Ik slaap weer goed!

Deze firma geeft top service, het hele aankoop/levering proces werd begeleid. Ik heb een matras gekocht, niet zo maar 1 maar een matras dat mij weer zonder drukplekken goed laat slapen. Ik sta 's morgens uitgeslapen zonder pijn en stijfheid op. Ik ben overtuigd dat deze matrassen kunnen concurreren met topmerken en de bijbehorende prijzen uiteraard! Gewoon niet verder zoeken maar bij Droommatras vinden en dat voor een hele schappelijke prijs.

Super matrassen!

Een paar weken geleden een 180x200 gekocht bij droommatras. Nog geen dag spijt van gehad. Heb dit bedrijf mijn ouders aangeraden en ook hun zijn zeer tevreden! Nu dus ook een 140x200 matras voor mijn zoon besteld. Ik ga er vanuit dat deze ook weer goed zal zijn.

Alles verloopt zoals je gedroomd had.

DHL bezorging stelt de bezorgtijd erg ruim in: van 08.00 - 16.00 u; da's géén aanbeveling!

geweldig

we hebben nog nooit zo lekker geslapen en geen last meer van de rug

zeer goed

zeer netjes en heel goed behandeld

Best

Genieten tijdens slapen.

Helemaal blij

Ik ben heel goed en top geholpen,door de dames op de app,bedankt

Comfort en steun

Nadat ik bij een eerdere online bestelling het matras helaas terug moest sturen omdat mijn rugpijn erger werd toch een poging gewaagd om dit traagschuim matras te bestellen. Het ligt heerlijk precies wat ik nodig had geen rugpijn meer als ik opsta!

G E W E L D I G !!!!

iN EERSTE INSTANTIE DACHT IK, VOOR ZO EEN LAGE PRIJS, WIL IK EERST KIJKEN. DAN ALS, DE MATRASSEN (2 DUS 90X200X25 WORDEN GELEVERD SCHRIK IK PAS ECHT. 2 ROLLEN IN PLASTIC, ONGEVEER 15 A 20 KG. DAT ZIJN TOCH GEEN MATRASSEN!!! MAAR NA HET VERWIJDEREN VAN HET PLASTIC OMHULSEL, VERSCHIJNEN ER ECHT 2 MATRASSEN. NADAT DEZE 5 UUR DE KANS HADDEN OM ZICH VOLLEDIG TE ONTPLOOIEN, KUNNEN WIJ ALLEEN MAAR ZEGGEN: PETJE AF VOOR JULLIE PRODUCT. KAN HELAAS GEEN FOTO ALS BIJLAGE HIERBIJ DOEN. DUS MENSEN EEN ECHTE AANRADER, EN GEPRODUCEERD IN NEDERLAND.

Heerlijk stevig matras.

Heerlijk matras, iets wat stevig. Lekker dik en goede kwaliteit. Snel geleverd en kreeg vooraf telefoontje over procedure van uitpakken tot gebruik. Top!

Heerlijk matras voor 'n droomprijs

Heerlijk matras voor 'n droomprijs. Snel thuis geleverd. Goede communicatie.

De matras ziet er goed uit.

De bestellinmg en levering is keurig netjes geregeld en binnen zes dagen zoals afgesproken.

Prima levering, goed matras.

Inmiddels is een tweede matras voor mijn zoon besteld.

Je bent net zo sterk als je zwakste schakel

Op zich ging het bestellen prima. Aangegeven staat levertijd 3-6 dagen. Uiteindelijk na 14 dagen pas de matrassen ontvangen. DHL, verpeste het wel. Meerdere keren aangegeven dat ze zouden leveren tussen 14-18 uur. Dus zit je thuis te wachten, passen ze in 1 keer aan dat het 1 tot 2 dagen is vertraagd. Dat gebeurde dus 3 x en uiteindelijk leveren ze 20.00 uur s'avonds. Positieve noot: Ik heb inmiddels de matrassen een paar dagen in gebruik en het bevalt tot nu toe goed. Mijn advies: Ik vind het persoonlijk niet erg om voor goedkopere matrassen langer te wachten als ik het van te voren maar weet. Nu krijg je frustratie in het wachten en koste het te veel tijd. Dus pas je levertijden aan of zoek een andere vervoerder.

Ik slaap eindelijk weer als een roos

Mijn auping matras eindelijk vervangen. Nu ik deze matrassen heb, kan ik eerlijk zeggen :”had ik jaren eerder moeten doen!” Wat een verademing! Kwaliteit matrassen voortreffelijk en de service niets minder dan uitmuntend. Heb veelvuldig contact gehad en heel vriendelijk en behulpzaam geholpen telkens weer. Een dikke 10!

Goed en s el

Zycie

Pierwszy raz i doskanale wudze dalsza wspolprace

• Poleciłbyś nas? Tak

king bush

very nice one and it is good to do all thing hahahahah

Prima matras tot nu toe

Na wat zoeken op internet kwam ik deze matras tegen en dat leek mij wel wat, ook naar aanleiding van best veel positieve reviews die er bij stonden. Hoe zich deze matras over de tijd zal ontwikkelen weet ik natuurlijk niet, maar de eerste twee weken bevallen mij uitstekend! Ik heb er op zich alle vertrouwen in dat dit ook op langere termijn zo blijft en als dat inderdaad het geval mocht zijn dan is de prijs/kwaliteitsverhouding van deze matras echt super goed!

Goede levering en is wat ik had verwacht.

Geleverd op de dag dat gezegd zou zijn, dat was fijn! Verder een net matras en wordt er tot nu toe goed op geslapen.

Perfecte service, en dito product

De hele ervaring was zoals je het zou willen. Google search zorgde voor goede info en web-shop was duidelijk en makkelijk kiezen. Prijs was super competatief. Product levering was snel, en de communicatie eromheen uitmuntend. Naast de emails werden we gebeld door een niet-anoniem nummer (zo hoort het ;-), een persoonlijk gesprek waarin de levering werd bevestigd en uitgelegd. Levering was snel. En de twee matrassen zijn heerlijk!

Snel en goed, een tevreden slaper!

Geweldig matras

meteen vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen!!

dit is top!

zeer tevreden met dit matras! echt top!en voor een prikkie! kan het 100% aanbevelen!

Ondanks dat het natuurlijk een zeer vervelende tijd is, blijf ik het jammer vinden, dat er niet gelijk wordt gereageerd op een telefonische oproep, dan maar weer via een e-mailbericht, komt niet echt professioneel over en het geeft niet echt een lekker gevoel, juist in deze tijd, dat er veel via dat internet moet. Maar als er dan contact is, wordt de afhandeling en de service goed verzorgd.

Pascalweg 9

4104BE Culemborg