Prima service, altijd snelle en keurige levering!

Altijd prima en snelle service, keurige verpakking, goede informatie over de bestelling en leuk dat er altijd een sample van het gekochte merk bij zit.

Snel en betrouwbaar

Luxury4you was voor mij wij weer een snelle, betrouwbare levering van de creme van maria galland. En daarbij ook nog een van de voordeligste.

Ruime keuze, goede aanbieding en snelle bezorging

Mijn ‘eigen’ merk gezichtsverzorging is nier erg gangbaar maar bij luxery4you hebben ze niet alleen de producten die ik zoek, de aanbiedingen zijn goed en ik heb de bestelling snel ontvangen. Bovendien zaten er ook nog gratis proefjes bij, heerlijk!

Snel verzonden, keurig verpakt en top product

Heel fijn! Er zat zelfs een sample bij. Goed verpakt en snel verzonden.

uitstekend

Super tevreden en snelle levering.

Goed verzorgd

Overzichtelijke website,, duidelijk. Snelle verzending. Mooie producten.

Goed en verzorgd

Nooit zorgen om bestelling wordt altijd snel geleverd. Ook leuk de samples.

Uitgebreide keus

Zeer uitgebreide keus aan producten en vlotte levering.

Goede service!

Mijn producten worden snel geleverd en ik ben zeer tevreden.

Snelle verzending

Goede prijs voor dd producten en snel in huis

Snelle levering & goede prijs

Al een paar keer dermaceutic besteld en altijd goed geprijsd. Levering is ook snel. Paar keer een proefje gemist, maar de laatste keer kreeg ik maar liefst 3 proefjes bij mijn bestelling :)

supper

ben blij met de producten en de snelle levering en de prijs

Snel en betrouwbaar

Luxury4you heeft een ruim assortiment en sluit goed aan op mijn behoefte. De prijzen zijn erg goed in vergelijking met derden. Levering vindt echt snel plaats

Snelle levering en nooit geen problemen.

Mocht er een keer wat fout gaan (zelden of nooit) dan wordt het snel en goed, tot volle tevredenheid, opgelost.

prima ga zo door

altijd prima en snelle levering

Mijn ervaring met luxury4you is goed. Ik krijg mijn bestelling mooi op tijd.

Duidelijke site, goede producten, levering en altijd met gratis proefjes erbij. Prettig om kennis te maken met andere producten uit de lijn van Maria Galland.

Goede snelle service en bezorging.

Helemaal top! Snelle nette levering

Fijne webwinkel

Goede service en betrouwbaar!

Bestel er regelmatig, gaat altijd goed en zeer snel.

Uiterst tevreden

Prima ervaring. De producten besteld en de volgende dag reeds in huis. Volgens de berichtgeving zou het twee dagen duren, dus was het verrassend snel bezorgd.

Overzichtelijke webshop producten altijd netjes op tijd afgeleverd en in goede staat

Prima service en een goede feedback op vragen bestelling zit altijd netjes verpakt Ik heb zelf een mail ontvangen omdat ik per ongeluk bij hun het op haal servicepunt had aangeklikt kreeg gelijk mijn geld terug en kon opnieuw mijn bestelling plaatsen Omdat er verzendkosten bij vertekend moesten worden

Zeer tervreden

Snelle verzenden Zeer tevreden over het product

Snelle bezorging

Snelle levering en gratis monsters erbij.

Heel klantvriendelijk en altijd geduldig

Als ik bel krijg ik altijd heel geduldig antwoord en bij de bestelling altijd proefmonstertjes.

Antwerpsestraatweg 2

4631 NL Hoogerheide

Over Luxury4you.nl

Luxury4you is onderdeel van huidtherapeutisch centrum Medical Beauty Center met vestigingen in Hoogerheide en Bergen op Zoom. Wij werken samen en i.o.v. omliggende ziekenhuizen en bieden behandelingen aan voor huidverzorging - en huidaandoeningen. Onze HBO huidtherapeuten zijn geregistreerd in het KP paramedici en adviseren u welke producten het meest geschikt zijn voor uw huidconditie. Neem gerust vrijblijvend en gratis contact met ons op!