Super bedrijf komt afspraken prima na

Zeer goede ervaring , bedrijf komt afspraken zeer correct na

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Mijn huidverzorgingsproducten koop ik altijd via Luxuryforyou.nl. Snelle levering en een fijn assortiment.

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling!

Bestelling de volgende dag keurig thuisbezorgd met de proefjes erbij die je voorkeur hebben. Zeer klantgericht.

Snel en keurige levering van producten

Snelle levering. Keurig verpakte producten

Geweldig. Sinds jaren klant .

Al Jaren klant. Heel tevreden over de produkten en de uitstekende service !

goede en snelle levering

Goede ervaring. Ik vraag me echter af of er nu na iedere bestelling gevraagd wordt naar mijn mening. Dat vind ik wat vaak dus als ik niets nieuws te melden heb dan reageer ik niet.

Altijd mooi wat je besteld en geen lange wachttijd👍🏼👍🏼👍🏼

Fijne webste

Efficient, snel, persoonlijke hulp, goeie site en aanbod.

Ook toen een item niet werkte op de site en ik mailde, kreeg ik vrijwel per omgaande antwoord en werd erg vriendelijk en goed geholpen.

Altijd snelle levering en als er iets onverhoopt niet goed gaat wordt dat prima en snel opgelost.

Top assortiment!

goede prijs en snelle bezorging

perfect!

Snel en makkelijk

Bestellen ging makkelijk en bestelling is snel geleverd. De extra monsters waren ook afgestemd op de bestelde producten.

hele goede webshop

Zeer goede ervaringen met deze webshop: betrouwbaar, snel, goede prijs, goede communicatie, altijd proefjes naar opgegeven voorkeur.

Adequate en keurige levering

Een fraaie en overzichtelijke website met een goede beschrijving.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Bestelling snel geleverd. Duidelijke uitleg waarom iets niet geleverd kan worden.

Snelle levering!

Top. Doet wat het belooft.

Correcte service

Mooie website en leuke kortingen en zeer goede service en levering top

Snelle verwerking bestelling en GOED

Snel en makkelijk bestellen met professionele ondersteuning

Snelle en makkelijke manier om professionele producten te bestellen, bij vragen zijn ze eenvoudig te bereiken en mag je rekenen op een deskundige uitleg.

Snelle levering en heel vriendelijk

De volgende dag al geleverd en de proefjes waren ook top!

Constante kwaliteit van levering!

Goede communicatie, vlotte levering, zorgvuldige verpakking. Dit al meerdere keren ervaren en daarom de toevoeging ‘constante’.

Makkelijk besteld en supersnel bezorgd!

Fijn dat de moeilijk verkrijgbare producten van dr Baumann bij luxery4you te verkrijgen zijn. Met hulp van de klantenservice heb ik makkelijk en snel kunnen bestellen!

Perfecte service

Snelle & complete levering!!

Snel bezorgd, geen bezorgkosten en gunstig geprijsd

Snel bezorgd, geen bezorgkosten en gunstig geprijsd

Antwerpsestraatweg 2

4631 NL Hoogerheide

Over Luxury4you.nl

Luxury4you is onderdeel van huidtherapeutisch centrum Medical Beauty Center met vestigingen in Hoogerheide en Bergen op Zoom. Wij werken samen en i.o.v. omliggende ziekenhuizen en bieden behandelingen aan voor huidverzorging - en huidaandoeningen. Onze HBO huidtherapeuten zijn geregistreerd in het KP paramedici en adviseren u welke producten het meest geschikt zijn voor uw huidconditie. Neem gerust vrijblijvend en gratis contact met ons op!