Voldoet volledig aan haar belofte!

xxx

Super geholpen met mijn vraag. Snelle levering Top

Uitstekend. Snelle levering

Zeer vlotte afhandeling !

Zeer vlotte afhandeling !

Alleen product opzoeken is lasting, is niet erg toegankelijk.

Snel en goed verholpen.

Het afhandelen van bestelling ging goed. Eén van de bestelde producten was helaas niet op vooraard. Dit was direct gecommuniceerd en er zijn verschillende oplossingen voorgesteld. Het terugstorten van het bedrag ging snel en zonder problemen.

Goede producten, goede communicatie

Ik ben erg blij met de goede kwaliteit producten die jullie verkopen. Als er iets is en ik stuur een bericht reageren jullie heel snel en lossen dingen snel op. Geen 5 sterren omdat de site wel wat soepeler zou kunnen lopen, bijvoorbeeld als je iets in het winkelmandje hebt en datzelfde product nog een keer toe wilt voegen moet je het opnieuw opzoeken.

Prima, snelle bestelling. Ik heb geen 5 sterr8gegeven, omdat de verpakking minder uitbundig mag.

Goeie ervaring

Snel en goeie levering. Top!

prima service, snelle afhandeling. Track & trace van KPN deed het niet. Ik kreeg de boodschap "verkeerde code"

Naar verwachting, niks op aan te merken.

geen opmerkingen

Zeer goede en snelle service

Zeer snelle, fijne en goede service.

super site

Een super tevreden klant erbij

De prijzen van de producten zijn goed en daarnaast werden er ook nog leuke testers bij mijn bestelling toegevoegd. Na 2 dagen was het thuis geleverd. Ik ga er zeker vaker een bestelling doen.

Zeer positief

Snelle service, goede producten, correcte prijs

Zeer goed.

Na bestelling via mail altijd zeer snelle en adequate afhandeling. Product binnen een paar dagen in huis en steeds updates omtrent vervoer e.d.

Lieve medewerkers & goede medische producten

Ik bestel mijn zonnebrand altijd via luxury4you omdat zei het enige bedrijf in NL zijn wat zonnebrand met ingrediënten die bewezen het beste bescherming tegen zon bescherming. De medewerkers zijn altijd vriendelijk wanneer je een vraag hebt over een product of de levering. Daarnaast hebben ze goede reinigsproducten. Een van mijn favoriete is de obagi exfoliated. Krijg ontzettend veel complimenten over mijn huid sinds ik deze producten gebruik. Wat helemaal fantastisch zou zijn is als ze Zuid Koreaanse skincare zouden verkopen, en Skinmedica. Ook geven ze leuke testertjes.

Keurige levering, zeker voor herhaling vatbaar!

Netjes snel mooi verpakt

Leuke betaalbare kleding

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Snelle levering van heerlijke producten!

Mooie lijn van Meditopics gekocht, o.a. AHA crème! Goede prijs snelle levering!

Altijd een snelle levering

Mooie producten en snelle levering

Duidelijk, helder, fijn product (Academie).

Ze doen alles wat ze op de website beloven

Een goede ervaring want wat ze beloven, komen ze ook na.

Goede ervaring

Goede prijzen en snelle levering. Een foute levering werd super snel opgelost. Meer dan tevreden met Luxury4you!

Antwerpsestraatweg 2

4631 NL Hoogerheide

Over Luxury4you.nl

Luxury4you is onderdeel van huidtherapeutisch centrum Medical Beauty Center met vestigingen in Hoogerheide en Bergen op Zoom. Wij werken samen en i.o.v. omliggende ziekenhuizen en bieden behandelingen aan voor huidverzorging - en huidaandoeningen. Onze HBO huidtherapeuten zijn geregistreerd in het KP paramedici en adviseren u welke producten het meest geschikt zijn voor uw huidconditie. Neem gerust vrijblijvend en gratis contact met ons op!