Mooie boom , matige service en slechte bereikbaarheid
Ik had aanvankelijk een goede service en de boom die ik gekocht had kon op mijn gewenste zaterdag geleverd worden .
Nu ontving ik echter op de zaterdag de week voor de levering een telefoontje dat men onderweg was . Dit was niet volgens de afspraak en niet mogelijk, dus de boom is mee terug gegaan . De volgende week heb ik gemaild en er kwam een voorstel of het ook evt op de vrijdag geleverd kon worden daar ze in de zelfde stad toevallig voor andere werkzaamheden waren .
Na wat mailen heen en weer zijn we een tijd overeengekomen en ik heb gezorgd dat er op het tijdstip iemand voor hen aanwezig was . Echter op de afspraak kwam niemand opdagen .Contact op nemen kon pas weer maandag erop . Ik had echter het 06 nummer van degene die mij de week ervoor gebeld had nog in mijn belhistorie en ik kreeg hem gelukkig aan de lijn . Het bleek ze waren het vergeten ( na de aantallen mails lijkt mij dit onvoorstelbaar ) Degene met wie ik belde heeft persoonlijk vrijdag avond nog alles geregeld en we hebben de boom de volgend dag alsnog ontvangen . Pluim voor deze medewerker !
Het zou voor de klant mogelijk moeten zijn na twee uren tevergeefs wachten op de levering ook iemand van het bedrijf te kunnen contacteren zeker als je zo een schamele interne communicatie hebt . .