering, ruim assortiment, goede chat

Geweldige service, snelle levering

Top kwaliteit tafelzeil, snelle levering

Goed en netjes

Het product word snel en goed geleverd

Super snel en correct

Zie zin hierboven

Snel & makkelijk besteld via de website.

Goede en vlotte bestelling

De bestelling ging geheel naar wens. Alleen de levering via DPD zou beter kunnen.

Snelle en correcte levering

Goede service goed product

Via de website tafelzeil besteld na online vraag gesteld te hebben die binnen 1 minuut al beantwoord werd. Goed product snel geleverd

Coolendonk 2

5706WS 2