Goede, snelle levering

Telefoon besteld, ziet er prima uit, en werkt goed. Batterij heeft alleen lage capaciteit, maar kan teruggestuurd worden dan vervangen ze deze nog.

Is niks

Erg slecht 165 euro for en oude iphone Met totale kappote accu totolos acuu ik vind belachelijk erg slecht

Een super site en bedrijf

Na bij andere sites behoorlijk in de maling genomen te zijn kreeg ik ee tip over dit bedrijf. Telefoon was op voorraad en de volgende dag bezorgd!! Echt helemaal super

Snelle levering en goede kwaliteit

Al twee refurbished iPhones gekocht, supersnel geleverd en kwaliteit als nieuw. Alleen de lader die erbij geleverd wordt gebruik ik liever niet, wordt extreem heet dus vertrouw ik niet. Telefoon zelf is helemaal prima.

Ik ben heel blij met mij aankoop. Prima service!

Vlotte levering met vriendelijke service

Reeds een paar keren gekocht bij Phonely. Steeds vlotte levering en vriendelijke helpdesk. De kans is zeer groot dat wij hier nog bestellen.

iPhone 8 Plus 256gb red review

De levering van het toestel is goed vlot geleverd, prijs kwaliteit is ook goed ziet er netjes uit . Ik heb 1 min punt dat was we hadden extra een draadloze lader er bij besteld en die werkte niet goed . Verder prima online winkel phonely zeker voor herhaling vatbaar om weer onze toestellen daar te halen. Met vriendelijke groet, Elvin

Snelle levering alleen na 2 weken al de lader kapot

Goede prijs/kwaliteit, snel geleverd.

Goede telefoon, zeer weinig gebruikssporen. Wat jammer is, is dat ik een iPhone 6s Spacegray bestel en een Silver geleverd kreeg.

Telefoon zoals geadverteerd

Telefoon in zeer goede staat en alle toebehoren erbij. Zelfs in een heel mooi eigen doosje. We hebben de telefoon pas, maar op dit moment zeer tevreden.

Goeie site en betaalbaar

Een refurbished iPhone 7 gekocht met gebruiksporen. Nou ik kan ze niet vinden. Toestel werkt goed.

Snelle levering maar wel misleiding over betaalmethode

Op zich ben ik erg tevreden met de snelle levering en de staat van het toestel. 1 klein krasje aan de zijkant. Batterijcapaciteit 93 % dus ook best ok. Het enige minpunt vind ik dat ze een betaalmethode aanbieden waarin je in 3 termijnen kan betalen. Maar dat kan maar tot een bedrag van 500 euro. Dus helaas niet mogelijk in mijn geval ( 600 euro)

Sneller levering telefoon ziet eruit als nieuw en werkt super

Zeer mooie krasvrije iPhone 8

Een zeer nette iPhone 8 gekocht bij phonely krasvrij snel geleverd

Meuk

Zwaar meuk rommel nooit aan beginnen

Erg goed

Ik heb tot nu toe 2x een telefoon gekocht en beide zijn goed bevallen :) komt snel en goede kwaliteit:)

Erg goed

Telefoon als nieuw!

Top toestel!

Snel geleverd, had een licht gebruikte iPhone 11 gekocht en tot mijn verbazing kan ik geen een krasje vinden! Ook de baterijconditie is 100%. Ik ben erg tevreden.

Snelle service en een geweldige telefoon

Ik heb onlangs een telefoon genomen bij phonely heb het meteen de volgende dag gekregen en de telefoon was in geweldige staat ookal is het refurbished raad het zeker aan top!

Mooie zo goed als nieuwe iPhone besteld voor m’n Vriendin, ze is er heel blij mee. Alleen jammer dat de conditie van de batterij al op 85% staat. Anders was het perfect geweest.

Super Ik heb nu vóór 3rd keer een refurbished iPhone besteld, en beide waren ze top!!! ik ben echt blij mee.

Zoals gehoopt

Toestel besteld en binnen een dag ontvangen. Na openen van de verpakking eens kritisch naar het toestel gekeken en ik kwam tot de conclusie dat hij volledig schadevrij is. Top! Voor deze prijs en met een batterijcapaciteit boven de 90% ben ik meer dan tevreden. Bedankt!

Snelle service en staat is vaak beter dan het omschrijft

Vorig jaar tijdens mijn vakantie iphone 5S scherm kapot laten vallen toen “een zo goed als nieuw” iphone 5S gekocht, erg tevreden. Nu een iphone SE “met lichte gebruiksporen” voor mijn mam gekocht. Paar lichte krasjes op scherm. Eenmaal een zelf gekochte beschermglas erop, ziet je totaal niks meer van terug. Accu is ook goed, na 2 uren aan de tel en tot slapen gaan nog zeker 60-70% over. Vorig keer gekochte 5S accu minder goed (misschien ligt het aan mijn eigen gebruik). Zeker aan te raden. Zal voortaan mijn refurbished iphones bij Phonely halen.

Snelle en betrouwbare service

Precies als beschreven en snelle service

Aanrader!!

De telefoon ziet er bijna als nieuw uit ondanks dat ik de optie “lichte gebruikssporen” had aangevinkt. Ben er erg blij mee en zal in de toekomst zeker weer weet van Phonely Gebruikmaken!

De Trompet 1909

1967 DB Heemskerk