Wij hadden met spoed een kwalitatief op zeer korte termijn een goede matras nodig. Dus maar op internet gekeken en kwamen uit bij” Droomland” . Alle complimenten voor de medewerkster van Droomland,de matras werd keurig op tijd afgeleverd. Perfecte service, kwalitatief voor dat geld een prachtige matras. Na levering matras toch een mailtje of alles naar wens is gegaan.
Beste Do, Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Heel goed te lezen dat het matras zo bevalt. Wij denken altijd graag mee met onze klanten en we vinden het dan ook erg fijn dat wij u zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van uw matras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Super goed matras, wij kunnen er heerlijk op slapen. En dat voor dat geld.
Beste Jan, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Heel veel plezier van je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Karin klantenservice Droommatras
Geweldig mooi stevig matras. Slaapt heerlijk en pijnklachten zijn over 👌🏼
Beste Jacqueline, Wat fijn te lezen dat u pijnklachten weg zijn, dit is een groot compliment dat u pijnloos kunt slapen. Met vriendelijke groet, Jennifer klantenservice Droommatras
Zeer goede service, prima prijs en snelle levering
Beste Marcelle, FIjn dat je zo tevreden bent. Wij leveren altijd binnen 6 werkdagen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel kunnen slapen op hun nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Eliza klantenservice Droommatras
Door een paar foute metingen aan mijn (klant) zijde moest ik tot 2x toe de bestelling wijzigen. Het bedrijf heeft me uitstekend geholpen. Extra complimenten voor Jennifer, die met de klant meedenkt en veel moeite doet om oplossingen te vinden. Prima bedrijf dus, met opvallend goede klantvriendelijkheid. Complimenten.
Beste Hein, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het persoonlijke compliment! Bij Droommatras vinden wij het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wij denken dan ook graag mee. Wij wensen u nog heel veel plezier van uw nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer klantenservice Droommatras
Zeer tevreden. Niet duur, ligt heerlijk.
Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Wij waren verbaast om dat het plat en opgerold aan kwam. Dus naar boven gebracht en uit gepakt en toen kwam het normale stand van het matras. Dat was een mooie ervaring en een heel mooi systeem super. Volgende maand weer een set van twee bestellen. Vr. Gr Jaap van Loon 8862WN 24
Beste Jaap, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je komende maand nog 2 matrassen bij ons gaat bestellen. Groot compliment! Met vriendelijke groet, Jennifer, Klantenservice Droommatras
Levertijd is zoals in de advertentie aan gegeven Klacht super netjes opgelost Dhl niet netjes vervoerd maar wij kregen een nieuwe matrasbeschermhoes van Droommatras toegestuurd Super tevreden en zeer vriendelijke jennifer aan het telefoon gehad
Beste Meneer Nieuwenhaus, Dank u wel, heel aardig van u. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en we zijn dan ook erg blij dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Matras is echt niet 24 cm hoog... Jammer dat jullie dat aangeven... En nu gaan jullie mijn reactie niet plaatsen, ik zal jullie zeker niet aanraden
Beste Yvonne, Wij waarderen dat u een review achter heeft gelaten. Al onze matrassen zijn 24 cm dik, daarmee onderscheiden wij ons in de markt. Het is fijn dat wij nu met elkaar in gesprek zijn om tot te bekijken waar het probleem ligt. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Mijn oude matras was aan vervanging toe. Echter geen geld voor een nieuw, duur matras. De nodige tests gelezen op internet en de consumentenbond testen geraadpleegd. Matrassen die winnend uit deze test komen leken mij te hard als zij-slaper zijnde. Uiteindelijk toch voor een pocketvering 7 Comfort Zilver gegaan. Eerste twee nachten even wennen, maar nu ligt het top! Echt een aanrader!
Beste Jeroen, Wat leuk om te lezen! Ontzettend bedankt voor je review. Fijn dat je zo lekker slaapt op je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Karin - Klantenservice Droommatras
De eerste 2 dagen was even wennen.maar nu slaapt het heerlijk.daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de klantenservice Die was helemaal toppie.droommatras en Jennifer bedankt 👍
Beste Ton, Dank je voor je mooie review. Het klopt dat je de 1e dagen altijd even moet wennen aan je nieuwe matras. Vaak ben je natuurlijk gewend om jaren op dezelfde matras te slapen en nu moet je lichaam toch weer helemaal wennen aan een nieuw matras. Heel goed om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je lekker slaapt. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Heb een matras gekocht voor slechts 149e inclusief verzendkosten. Matras ligt erg goed. Echt een aanrader. Nico Andijk
Beste Nico, Dank je wel voor je review! Wat fijn om te lezen dat je lekker slaapt op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Matras besteld op de website, binnen 1 week geleverd in een vacuüm pakket. Helemaal super, en matras ligt heerlijk.
Beste Marcel, Leuk dat je een review hebt geschreven. Goed om te lezen dat je zo heerlijk ligt en dat je erg tevreden bent over onze snelle leveringen. Wij wensen jou nog heel wat goede nachten toe. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Goed matras, niet duur en snel geleverd. Super bedankt voor jullie hulp binnendienst.
Beste Jaqualine, Bedankt voor je positieve review, leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze binnendienst. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Vriendelijke en erg behulpzaam.
Beste Charity, Bedankt voor je review. Fijn te lezen dat je erg tevreden bent. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Vriendelijke klantenservice.
Beste Jaqualine, Leuk dat je een review achter hebt gelaten. De klant staat bij ons centraal en wij vinden het daarom erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke klantenservice. Helemaal blij met het nieuwe matras
VerbeterpuntenMisschien is het mogelijk om een track en tracé code te verstrekken wanneer het matras verstuurd wordt.
Best Tessa, Bedankt voor je positieve review over onze klantenservice en over de kwaliteit van onze matrassen. Al onze klanten krijgen direct bij de bestelling een track en trace code zodat men kan zien wanneer het matras geleverd gaat worden. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Pluspunten
Goede en vriendelijke dienstverlening. in mijn geval zijn er geen verbeterpunten nodig, de hoes was beschadigd en er is gelijk een nieuwe hoes gemaakt en ook door de medewerkers bevestigd, daarvoor mijn dank Mevr. Tertoole - Spijkenisse
Beste mevrouw Tertoole, Wat leuk dat u een review heeft geplaatst. Fijn dat u zo tevreden bent over uw matras en over de service van onze binnendienst. Met vriendelijke groet, Eliza, klantenservice Droommatras
Pluspunten
zeer fijne klantenservice.. Jennifer van Droomlijn doet echt alles voor je om je goed te willen helpen... Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen... Matras is inmiddels binnen en ik slaap sinds enige nachten heerlijk....Verder alles tegen scherpe prijzen!
VerbeterpuntenToon het telefoonnummer direct op de homepage van Droomlijn zodra iemand de website bezoekt!
Beste Wim, Dank je voor dit compliment! Heel leuk om te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent, maar vooral dat je lekker slaapt om je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
Pluspunten
Snelle levering zoals beloofd was, erg netjes geregeld
Beste Gerben, fijn dat u zo tevreden bent. Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Pluspunten
zeer goed
Bedankt voor uw goede beoordeling.
Pluspunten
snelle levering goede service en de matrassen slapen heerlijk
Beste Joke, goed om te lezen dat de matrassen zo heerlijk liggen. Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Klantvriendelijk super. Jennifer super.
Beste Dolf, wat een mooie beoordeling! Goed te lezen dat je erg tevreden bent met je nieuwe matras. Dank je wel voor je aankoop.
Pluspunten
Super tevreden! We slapen heerlijk, goeie kwaliteit en heel betaalbaar. De volgende dag geleverd, dus lekker snel. Ik had best wel veel vragen, de klantenservice heeft mij heel goed geholpen en nam echt de tijd voor me. De site vind ik trouwens ook heel mooi en duidelijk. Ja, ik adviseer iedereen hier te kopen.
Beste Elizabeth, bedankt voor deze positieve beoordeling. Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent. Graag zie wij u weer terug bij een volgende aankoop.