Ik heb een antiek bed met een nogal moeilijke maat voor een matras, 100bij 1,90.Bij droommatras heb ik de juiste maat gevonden.De levering was prima,en ik moet zeggen het matras ligt heerlijk!Ik slaap er goed op.De prijs was ook naar wens .Daarom geef ik 5 sterren!

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de product en de service. Zal zeker anderen aanbevelen!

So far so good mattress

The mattress does the job, I am not an expert but it seems ok, I don´t know how it will be over time the materials looks ok. There is one thing to take into account if you live in an apartment. The delivery, most likely, will take place on the ground floor of the apartment block, It is something I have discussed with sales and they explained to me why do not deliver at the door. They have good reasons not to do it in that way but maybe not everybody might not be so understanding. I highly recommend getting in contact with sales/transport to discuss the delivery beforehand. The mattress is quite solid and big, in my case, it did not fit into the lift and for one person like me, is almost impossible to bring it upstairs alone.

Droommatras is top!

Van kiyoh kreeg ik een mail om Droommatras te beoordelen. Dit doe ik graag, want ik heb een fantastisch matras., lekker stevig maar niet hard. De stof is ook mooi en zacht. Goed betaalbaar en ik slaap heerlijk Sinds dag één geen pijn in mijn heupen meer. Ik ben fantastisch geholpen waarvoor ik erg dankbaar ben! Op mijn leeftijd was het een stap om online te bestellen. Maar door het persoonlijke contact i.p.v. een robot online alsmede ook telefonisch contact met veel geduld, heeft mij doen overtuigen. Deze service zie je vandaag de dag niet vaak meer en dat in combinatie met de zeer aantrekkelijke prijs. Droommatras heb ik inmiddels aangeraden bij mijn vrienden en familie. Hartelijke groet, Janine

Perfecte service en heerlijk matras

Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. De dame van Droommatras was heel attent en kon mijn bestelling veranderen naar de juiste maat. Het bedrag wat ik teveel had betaald werd ook direct teruggestort doordat ik een iets kleinere maat nodig had. En nu ik hem binnen heb ben ik nog meer tevreden. Ik moest even een paar dagen wennen aan het matras, maar nu slaap ik als een koning. Bedankt, ik kan er voorlopig weer jaren tegenaan!!!

Wat een geweldige bedrijf en karin jij bent 'n toppertje, helpt me vriendelijk met advies zelfs laat op de avond en komt je woord na,. de matrassen kwamen snel en waren zeer goed verpakt, ze slapen zalige en m'n schouder pijn is bijna weg, ik wordt eindelijk uitgerust wakker, Ik kan iedereen een Droommatras aanbevelen een top kwaliteit matras voor een zeer nette prijs

Mooi matras

Helaas na een week slapen nog niet echt onze draai gevonden op het nieuwe matras eerste week slapen met pijn in de rug en spierpijn wakker geworden. Het matras is best hard en wij moeten er erg aan wennen. Voor diegene die van een hard matras houd is het echt een aanrader want hij ziet er wel supermooi uit ook de dikte van de matras is perfect 24 cm.

Na zeer goed advies, sta ik smorgens sinds langet tijd weer uitgerust en fris op.

Via vriendin in kontakt gekomen met Droommatras. Na uitvoerig en kundig advies kwamen er binnen 1 week twee prachtige matrassen. Sindsdien word ik in de ochtend uitgerust wakker zonder lage rugpijn, waar ik al tijden last van had gedurende de gehele dag. Heb er spijt van dat ik niet eerder gekozen heb voor een nieuw matras van Droommatras.

Zéér tevreden

Vóór het eerst een 180/200 matras, en het bevalt mij zéér goed! Ook de ondersteuning. Precies zoals aangegeven op de tekening! Ik was best wat zenuwachtig, of het matras niet te hard of te zacht zou zijn. Dit kun je online niet eerst uitproberen. Maar boven verwachting zéér tevreden. De reviews die ik las zijn héél betrouwbaar en positief, en ná véél wikken en wegen(zoeken), besloten om het matras óók te bestellen. Hij kon bijna niet door mijn trapsgat, haha...maar samen met een sterke schoonzoon konden we dat klusje makkelijk klaren! Al met al een super fijn matras, voor een mooi prijsje. @Dank jullie wel Lind@

heel goed

goede levering fijne service goede producten

Goede service!

Netjes geholpen en proberen goed mee te denken. Erg tevreden en balen nu in het vakantie park dat we niet thuis kunnen slapen....

Service goed, snelle levering

Bestelling kwam snel binnen

Vriendelijk, snel en goede producten

Ik heb een matras en kussen besteld. Alles netjes op tijd geleverd en dat is knap in deze tijd. Matras slaapt heerlijk en het kussen wat ik erbij heb besteld, daar wil ik niet meer vanaf komen :-) Dank je wel Karin voor de extra uitleg op mijn vragen.

Zeer netjes geholpen... Geeft vertrouwen in de zaak

Mijn zoektocht was snel gevonden bij droommatras.nl goede prijzen en zeer netjes geholpen. Zoekt u een matras dan ben u hier op het juiste adres. Topzaak!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Een goed matras voor een nette prijs, waar je in 1 week al op kan liggen door de snelle productie en levering.

Snelle levering en Toppie topmatras, licht geweldig!

Supersnel, goede kwaliteit, fijne service!!

Wij hebben de matras binnen drie dagen ontvangen in deze drukke tijden. Prima Service van de klantenservice (Karin). De matras slaapt heerlijk vanaf de eerste nacht. Droommatras is dus vijf sterren waard! Benno

Vlotte levering, netjes verpakt en afgeleverd conform de omschrijving. Dit alles zoals afgesproken. Gunstige prijs! Geweldige matras. Geen rugpijn meer. In een woord: TOP.

Geweldig, war een verademing

Na vorige keer een matras te hebben gekocht voor onzelf, dese keer voor mijn dochter een matras besteld. Het doet me goed te zien dat de service nog steeds uitmuntend is!! Het hele proces van bestellen tot leveren is tot in de puntjes geregeld! (WhatsApp contact werkt top en snel!). De hele familie slaapt inmiddels bovengemiddeld lekker! Tot de volgende keer :)

Onzekerheid...

Dit komt doordat ik na 2 weken nog geen matras ontvangen heb en ook geen status update/info van droommatras krijg. Ik krijg dus wel een oproep voor deze review maar geen matras. Ondertussen vraag ik mij af of ik ben opgelicht (of niet)...

fantastisch

Dit matras had ik 25 jaar geleden al moeten aanschaffen het ligt zo goed.

Prima matras, snelle levering

Ik heb een goed matras mogen ontvangen. Snelle levering! Grappig om te zien hoe hij geleverd wordt, in een hanteerbare rol en na 6 uur een dik matras geworden is. Goede prijs!

Geweldige prijs-kwaliteit verhouding

Een positieve ervaring met dit. bedrijf en het geleverde product

Uitstekend matras, goeie klantenservice

Ik ben uitstekend geholpen via whatsapp. Zo tot de keuze van een matras gekomen en ik heb tevens een topdeklaag aangeschaft, zodat het matras nog comfortabeler ligt. Enige kanttekening...het is wel echt een dik matras en zeker wanneer de topdeklaag er op ligt (24 + 7 cm). Dat geeft thuis nog wel discussie... Op de slaapbank is dat wel een dingetje. Mijn vrouw is niet zo groot en komt nu niet meer met de benen op de grond. Neemt niet weg dat het goeie matrassen zijn.

Top service, top matras

Voorafgaand aan mijn bestelling emailcontact gehad over de te maken keuze. Ik kreeg goed advies, mijn zoon is erg blij met zijn fijne matras.

Pascalweg 9

4104BE Culemborg