Ik wil laten weten dat ik zeer tevreden ben over de gebruiksvriendelijkheid van de website en jullie service. Ik werd op de mail goed op de hoogte gehouden en mijn topmatras werd zeer snel geleverd! Ik heb al langere tijd last van rugklachten en ik wilde een topper kopen voor op mijn iets te stevige matras. Ik koos voor een zachte topper. De kwaliteit van het matras is zeer goed, maar helaas heb ik voor een te zachte topper gekozen, waardoor ik met rugpijn in mijn onderrug wakker wordt door te weinig steun. Dat is wel even balen! Maar verder dank voor de goede service.
Hi Lynn, Allereerst bedankt voor je mooie beoordeling en leuk te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en over onze gebruiksvriendelijke website. Fijn dat je zo lekker slaapt op je nieuwe matras en dat je heerlijk ligt. Op het matras heb je een Nasa/traagschuim topper gelegd. Nasa is heel zacht en vormt door warmte naar het lichaam. Een koudschuim topper voelt juist weer meer aan als medium tot ietje zacht. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Zeer tevreden met mijn matras.
Beste Ahemed, Bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn te lezen dat het matras zo goed bevalt. Je hebt de 7 Comfort Optimum, een heerlijk luxe matras van 24 cm dik dat zeer goed ondersteunend is voor het lichaam. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Helaas moeilijk te zien welk matras je besteld hebt. Uiteindelijk gied geholpen door een medewerker. Ook vind ik de hardheid tegen vallen maar ligt verder prima. Betaald retour is wel een tegenvaller dit maakte ook de keus hem nu te houden.
Beste Nieske, Bedankt voor je beoordeling en goed te lezen dat het matras lekker ligt en dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice. Je hebt de 7 Comfort Optimum, deze voelt medium tot ietsje stevig aan, dus niet zacht en niet hard en gaat tot een gewicht van 100 kilo p.p. Een zeer goed matras dat veel ondersteuning geeft aan het lichaam. Daarbij zorgt de grijze 3D band voor extra ventilatie. Wij hanteren geen hoge ophaalkosten, dit zijn puur de basiskosten van de transporteur. Helaas is een groot matras niet even af te leveren bij PostNL. Je hoeft verder ook niets te doen, want wij halen het netjes bij je thuis op. ** Wij leveren overigens gratis! Ik wens je nog fijne nachtrust toe op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Goede topper
Hi Natascha, Bedankt voor je beoordeling, wat fijn dat je zo tevreden bent over je nieuwe topper. Een topdekmatras zorgt altijd voor extra comfort op je huidige matras. Het is wel belangrijk dat het matras waar de topper op komt te liggen goed stevig is en b.v. niet doorzakt. Want een topper werkt niet op een doorgezakte matras. Uiteindelijk moet de echte steun komen uit je matras en zorgt een topper voor extra luxe. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Ik zal jullie winkel zeker aanraden in België. Ik ben bijzonder tevreden over de snelle levering en mijn man heeft minder rugklachten sinds hij op de matras slaapt
Ik heb een jaar geleden het matras voor mensen tot 150 kilo gekocht omdat mijn vorige matras inmiddels een dikke kuil heeft, die uiteindelijk gescheurd is. En als iemand die zwaar is, is het lastig om een matras te vinden wat de nodige jaren meegaat, omdat een mtras dus sneller slijt als je zwaarder bent. Ik heb hem dus inmiddels al een tijdje en ik ben er super tevreden mee! Tot nu toe geen kuilen, en al regelmatig gedraaid. Het fijne aan het matras draaien vind ik dat je dus de 7 comfortzones hebt, zo slaapt hij dus anders op het moment dat je hem besluit te keren. De ene maand draai ik hem naar zijn "originele staat" waardoor je dus bij je schouders en heup wat meer inzakt. En de volgende maand ligt hij andersom, waardoor hij dus iets steviger ligt omdat de zones omgedraaid zijn. De tijk heb ik twee keer in de wasmachine en droger gedaan, waarvan hij de tweede keer in de droger helaas niet overleefd heeft. Dat was best wel vreemd want ik heb hem beide keren op een heel laag programma gezet. Maar geen probleem, inmiddels heb ik ergens anders gewoon een nieuwe tijk besteld en is hij dus gewoon weer als de oude. Volgende keer gaat die dus niet in de droger, ik moet gewoon iets meer geduld hebben en hem op een rekje hangen haha. Lang verhaal kort; na een jaar nog steeds dik tevreden over dit matras! (en met dik tevreden bedoel ik dat er iemand van 145 kilo prima op slaapt ;))
Gelukkig maar matras nog extra opgemeten, anders verkeerde maat besteld.
Beste Van der Velde, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed dat u de maat van uw matras goed heeft nagemeten. Helaas gaat dit regelmatig mis en dan komen er onnodig kosten bij voor de klant. Daarom melden wij in al onze communicatie goed te meten en dan pas te bestellen. U heeft de 7 Comfort Optimum, een heerlijk luxe matras van 24 cm met pocketveringen en koudschuim. Door de 7 zones heeft u veel steun aan het lichaam. Deze voelt aan als medium tot ietsje stevig, zeker niet hard en niet zacht. Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Goede klantenservice.goede kwaliteit
Beste Judith, Bedankt voor je mooie beoordeling en goed te lezen dat jullie tevreden zijn over onze kwaliteit matrassen en onze klantenservice. Veel plezier van jullie aankoop. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Erg tevreden
Hi Marco, Wat een mooie beoordeling een 10+, leuk! :-) Goed te lezen dat je erg tevreden bent. Je hebt de HR150 Premium besteld, dit is een matras dat een gewicht van 150 kilo per persoon kan dragen. Een heerlijk luxe en zeer goed matras van 24 cm dik, dat veel steun aan het lichaam geeft en ontzettend goed ventileert door de 3D ventilatieband aan de zijkanten en door het koudschuim dat de eigenschap heeft goed te ventileren waardoor het minder snel warm wordt en je minder snel zweet. Dit samen met de pocketveringen is dit een perfecte combinatie! Wij wensen je nog heel veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Het matras ligt prettig.
Hi Marcel, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat goed te lezen dat het matras bevalt. Je hebt de HR150 Premium gekocht, dit matras gaat tot een gewicht tot 150 kilo. Het heeft stevige en goede pocketveringen in het matras en heeft aan beiden kanten koudschuim, dat er voor zorgt dat het matras niet warm wordt en goed ventileert. Dit matras heeft tevens een 3D ventilatieband aan de zijkanten zodat het vocht goed weg kan. Een fantastisch matras dat door de 7 zones erg veel steun aan het lichaam geeft en erg luxe is met 24 cm dikte. Goede nachtrust nog. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Ik was erg huiverig om een matras online te kopen. Na grondig onderzoek gedacht ik doe het gewoon. Na het open maken van de doos nooit gedacht dat het matras zijn orginele maat terug zou krijgen maar na het laten ligge van het matras had ik toch echt ee 24 cm dik matras. Die avond ben ik huilend in slaap gevallen omdat ik de afgelope 7jaar niet zo iets lekkers heb gevoeld aan mijn rug. Ik ben zo blij met het matras kan het wel van de daken gillen.
Beste Ella, Wat fijn te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe matras en dat je naar 7 jaar eindelijk weer lekker kunt slapen en geen last meer hebt van je rug. Je hebt de 7 Comfort Optimum gekocht, dit is een luxe matras van 24 cm dik met 7 zones dat het lichaam heel goed ondersteund. Dit matras met pocketveringen en koudschuim voelt aan als medium tot ietsje stevig en gaat tot 100 kilo. Het voelt niet hard aan, maar ook niet zacht. Dit matras kun je combineren met alle toppers. Slaap lekker en wij zijn als Droommatras heel blij dat wij je hebben kunnen helpen en dat je zo tevreden bent over je online bestelling. En natuurlijk bedankt voor de 10 :-). Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
de topper voldoet aan onze verwachting, ligt heerlijk.
Beste Strijker, Wat fijn dat de topper heerlijk ligt en bedankt voor deze beoordeling. U heeft de topper koudschuim Tencel de Luxe van 11 cm dik. Dit is een heerlijke topper dat aanvoelt als medium tot iets zacht. De Tencel stof is een luxe natuurlijke stof en extra duurzaam. Geniet van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Heerlijk matras . Geen last meer van me rug. En mijn vrouw ook
Beste Bou, Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn te lezen dat jullie geen last meer hebben van de rug en weer heerlijk slapen. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
We slapen weer heerlijk. Geen matras die schuift. Ook de service was voortreffelijk. Snap niet dat dit matras niet wordt beoordeeld door de Consumentenbond. Zou het Emma matras behoorlijk concurreren en niet alleen vanwege de prijs.
Beste Joëls, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Wij zouden ook graag beoordeeld willen worden door de Consumentenbond, het zou mooi zijn want ook wij krijgen deze vraag van klanten vaker. Ik hoop dat ze dit lezen en dat ook andere bedrijven naast Emma matras de kans krijgen. Wij doen er als Droommatras alles aan om tegen scherpe prijzen te kunnen verkopen, maar toch tegen een hoge kwaliteit. Wij hebben geen dure winkels met duur personeel en dure huren, daar profiteren onze klanten van. U heeft de 7 Comfort Maxim van 24 cm dik, een luxe heerlijk matras dat veel steun geeft en zeer goed ventileert. Dit matras is een extra stevig matras en voelt dan ook stevig aan. Goed te lezen dat onze klantenservice u zo goed heeft kunnen helpen. Wij staan 7 dagen per week voor onze klanten klaar met altijd persoonlijk advies zowel (app van ma tm zo tot 21.00 uur en telefonisch tijdens kantooruren). Ik wens u nog een hele goede nachtrust toe op uw nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Wat een verademing, ik slaap weer heerlijk na jaren. Ik ben Droommatras gewoon dankbaar! Ik ben ontzettend goed geholpen zelfs in de avond is op de app, juiste advies, goed matras, veel steun, prijs netjes, gratis levering. Ik twijfelde eerst, moet ik wel online kopen? Maar achteraf was mijn twijfel niet nodig. Al met al ontzetten blij met mijn keuze. Zeker een aanrader.
Hi Frits, Wat een mooie beoordeling, leuk om te lezen. Je hebt een koudschuim topdekmatras (topper) van 7 cm gekocht, een fijne topper dat goed ventileert en niet heel warm wordt. Deze voelt medium (tot ietsje zacht) aan. Fijn te lezen dat je bij ons het vertrouwen had om online te bestellen en dat je zo goed geholpen bent. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Toen ik overwoog om de NASA toppermatras te kopen, nam ik contact op met Droommatras via what’s app. Onmiddellijk werden al mijn vragen beantwoord zodat ik na een tijdje nadenken besloot om de matras te kopen. Ze werd op tijd geleverd en er werd ook nog wat bijkomend advies gegeven omtrent de matras. Ik ben dus zeer tevreden over deze aankoop en over de zeer goede klantendienst. Bovendien geniet ik nu ben een uitstekende nachtrust. Met vriendelijke groeten, Ingrid Schoep, Bsmbruggedorp 40 Bus 4, 9420 Erpe-Mere 053/833423 en 0497/735700 [email protected]
Beste Ingrid, Dank u wel voor de beoordeling en de 10! :-) U heeft de traagschuim NASA topdekmatras (topper) van 8 cm dik besteld. Deze voelt heerlijk zacht aan en vooral mensen die zacht willen liggen of last hebben van hun gewrichten vinden NASA heel fijn. NASA ook wel traagschuim genoemd vormt d.m.v. warmte naar het lichaam. Het gaat als het waren naar het lichaam staan en popt niet gelijk omhoog tijdens het omdraaien in bed. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en advies. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Goede topper,ligt heerlijk
Hi Megan, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat je heerlijk ligt. Je hebt de koudschuim topdekmatras (topper) Tencel Deluxe van 11 cm besteld. Een heerlijke topper waar je een echt hotelgevoel mee creëert. De natuurlijke Tencel stof zorgt voor extra luxe en omdat het 11 cm dik is, is het extra royaal. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Reageren direct op vragen via de app. Matras ligt heerlijk en is op tijd afgeleverd.
Hi Henk, Bedankt voor je mooie beoordeling en wat goed te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en persoonlijk contact op de app. Je hebt de traagschuim NASA topdekmatras (topper) van 8 cm dik besteld, een heerlijk zachte topper wat de drukpunten van het lichaam ontlast en lekker zacht ligt. Door warmte vormt het naar het lichaam. Deze topper heeft een goede ventilatie. Slaap lekker :-). Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
HI NIko, Bedankt voor je beoordeling en mooie cijfer. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Professioneel advies en juiste keuze kunnen maken hierdoor. Matras is super fijn
Beste P, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent over ons klantenservice welke 7 dagen per week per whatsapp en 5 dagen per week telefonisch voor onze klanten klaar staan. Wij beseffen maar als te goed dat het heel lastig is om online een goed matras te kopen. Ook goed te lezen dat het matras zo bevalt. Veel plezier nog van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Mijn topper is binnen.. en serieus echt een topper!!!
Beste Tumer, Bedankt voor dit mooie cijfer, een 10! Je hebt de koudschuim topper van 7 cm gekocht, een heerlijke topper dat zeer goed ventileert en welke voor extra comfort zorgt boven op je huidige matras. Deze voelt aan als medium tot iets zacht. Een groot bijkomend voordeel van een topper is dat je matras eronder veel langer mee gaat en dat je geen spleet meer hebt bij 2 x een 1-persoonsmatras. Een goede nachtrust gewenst op je nieuwe topdekmatras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Wat ben ik blij met mijn aankopen, na lang zoeken op internet kwam ik bij Droommatras uit, door de goede recensies en de makkelijke site kon ik snel mijn keuze maken. Ik heb gebeld met de klantenservice en zij hebben mij ontzettend goed advies gegeven, iets wat je online niet vaak ziet. Ik heb nu een luxe matras voor een scherpe prijs en en een heerlijke topper. Mijn bed ziet er nu als een bed uit een hotelkamer. Het is een feest om naar bed te gaan haha. Ik kan jullie zeker aanbevelen!!! Van mij krigen jullie een dikke 10!
Beste Jans, Bedankt voor deze mooie bedoordeling. U heeft bij ons de 7 Comfort Optimum 80 x 200 - 2 x gekocht en de Traagschuim/NASA Tencel de Luxe van 11 cm gekocht. Dit is een perfecte combinatie om medium tot stevige steun uit het matras te krijgen voor het lichaam, maar met een zachte comfortabele bovenkant van de traagschuim topper, welke naar het lichaam vormt. Ik wens u nog veel plezier van uw aankopen. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
IK HEB EEN TRAAGSCHUIM TOPPER BESTELD MET EEN DIKTE VAN 8 CM , OMDAT IK VOOR MIJN RUG EN MIJN GEWICHT EEN DIKKERE NODIG HEB VOOR GOEDE ONDERSTEUNING, EN NU KRIJG IK ER 1 DIE MAAR 5 CM. DIK IS, NA MIJN KLACHT TELEFOONTJE AAN HUN , GEVEN MIJ HET ADVIES OM 6 UUR TE WACHTEN OMDAT HET DAN NOG ZOU UITZETTEN, DAARNA KAN PAS IK PER MAIL MIJN KLACHT MELDEN , DAN MOET HET RETOUR GESTUURD WORDEN EN MOET ER EEN ANDER GESTUURD WORDENIN DE DIKTEMAAT DIE IK BESTELD HEB EN DAN BEN IK WEER EEN WEEK VERDER!!!! HOEZO GOEDE SERVICE???? ZIJ STUREN NIET WAT ER BESTELD IS!!! MAAR IK GELOOF ECHT NEVER NOOIT DAT HET NOG 3 CM GAAT UITZETTEN, IK HAD HET DIT WEEKEINDE AL NODIG , ANDERS HAD IK HET WEL ERGENS ANDERS GEKOCHT, EN NU HEB IK DUS WEER HELEMAAL NIETS!!!!!
Beste Betty, Wij hebben elkaar veelvuldig aan de telefoon gehad om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen en daarbij hebben wij de diverse mogelijkheden aan u aangeboden. Helaas kon u zich niet vinden in al het geen wij u voorstelde. Een uur na levering had u ons gebeld dat de topper nog niet de juiste dikte had. Wij hebben u i.d.d. het advies gegeven te wachten omdat de topper opgerold wordt geleverd en in veel gevallen heeft een topper, maar ook een matras, even de tijd nodig. Dit melden wij ook in onze informatie mails die onze klanten van ons ontvangen. Wij vinden het spijtig te lezen dat u desondanks niet tevreden was. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Afgelopen week een matras gekocht die werd aangeraden door de klantenservice. Ik slaap er nu 3 dagen op en ik ben zeer tevreden zowel over de product als de service en levering!
Beste Cebeci, Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat goed te lezen dat je al zo lekker slaapt op je nieuwe matras. Je hebt de Tencel Traagschuim/NASA 5000 Duo van 26 cm dik en daarmee extra luxe. Tencel is een heerlijke natuurlijke zachte stof dat heel goed vocht afdrijvend is. De ene kant is van koudschuim en de andere kant is van Nasa. Dus aan 2 kanten te beslapen. De Nasa kant voelt lekker zacht en ontlast de drukpunten van het lichaam, de koudschuim kant voelt aan als medium en geeft heel veel steun aan het lichaam. Vaak worden de verschillende kanten gewisseld in de winter en de zomer. Slaap nog lekker op je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Karin, Droommatras
Beste Droommatras, Ik ben uitermate tevreden over de aflevering van mijn matras. De heren van het transportbedrijf waren voorkomend en keurig op tijd volgens afspraak. Dit heb ik in het verleden wel anders meegemaakt. Het matras geeft mij de juiste ondersteuning wat mijn lichaam zo nodig heeft. Dit matras is boven verwachting, het ligt heerlijk, ik sta in de ochtend zonder pijn op en het voldoet daarom aan mijn verwachtingen. De dames van de klantenservice hebben mij vriendelijk en voorkomend van advies gediend. De goede beoordelingen met daarbij het persoonlijke advies heeft mij veel vertrouwen gegeven om hier de aankoop te doen. Hartelijke groet, Ella
Beste Ella, Ontzettend bedankt voor dit mooie cijfer, een 10! U heeft bij ons de 7 Comfort Optimum gekocht voor u zelf, dit matras gaat tot 100 kilo en voelt aan als medium tot iets stevig. Door de 7 zones heeft u een zeer goede ondersteuning op de juiste punten van uw lichaam. Uw partner heeft de HR150, dit matras gaat tot 150 kilo. Deze voelt voor iemand tot een gewicht van 150 kilo als medium. Omdat deze 2 matrassen er hetzelfde uitzien van de buitenkant, dus de tijk, wordt dit vaak als set verkocht. Beiden matrassen zijn 24 cm dik. Ik wens jullie nog veel plezier van de aankoop. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras