EEN GOEDE ZAAK
Beste Noud, Leuk om te lezen dat je matras heerlijk ligt. Een 9, mooi cijfer! Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Keurig afgeleverd binnen aantal dagen, goede matras. Ligt perfect
Beste Aaltje, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat het matras perfect ligt. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Ik werd thuis netjes gebeld n.a.v. mijn klacht dat ik liever niet via DHL de matras wilde laten vervoeren. Ik had veel problemen met DHL gehad ivm lange leveringen of afgeven van artikelen op hubs die bij mij niet bekend werden gemaakt. Kortom klantonvriendelijk. Droomlijn regelde dit uitstekend door een andere transporter te regelen (BK). Ook BK belde mij op waar de matras geleverd kon worden. Uiteindelijk hebben zij de matras netjes in de Serre gelegd zonder dat ik er was. TOP!
Beste Anton, Dit mooie compliment heb ik gelijk door gegeven. En het is heel graag gedaan hoor, wij denken graag mee met onze klanten. Bedankt voor de 10! Leuk. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Correcte afhandeling, van te voren gebeld door medewerkster over tijdstip van levering. Matras is geweldig, ik slaap weer als een roosje!
Snelle levering en top service.
Snelle service en top matras.
de matras is erg prettig
Goed prijs en goede product
Dit matras voldoet geheel aan mijn eisen,dat betekend dat hij niet doorzakt bij het slapen gaan.
Slaap vanaf eerste nacht prima. Minder rugklachten.
Prima matras
Het matras was snel geleverd en voor een aantrekkelijke prijs. Goede nachtrust en geen last meer van mijn onderrug.
Beste Rens, Wat fijn dat je rugpijn over is! Goed te lezen dat je voor een scherpe prijs matras weer heerlijk slaapt. Bedankt voor je compliment dat het matras snel geleverd is, wij doen er bij Droommatras ook alles aan om onze klanten snel weer een goede nachtrust te geven. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Ik heb even gewacht met het plaatsen van een reactie in de hoop dat ik gewoon aan het matras moest wennen... We slapen nu 2 weken op de nieuwe matrassen en mijn vriend slaapt prima en is heel erg tevreden! Ik jammer genoeg niet en wordt elke ochtend gebroken wakker met vooral last van m'n rug. Zo groot kan het verschil dus zijn... Dat maakt het beoordelen lastig... De bezorging was snel en prima en matrassen zien er mooi uit.
Beste Esther, Je lichaam heeft zeker 3 tot 4 weken nodig om echt te wennen aan je nieuwe matras. Het heeft jaren lang op vaak een inmiddels verouderd matras gelegen. Nu moet je lichaam weer helemaal wennen aan je nieuwe slaaphouding. Het ene lichaam of het andere, daar zit veel verschil in. Goed te lezen dat je vriend lekker slaapt op zijn nieuwe matras van Droommatras. Fijn te lezen dat de matrassen mooi zijn en de levering snel.! Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Helaas ontving in mijn matrassen met beschadigde tijken door het transport. Een telefoontje naar de super vriendelijke en correcte Jacqueline en de klacht werd opgelost. Nieuwe tijken toegezonden en inmiddels ontvangen.
Beste Robert, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Bij Droommatras vinden wij het heel belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en wij zijn dan ook erg blij dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Levering was prima, ook de contacten met het bedrijf. We vinden de matras wel erg basic, missen goede afwerking van de tijk. De tijk is dun, er zitten geen handvatten aan. Hij lijkt wel prima te liggen, maar nog niet op geslapen.
Beste Dita, Fijn dat het matras goed ligt en dat je erg tevreden bent over de communicatie met de klantenservice van Droommatras. Goede nachtrusten toegewenst. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
TOP!
Beste Rik, Bij Drooommatras zijn we altijd heel blij als wij een klant blij kunnen maken met een goed matras. Uitgerust wakker worden is heel belangrijk. Dit is ook de reden dat wij snel leveren. Bedankt voor je 10! :-) Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Wij slapen er goed in
Beste Theo, Leuk dat je ons hebt beoordeeld. Goed te lezen dat jullie zo lekker slapen op jullie nieuwe matrassen van Droommatras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Correct geleverd en duidelijke handleidi g
Beste De Beer, Een mooie cijfer, bedankt! En fijn dat u zo tevreden bent over uw nieuwe matras en de correcte levering. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Nog niet opgeslapen
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Heel fijn bedrijf! Vragen worden snel en professioneel beantwoord. Snelle levering en wat het allerbelangrijkste is: hele fijne matrassen, met recht een droommatras👍🏼
Beste Gonny, Wat goed om te lezen dat uw matrassen zo lekker liggen! Bij Droommatras doen we er alles aan om snel te leveren zodat onze klanten weer goed kunnen slapen op een matras van Droommatras. Wij zijn blij met deze mooie beoordeling! Dank u wel. Ik wens u nog een goede nachtrust toe :-). Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Goede service, snelle en duidelijke levering en een zeer goed matras. Kortom, zeer tevreden en geen rugpijn meer!
Beste Giny, Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling. En wat fijn dat de rugpijn weg is door een matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Levering duurde 8 dgn. Dit moet mi wel wat korter kunnen. Met vriendelijke groet
Beste Jos, Bedankt voor uw beoordeling. De levertijd op de site gemeld bij uw matras is maximaal 8 werkdagen. Wij produceren onze eigen matrassen, dit betekend dat wij geen voorraad hebben zoals vele aanbieders dit wel hebben. Vaak zijn dit matrassen uit het buitenland en staan soms maanden in magazijnen opgeslagen. U heeft nu een gegarandeerd zeer goed matras van Nederlands fabrikaat speciaal voor u gemaakt, het proces bestellen, maken en daarna nog leveren kost in uw geval i.d.d 8 dagen. Ik wens u een goede nachtrust toe op uw nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Wij kregen het matras beschadigd binnen niet hun fout maar door de bezorging even gebeld werdt direct actie ondernomen echt een super bedrijf
Beste Hans, Wat een mooie beoordeling! Leuk. Bij Droommatras doen wij alles om onze klanten blij te maken. Veel plezier van je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Ik heb mijn matras bijna 2 weken. En slaap als een roosje. Gelukkig nu ook geen rugklachten meer. Kan jullie bedrijf echt aanraden!!
Beste Jeroen, Wat fijn dat je zo lekker slaapt op je nieuwe matras van Droommatras en dat je geen rugklachten meer hebt! Bedankt voor deze beoordeling en wij zijn erg blij dat wij jou hebben kunnen helpen om van je rugklachten af te komen! Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Matras is OK echter bezorg tijd is het probleem want er kon geen bezorgtijd worden afgesproken, het resultaat is wachten tussen 8.00 en 18.00 dat is eigenlijk te ruim in mijn ogen. Hun antwoordt was dat dit met grote pakketten niet kan en ook een sms of belletje kwartiertje vooraf is niet mogelijk. Daar moet lijkt me toch iets aan te doen zijn want even de lieve buren opzadelen met een twee persoons matras is ook niet goed voor de relatie!
Beste Frans, Bedankt voor je goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras