De matrassen lijken prima. Zien er goed uit. Wij hebben ze nu een week in gebruik, dus de ervaring is nog te kort om een oordeel te geven. Lijkt goed te zijn.
Beste Dinant, Wat fijn om te lezen dat je al zo lekker slaapt op je nieuwe matras van Droommatras en dat je het matras erg mooi vind om te zien. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Al eerder bij dit bedrijf TOPmatrassen gekocht voor de kids. Ook nu weer prima matrassen voor een kleine prijs. Mijn vrouw en ik slapen weer heerlijk.Deze keer ging bij de levering - buiten hun schuld - e.e.a. mis maar dat werd prima opgelost. HULDE
Beste Jan, Een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij hebben een aantal keren contact gehad en ontzettend leuk dat nu het hele gezin op de matrassen van Droommatras liggen te slapen en dat jullie 2 x besteld hebben. Ik wens jullie allen nog heel wat goede nachten toe. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Levering verliep zoals verwacht binnen 5 werkdagen. Producten waren compact en vacuum verpakt opgerold. Makkelijk om zelf dus naar boven te dragen. Een verbeter puntje is het tijdstip van bezorgen, bij DHL bleef alleen staan tussen 08.00-18.00uur. Doordat er geen labels op de verpakking zaten wisten we niet welke matras voor wie was (2 verschillende matrassen tegelijk besteld). Matrassen zijn lekker dik, prima kwaliteit en liggen uitstekend.
Beste Onno, Leuk dat je deze mooie beoordeling hebt gegeven. Wij hebben i.d.d. een hele snelle levertijd van in jouw geval 5 dagen. Wij maken al onze matrassen zelf in de fabriek, dus je hebt gegarandeerd een Nederlands fabrikaat. Onze matrassen zijn met 24 cm erg dik, waar wij dan ook uniek in zijn. Ik wens je een goede nachtrust toe :-). Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Ik heb bij droommatras gekocht 2 keer . Matras pocketvering 7 Comfort Zilver - 80 x 200 cm. Ze zijn inderdaad prachtig af gewerkt. En ze liggen ook nog eens heerlijk;) Voor een nette prijs ben er ook blij mee! Dank;)
Beste Theo, Wat fijn dat je zo lekker slaapt en dat je de matrassen ook erg mooi vind! Onze matrassen zijn van zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs. De 7 Comfort Optimum is extra mooi afgewerkt met een grijze band aan de zijkant. Dit zodat het matras goed ventileerd. Wij leveren altijd heel snel, want wij willen erg graag dat onze klanten snel weer lekker kunnen slapen op hun nieuwe matras van Droommatras. Mooie beoordeling, bedankt! Met vriendelijke greot
Ik slaap nu beter dan voorheen.
Beste Orlanda, Wat goed dat je veel beter slaapt dan op je vorige matras! Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Keurige dames aan de telefoon Prima matras Bezorging slecht voor de deur gezet in de regen
Beste Niance, Wat een leuk compliment en goed te lezen dat je zo tevreden bent! Een matras voor de deur in de regen zetten mag absoluut niet. Om die reden hebben wij direct DHL gebeld en een klacht ingediend. Dit is niet de normale gang van zaken.. Slaap lekker op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Ik heb echt geen seconde spijt gehad van mijn matras. Wat een geschenk. Slaap zo ontzettend lekker. Ik wil nooit meer een ander matras.
Beste Colette, Wat fantastisch dat je zo lekker slaapt en nooit meer een ander matras wil hebben. Goed om te lezen dat wij bij Droommatras jou zo goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Prima matras online aangeschaft. Door miscommunicatie met de transporteur werd het matras later afgeleverd dan gepland. Droommatras heeft dat goedgemaakt door mij een hoofdkussen te sturen. Een mooie geste. Dank jullie wel. Het matras slaapt super. 🙏🏼🙏🏼
Beste Rick, Wat goed om te lezen dat je matras zo lekker ligt! Goed uitgerust wakker worden is zo belangrijk. En verder heel graag gedaan :-). Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Een goede en fijne manier van communiceren. Bij aankomst van het matras ontdekte ik een plekje wat stuk was, gelukkig niet het matras zelf maar wel de hoes er omheen. Direct gebeld en na excuses te hebben aangeboden zou er zo snel mogelijk een nieuwe hoes worden opgestuurd. Na vijf dagen is deze bij ons thuis bezorgd. Een heerlijk stevig matras! Nu afwachten of het de goede keus is geweest voor de toekomst.
Beste Attie, Heel graag gedaan! Het belangrijkste voor ons is dat je snel en lekker slaapt op je nieuwe matras. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
als boven
Beste Hans, Wat leuk om te lezen dat je ons zou aanbevelen. Mooie cijfer, bedankt! Veel plezier nog van het nieuwe matras. Slaap lekker! Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Hele duidelijke productinformatie, prijs kwaliteit verhouding super! Snelle nette levering.
Beste Jansen, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Omdat wij direct uit onze fabriek leveren kunnen wij de prijzen laag houden en de kwaliteit hoog. Heel veel plezier nog van het nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Hallo, ik sta er van te kijken hoe die matras werd bezorgd zo mooi en snel mijn complementen daar voor.
Beste Peter, Wij leveren heel snel vergeleken met andere aanbieders in de markt. Wij houden ons strak aan de planning. Bij Droommatras willen wij graag dat onze klanten weer snel en lekker kunnen slapen op hun nieuwe matras. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Een geweldig matras. Het ligt heerlijk en 10 cm dikker dan onze vorige. Is niet te hard of te zacht en voor ons precies goed! Super blij mee!
Beste Pape-Wichers, Wat fijn dat je zo lekker slaapt op je nieuwe matras. Het klopt dat onze matrassen 24 cm dik zijn en medium aan voelen. Een medium matras is ook het beste voor je lichaam. En door de 7 comfort zones geeft het je veel steun aan je drukpunten. Slaap lekker op je nieuwe matras :-) Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
De matras gebruiken we nu ongeveer 5 dagen. Bevalt supergoed! Lekker stevig en dik. Staat mooi op ons bed. Enige minpunt is dat de bezorger de matras buiten voor onze deur zette. Heel vreemd. Dat ligt echter niet aan de service van droomlijn.
Beste Marie-Jose, Wat goed om te lezen dat je zo lekker slaapt op je nieuwe matras. En fijn dat je onze service zo goed vind. Slaap lekker op je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Een goed matras voor een goede prijs. Goede communicatie en snelle levering. Een aanrader!
Beste Marjo, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij houden ons altijd aan onze levertijden en streven naar veel blije klanten. Een goed matras tegen een scherpe prijs. Veel plezier van je matras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Onze dochter heeft er op geslapen en vond het een fijn matras want ze heeft heerlijk geslapen.
Beste Corrie, Goed te lezen dat je dochter zo lekker slaapt op haar nieuwe matras. Een mooie beoordeling, bedankt! Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
op tijd bezorgd, nette communicatie
Beste Van Zee, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Officieel wordt de matras afgeleverd tot aan de drempel, maar de bezorger was toch zo lief hem voor me naar boven te brengen. De matras ligt heerlijk, maar ik heb hem natuurlijk nog maar kort.
Beste Marjon, Wat leuk dat je ons zo'n hoog cijfer geeft! En wat fijn dat je zo lekker ligt op je nieuwe matras. Goed te lezen dat de bezorger jou een handje heeft geholpen. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Goed geholpen
Beste Ilse, Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling. Slaap lekker op je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Ik ben heel te vreden. Ik had de verkeerde maat besteld gauw even mailen en het wordt geregeld. Ben benieuwd, de matrassen komen voor dat ik ze uitpak even op meten en het klopte de goeie maat. Dus ben heel blij. Top 👍👍
Beste Jaap, Bedankt voor je hoge cijfer! En heel graag gedaan, wij helpen graag waar wij kunnen bij Droommatras. Veel plezier van je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Onlangs hebben wij twee matrassen gekocht waarvan bij gebruik bij een een kuil ontstond: een zelden voorkomende productiefout. Na melding werd afgesproken het nog even aan te zien. Uiteindelijk, nadat er geen verbetering optrad, werd door “droommatras” besloten een nieuwe te leveren. Een super service welke je maar zelden aantreft! Ik voelde mij als klant als “een koning” behandeld.
Beste Carel, Wat een mooie beoordeling! Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij onderscheiden ons naast de goede matrassen ook door onze klantenservice. Bij Droommatras vinden wij een tevreden klant zeer belangrijk. Ik wens je nog heel veel goede nachten op jullie nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Een heel goed matras voor een voordelige prijs. Uitstekende ivoorlichting door Jennifer,een vrouw met hart voor haar werk en vakmanschap Geweldig goede service en betrouwbaar! Zeker een aanbeveling
Beste Corinne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Wij gaan daarom bij Droommatras verder dan vele andere aanbieders op internet. Wat fijn dat u lekker slaapt op uw nieuwe matras en voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Ik dacht dat het een stevig topmatras was!
Beste Youssra, Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je een andere verwachting had. Het klopt dat de topdek die je besteld hebt tussen een molton en een topper in zit. Dit is puur om het matras goed te kunnen beschermen. Je had ons ook persoonlijk mogen contacten zodat we tot een oplossing hadden kunnen komen. Wij helpen onze klanten graag mocht er iets zijn. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Op mijn (vele) vragen direct en eerlijk antwoord. Snelle reacties, zelfs wel eens 's avonds laat. Wat service betreft ben ik dus zeer tevreden. Het matras zelf (Comfort Optimum) is opgerold bezorgd. Vond ik persoonlijk heel fijn, vooral omdat het matras naar de eerste verdieping moest en zo is het makkelijker hem boven te krijgen. Het matras zelf vond ik in eerste instantie harder aanvoelen dan ik had gehoopt. Ben altijd een redelijk zacht matras gewend geweest. Maar nu, na 4 nachten er op te hebben geslapen vind ik het heerlijk. Voelt gewoon erg goed aan mijn rug. Wat duurzaamheid betreft is het uiteraard nog even afwachten, maar tot nu toe zou ik én dit matras én Droommatras/Droomlijn zeker aanbevelen. Goede service, goede prijzen!
Beste Marian, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Wij zijn erg blij te lezen dat je lekker slaapt op je nieuwe matras. Het is gebruikelijk dat het altijd even wennen is op een nieuw matras, maar na een paar dagen, soms een paar weken is het lichaam gewend en wil je niet anders meer. Wat fijn dat je zo lekker slaapt. Het matras wordt opgerold omdat het makkelijk is met vervoeren en zoals jij met het naar boven tillen. Onze matrassen worden direct na productie opgerold en worden de volgende dag al geleverd. Ze zijn maximaal 2 dagen opgerold. Goed te lezen dat je dit als prettig hebt ervaren. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Ging iets mis met de afterpay betaling waardoor ik geen bestelling kon plaatsen. Droommatras heeft op eigen initiatief geschakeld met Afterpay en geregeld dat de betaling alsnog gedaan kon worden. Ook mijn vraag over de levering van de matras was binnen 1 uur beantwoord. Matras inmiddels een paar nachten kunnen gebruiken en heel erg tevreden mee.
Beste Henk-Jan, Wat leuk, dat je een recensie hebt geplaatst. Goed te lezen dat je lekker slaapt om je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras