Scherpe prijzen en snelle levering

Mijn vaste verzorgingsproduct is op deze site een stuk scherper geprijsd dan als ik het rechtstreeks aankoop bij mijn schoonheidspecialiste. Bovendien is het gratis de volgende dag geleverd aan huis en ontvang ik ook een staaltje

Bestellen dadelijk in dd bus

Snel geleverd, ruim assortiment

Ik kon alle producten makkelijk vinden en twee dagen later had ik ze al in huis.

Goede produkten

Snelle levering producten duur maar goed

Een hele goede wrvaring

Mijn ervaring is dat je vanaf je bestelling tot aan de bezorging goed geïnformeerd wordt.

Altijd op tijd bezorgd en hele aardige medewerkers die helpen als je belt.👍

Heel goed.

Goed assortiment, zeer goede prijs en heel tevreden over levering.

Al enkele jaren gebruik ik nogal dure crèmes van een bepaald merk. In de hoop het wat goedkoper te kunnen kopen kwam ik via Google bij luxery4you. Prijs was goed en het bestelproces heel helder. Je kan zelfs aangeven welke proefjes je bij je bestelling zou willen ontvangen en die krijg je dan ook. Heel tevreden.

Super snelle en correcte levering!!

Heel tevreden!

Top Firma !

Al enkele jaren klant bij Luxery4you. Tot heden een Super Service betreffende leveringen ! en producten ! en promoties ! Ook bij problemen krijg je op een mail een hele vlotte service, klant- vriendelijkheid en vooral een goede en snelle oplossing. Een aanrader !!! De prijzen zijn steeds voordeliger dan ergens anders en promoties worden steeds toegepast. De staaltjes zijn een pluspunt om andere producten te leren kennen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van leveren.

Erg goed

Het is snel en mooi verpakt als het aankomt

goede service

correcte afhandeling als er zich een probleem voordoet.

Uitstekende service

Snelle service. Perfecte bezorging. Fijne online shop. Duidelijk en overzichtelijk.

Top webshops

Super blij met deze webshop! Snelle levering en alles keurig verpakt. Blij mee

Prima bedrijf. Vlot en accuraat.

On line bestellen en binnen 2 werkdagen in huis.

Altijd snelle levering en goede service

Pakketje altijd snel in huis en met fijne proefmonsters

Snelle levering en goed product

Ik ben op alle fronten erg tevreden

Snel levering

Snelle levering, bestelling is compleet en proefjes op maat. Fijne service. Jammer dat het achteraf betalen niet werkte, terwijl het wel op de website staat.

Bestelling op afgesproken tijd afgeleverd

Wat mijn ervaring betreft zal zeker weer mij produkten bij Luxery4you.nl bestellen.

Goede service en vriendelijk

Vriendelijk en goede service

Goede service en leuke extra's.

Ben altijd benieuwd wat er nu weer voor proefjes bij zitten; word ik blij van.

Zeer goede service!

Snelle levering, scherp geprijst en goed verpakt.

Makkelijk bestellen

Webeseite is duidelijk, waar door bestelen eenvoudig is.

Persoonlijk

Fijne informatievoorziening en goede producten. Website zelf is iets omslachtiger geworden; lastiger als je bij 1 merk wilt blijven zoeken.

Altijd goede service!!

Prima!!