Prima ervaring, echt een aanrader.

Wij hadden met spoed een kwalitatief op zeer korte termijn een goede matras nodig. Dus maar op internet gekeken en kwamen uit bij” Droomland” . Alle complimenten voor de medewerkster van Droomland,de matras werd keurig op tijd afgeleverd. Perfecte service, kwalitatief voor dat geld een prachtige matras. Na levering matras toch een mailtje of alles naar wens is gegaan.

Heel tevreden

Super goed matras, wij kunnen er heerlijk op slapen. En dat voor dat geld.

Geweldig matras, geen pijn meer!

Geweldig mooi stevig matras. Slaapt heerlijk en pijnklachten zijn over 👌🏼

Zeer goede service, prima prijs en snelle levering

Fantastisch bedrijf!

Door een paar foute metingen aan mijn (klant) zijde moest ik tot 2x toe de bestelling wijzigen. Het bedrijf heeft me uitstekend geholpen. Extra complimenten voor Jennifer, die met de klant meedenkt en veel moeite doet om oplossingen te vinden. Prima bedrijf dus, met opvallend goede klantvriendelijkheid. Complimenten.

Zeer tevreden. Niet duur, ligt heerlijk.

Levering kan sneller

Wij waren verbaast om dat het plat en opgerold aan kwam. Dus naar boven gebracht en uit gepakt en toen kwam het normale stand van het matras. Dat was een mooie ervaring en een heel mooi systeem super. Volgende maand weer een set van twee bestellen. Vr. Gr Jaap van Loon 8862WN 24

Levertijd is zoals in de advertentie aan gegeven Klacht super netjes opgelost Dhl niet netjes vervoerd maar wij kregen een nieuwe matrasbeschermhoes van Droommatras toegestuurd Super tevreden en zeer vriendelijke jennifer aan het telefoon gehad

Voel mij misleid!

Matras is echt niet 24 cm hoog... Jammer dat jullie dat aangeven... En nu gaan jullie mijn reactie niet plaatsen, ik zal jullie zeker niet aanraden

Heerlijk matras voor een super prijs!

Mijn oude matras was aan vervanging toe. Echter geen geld voor een nieuw, duur matras. De nodige tests gelezen op internet en de consumentenbond testen geraadpleegd. Matrassen die winnend uit deze test komen leken mij te hard als zij-slaper zijnde. Uiteindelijk toch voor een pocketvering 7 Comfort Zilver gegaan. Eerste twee nachten even wennen, maar nu ligt het top! Echt een aanrader!

De eerste 2 dagen was even wennen.maar nu slaapt het heerlijk.daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de klantenservice Die was helemaal toppie.droommatras en Jennifer bedankt 👍

Uitstekende service

Heb een matras gekocht voor slechts 149e inclusief verzendkosten. Matras ligt erg goed. Echt een aanrader. Nico Andijk

Top matras en snel geleverd

Matras besteld op de website, binnen 1 week geleverd in een vacuüm pakket. Helemaal super, en matras ligt heerlijk.

Heerlijk matras

Goed matras, niet duur en snel geleverd. Super bedankt voor jullie hulp binnendienst.

Een goed matras voor een betaalbare prijs

Vriendelijke en erg behulpzaam.

Snelle levering, goed matras!

Vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice. Helemaal blij met het nieuwe matras

Misschien is het mogelijk om een track en tracé code te verstrekken wanneer het matras verstuurd wordt.

Pluspunten

Goede en vriendelijke dienstverlening. in mijn geval zijn er geen verbeterpunten nodig, de hoes was beschadigd en er is gelijk een nieuwe hoes gemaakt en ook door de medewerkers bevestigd, daarvoor mijn dank Mevr. Tertoole - Spijkenisse

Pluspunten

zeer fijne klantenservice.. Jennifer van Droomlijn doet echt alles voor je om je goed te willen helpen... Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen... Matras is inmiddels binnen en ik slaap sinds enige nachten heerlijk....Verder alles tegen scherpe prijzen!

Toon het telefoonnummer direct op de homepage van Droomlijn zodra iemand de website bezoekt!

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd was, erg netjes geregeld

Pluspunten

zeer goed

Pluspunten

snelle levering goede service en de matrassen slapen heerlijk

Pluspunten

Klantvriendelijk super. Jennifer super.

Pluspunten

Super tevreden! We slapen heerlijk, goeie kwaliteit en heel betaalbaar. De volgende dag geleverd, dus lekker snel. Ik had best wel veel vragen, de klantenservice heeft mij heel goed geholpen en nam echt de tijd voor me. De site vind ik trouwens ook heel mooi en duidelijk. Ja, ik adviseer iedereen hier te kopen.

Pascalweg 9

4104BE Culemborg