SNEL GOED GELEVERD WAS EEN FOUTE MAAR HEBBE ZE DIREKT OPGELOST PRIMA MATRAS SLAAP HEERLIJK

EEN GOEDE ZAAK

Correcte afhandeling en levering

Keurig afgeleverd binnen aantal dagen, goede matras. Ligt perfect

Goede service die vooral mensgericht is en op maat!

Ik werd thuis netjes gebeld n.a.v. mijn klacht dat ik liever niet via DHL de matras wilde laten vervoeren. Ik had veel problemen met DHL gehad ivm lange leveringen of afgeven van artikelen op hubs die bij mij niet bekend werden gemaakt. Kortom klantonvriendelijk. Droomlijn regelde dit uitstekend door een andere transporter te regelen (BK). Ook BK belde mij op waar de matras geleverd kon worden. Uiteindelijk hebben zij de matras netjes in de Serre gelegd zonder dat ik er was. TOP!

Snelle levering ondanks beperking vanwege corona

Correcte afhandeling, van te voren gebeld door medewerkster over tijdstip van levering. Matras is geweldig, ik slaap weer als een roosje!

Snelle levering en top service.

Snelle service en top matras.

prima service

de matras is erg prettig

Goed prijs en goede product

Een prima matras,voor lopig tevreden.

Dit matras voldoet geheel aan mijn eisen,dat betekend dat hij niet doorzakt bij het slapen gaan.

Goed matras. Snelle levering.

Slaap vanaf eerste nacht prima. Minder rugklachten.

snelle levering, goede service

Prima matras

Niet te hard en niet te zacht gewoon goed

Het matras was snel geleverd en voor een aantrekkelijke prijs. Goede nachtrust en geen last meer van mijn onderrug.

Half half...

Ik heb even gewacht met het plaatsen van een reactie in de hoop dat ik gewoon aan het matras moest wennen... We slapen nu 2 weken op de nieuwe matrassen en mijn vriend slaapt prima en is heel erg tevreden! Ik jammer genoeg niet en wordt elke ochtend gebroken wakker met vooral last van m'n rug. Zo groot kan het verschil dus zijn... Dat maakt het beoordelen lastig... De bezorging was snel en prima en matrassen zien er mooi uit.

Vriendelijk, betrouwbaar en servicegericht.

Helaas ontving in mijn matrassen met beschadigde tijken door het transport. Een telefoontje naar de super vriendelijke en correcte Jacqueline en de klacht werd opgelost. Nieuwe tijken toegezonden en inmiddels ontvangen.

Goed contact

Levering was prima, ook de contacten met het bedrijf. We vinden de matras wel erg basic, missen goede afwerking van de tijk. De tijk is dun, er zitten geen handvatten aan. Hij lijkt wel prima te liggen, maar nog niet op geslapen.

Heerlijk bed. Netjes bezorgd. Nette Prijs.

TOP!

Wij slapen er goed in

Correct geleverd en duidelijke handleidi g

Goed matras maar zaten twee kleine gaatjes in

Nog niet opgeslapen

Goed matras, snelle levering

Heel fijn bedrijf! Vragen worden snel en professioneel beantwoord. Snelle levering en wat het allerbelangrijkste is: hele fijne matrassen, met recht een droommatras👍🏼

Goede service, snelle en duidelijke levering en een zeer goed matras. Kortom, zeer tevreden en geen rugpijn meer!

Prima matras

Levering duurde 8 dgn. Dit moet mi wel wat korter kunnen. Met vriendelijke groet

Wij kregen het matras beschadigd binnen niet hun fout maar door de bezorging even gebeld werdt direct actie ondernomen echt een super bedrijf

GE - WEL- DIG!!!

Ik heb mijn matras bijna 2 weken. En slaap als een roosje. Gelukkig nu ook geen rugklachten meer. Kan jullie bedrijf echt aanraden!!

OK matras en aardig en behulpzaam personeel

Matras is OK echter bezorg tijd is het probleem want er kon geen bezorgtijd worden afgesproken, het resultaat is wachten tussen 8.00 en 18.00 dat is eigenlijk te ruim in mijn ogen. Hun antwoordt was dat dit met grote pakketten niet kan en ook een sms of belletje kwartiertje vooraf is niet mogelijk. Daar moet lijkt me toch iets aan te doen zijn want even de lieve buren opzadelen met een twee persoons matras is ook niet goed voor de relatie!

Pascalweg 9

4104BE Culemborg