Na lang gezocht te hebben eindelijk ons matras gevonden wat goed bij onze ruggen past. Jammer alleen dat er aan de zijkanten geen handvatten zitten om het matras te draaien dat is het enigste minpunt.
Beste Alex, Bedankt voor je beoordeling en de 9. Het klopt dat wij heen handvatten er aan maken, dit doen wij bewust niet omdat onze matrassen veel dikker zijn dan gemiddeld in de markt. Zo kunnen we de matrassen extra comfort geven en het koudschuim dikker maken. Onze matrassen zijn 24 cm en 26 cm. Dit is te zwaar voor een handvat en zou kunnen scheuren. Om die reden doen wij dit bewust niet. Fijn te lezen dat de matrassen heerlijk slapen en dat je geen pijn meer hebt van je rug. Dit komt door de 7 zones in de pocketveringen en het koudschuim dat als eigenschap heeft geen kuilvorming te kunnen krijgen. Geniet er van. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Deze zijn nu naar tevredenheid opgelost en het begrip en de waardering is weer hersteld. Er is een oplossing geboden waarin beide partijen zich kunnen vinden, zodoende is mijn eerdere beoordeling genuanceerder en kan door mij herroepen worden.
Beste Mary, Fijn dat het allemaal is opgelost en u tevreden bent! Onze klantenservice van Droommatras staat elke dag 7 dagen per week voor onze klanten klaar om te helpen en advies te geven. Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk en dat zie je terug in onze beoordelingen. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Klantvriendelijk. Goed advies gekregen via de app
Hele prettige ervaring met droommatras. Twee maanden geleden heb ik een 160x200 matras besteld, er werd duidelijk gecommuniceerd over de status van mijn bestelling en de levering. Ook vond ik het heel erg fijn dat ik snel contact kreeg en advies heb gekregen over welk matras het beste past bij mijn wensen! Ik slaap elke avond heerlijk en ben heel erg te spreken over de kwaliteit van het matras. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een kwalitatief goed matras voor niet te veel geld!
Beste Britt, Bedankt voor je 10. Je hebt de HR150 matras met pocketveringen en koudschuim dat een gewicht kan dragen tot 150 kilo. Deze voelt goed medium tot stevig aan en zal zeker niet doorzakken bij een gewicht tot 150 kilo. Wij zijn gespecialiseerd in matrassen tot 150 kilo en hebben deze dan ook laten ontwikkelen om ook deze mensen te helpen aan een goed matras. Fijn dat het snel geleverd is, wij leveren rechtstreeks uit de fabriek en daarom lekker snel geleverd en scherp in prijs. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Geweldige service vriendelijke medewerkers. Snelle levering.Heb na jaren weer heerlijk geslapen,prachtige binnenvering matrassen en een topper van 9cm.Voor de prijs is de kwaliteit geweldig.Ik zou het iedereen aanraden om bij jullie te bestellen.Bedankt droommatras voor de goede service .met vriendelijke groeten Corrie.
Beste Corrie, Bedankt voor deze mooie beoordeling, een 10 en daar zijn wij heel blij mee. Leuk te lezen dat u zo tevreden bent over onze persoonlijke advies, dit doen wij 7 dagen per week. De 9 cm topper voelt aan als medium tot soft en maakt het eigen matras extra luxe en geeft echt een hotel gevoel. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Jennifer, klantenservice Droommatras
matras wordt snel geleverd, en een perfecte mogelijkheid om in termijnen te betalen. en de garantie dat je het terug mag sturen als het je binnen 100 dagen niet bevalt.
Hi Marcus, Mooie beoordeling, bedankt! Je kunt bij ons veilig achteraf betalen, maar ook in 3 termijnen als je dit wenst. Je hebt 100 dagen slaapgarantie zodat je thuis je matras kunt uitproberen, wel zo fijn! Goed te lezen dat je zo tevreden bent. Je hebt de 7 Comfort Optimum besteld, een lekker luxe en dik matras van 24 cm dik. Slaap lekker op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Twee matrassen voor mijn pubers gekocht160x200. Prima matrassen voor jongeren!
Beste Simone, Super een 10! Je hebt 2 x de Luxor S380 gekocht met pocketveringen en koudschuim. Een heerlijk matras, lekker luxe met 24 cm dikte. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Ik heb een luxe 2-persoons topper besteld van 12 centimeter dik. Levering ging prima. Deze was binnen het aantal aangegeven dagen. De topper bevalt uitstekend! We zijn erg tevreden met kwaliteit en het comfort. Hadden we veel eerder moeten doen.
Hi Mark, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed te lezen dat je tevreden bent over je matras en topper en dat kwaliteit bevalt. Je hebt de luxe topper van 12 cm dik met een heerlijke zachte bamboe stof. Geniet van je aankoop. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Wat een verademing om wakker te worden om mijn matras van Droommatras.nl! Ik heb de Pocketvering 7 Comfort Optimum met het 7cm dikke koudschuim topdekmatras. Ik val er zo op in slaap en word er heerlijk wakker op. Ik kan iedereen deze combinatie aanraden!
Hi Jeremy, Wat een mooie beoordeling! Dank je wel voor de 10! Fijn te lezen dat je zo lekker slaapt en weer goed wakker wordt. Je hebt een veel verkochte combinatie, de 7 Comfort Optimum in combinatie met de koudschuim topper van 7 cm. Dit geheel geeft echt een heerlijk hotel gevoel, luxe en comfort. Geniet ervan. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Heb de topper voor mijn hoogbejaarde moeder gekocht.Ze is zeer tevreden en ligt niet meer te draaien
Beste Anita, Een 10! Daar zijn wij blij mee. Je hebt een 7 cm koudschuim topdekmatras gekocht, heerlijk om het bed extra comfort te geven. Veel plezier van je aankoop voor je moeder. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Snelle en duidelijke levering. Netjes afgehandeld
HI Nicole, Bedankt voor je 10! Leuk. Goed te lezen dat je zo tevreden bent en dat de levering lekker snel was. Je hebt de koudschuim topper van 7 cm dik, een heerlijke topper dat comfortabel en medium tot lekker zacht ligt. Deze topper geeft een royaal gevoel bovenop je eigen matras. Geniet er nog van. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Tot nu toe goed
Beste Rinus, Bedankt voor je beoordeling en goed te lezen dat je tevreden bent. Je hebt een gel topdekmatras, dit is een heerlijke zacht topper dat vormt naar het lichaam. Dit is de nieuwe generatie traagschuim/nasa, dat wat meer koel blijft en niet vormt d.m.v. warmte zoals bij nasa. Geniet nog van je aankoop! Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Ik ben tevreden
Beste Khatera, Bedankt voor je beoordeling en goed te lezen dat je blij bent met je aankoop. Je hebt de koudschuim topdekmatras Bamboe Deluxe van 12 cm dik. De bamboe stof is een hele luxe natuurlijke stof en voelt lekker zacht aan. Het koudschuim voelt comfortabel aan en werkt zeer ventilerend. Ik wens je een veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Product is naar tevredenheid.
Beste Matthijs, Bedankt voor je 10! :-) Wat goed te lezen dat je zo tevreden bent. Je hebt de koudschuim topdekmatras van 7 cm dik. Dit is een perfecte topper om het ligcomfort af te maken boven op je huidige matras. Het geeft echt een hotel gevoel. Nog veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Vlotte levering van een matras voor zwaardere mensen. Lekker stevig en ik sliep vanaf dag één goed erop.
Beste Pauline, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. Je hebt de HR150, dit is een matras tot 150 kilo per persoon. In dit matras zitten stevige pocketveringen en een zeer goede kwaliteit koudschuim. Samen met de grijze 3D ventilatie band aan de zijkant en de dikte van 24 cm, is dit een heerlijk, luxe matras. Geniet ervan en slaap lekker! Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Ik had een matras gekozen voor zwaardere mensen. Ze ligt wel heel hard, maar het is echt kwaliteit.
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat alles vlot is verlopen naar België. U heeft de HR150 tot 150 kilo, de pockets zijn lekker stevig om het gewicht te kunnen dragen tot 150 kilo en er mag natuurlijk geen kuilvorming ontstaan! Dit matras voelt aan als medium tot stevig en geeft ontzettend veel steun aan alle drukpunten van het lichaam waar nodig. Zoals u beschrijft, een lekker luxe matras van 24 cm dik. Veel plezier nog van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Ik had een matras nodig op maat voor in mijn bestelwagen . Na lang zoeken kwam ik uit bij droommatras.nl en mijn droom werd werkelijkheid !!! Ik kwam in contact met Esmee en zij heeft mij met alles geholpen tot in de puntjes een topservice vanuit België!! Ik kan kiezen van 1 tot 5 sterren maar ik zou er 10 willen geven !! Bedankt om mijn droom te vervullen !! Groetjes van een meer dan tevreden klant!!! Mvg Nick
Hi Nick, Bedankt voor deze mooie beoordeling en je persoonlijk compliment :-). Erg leuk om terug te lezen en ik ben blij dat ik je goed heb kunnen helpen. Goed te zien dat het matras mooi past in de bestelwagen wat nu op een camper lijkt. Je hebt de HR150 pocketvering matras, dit matras is geschikt tot 150 kilo per persoon. Een luxe dik matras van 24 cm, met stevige pockets en koudschuim. Ik wens je heel veel plezier met reizen. Groetjes, Esmee, klantservice Droommatras
Heerlijk matras, snel geleverd! Dit hadden we al jaren geleden moeten doen!
Beste Alice, Ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn dat je zo lekker slaapt op je nieuwe matras. Je hebt de Luxor S380, een heerlijk matras met pocketveringen en koudschuim en gaat tot 100 kilo per persoon en voelt aan als medium van 24 cm dik. Wij wensen je nog veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
Goede service,mooie kwaliteit
Beste Marc, Bedankt voor je 10! Wat leuk en wat fijn dat je zo tevreden bent. Je hebt de koudschuim topdekmatras van 7 cm dik. Dit is een heerlijke topper om comfortabeler te liggen bovenop je eigen matras. Deze voelt aan als zacht tot medium en gaat tot ongeveer 100 kilo per persoon. Slaap lekker op je nieuwe topper. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Het matras ligt super lekker en ik heb er al 3 nachten heerlijk op geslapen. Wakker worden zonder rugpijn. En de levering ging lekker snel en vlot.
Beste Pieter Jan, Uitgerust wakker worden zonder rugpijn is zo belangrijk! Wij zijn blij te lezen dat je geen pijn meer hebt. Bedankt voor dit mooie cijfer, een 10! Je hebt de matras airfoam Infinity Airmaxx met een mooie natuurlijke zachte bamboe stof. Dit is een extra dik matras van 26 cm en de gel zorgt dat het wat zachter ligt in de toplaag. De gel heeft dezelfde eigenschappen als de Nasa, maar voelt minder warm aan. Een goede nachtrust toegewenst op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Goede voorlichting per whats ap, zelfs om 20:00 s'avonds. Stipte levering en een super lekker matras, top service.
Beste Hans, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat wij zo goed hebben kunnen adviseren. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 9.00 tot 21.00 op de app en telefonisch tijdens kantooruren. Je hebt de HR150, dit matras gaat tot 150 kilo per persoon. Een heel goed en lekker stevig matras van 24 cm dik met pocketveringen en koudschuim. Ik wens je nog een goede nachtrust toe op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Snelle levering. Mooie prijs voor een goede matras. Goed advies Snelle reactie op vragen
Hi Saskia, Wat een mooi cijfer, een 10! Ontzettend bedankt. Je hebt de 7 Comfort Optimum matras, een heerlijk luxe en veel verkocht matras van 24 cm dik met pocketveringen en koudschuim. Deze gaat tot 100 kilo per persoon. Onze prijzen zijn zo scherp omdat wij direct leveren (gratis!) uit de fabriek (daarom ook snel geleverd). Wij hebben geen dure overheadkosten en daar kunnen onze klanten van profiteren. Ik wens je nog veel plezier van je nieuwe matras. Met vriendelijke groet, Anna, klantenservice Droommatras
Top matras !!!!! Echt een aanrader voor mensen met rugklachten en hernia !!! Ik zeg kopen en merk het zelf !!!
Hi Miranda, Bedankt voor deze mooie beoordeling en wat fijn dat je geen last meer hebt van je rug! Daar doen wij het voor :-). Goed uitgerust wakker worden is zo essentieel. Wij hebben veel mensen met medische klachten. Je hebt de 7 Comfort Optimum, deze gaat tot 100 kilo per persoon en voelt aan als medium tot ietsje stevig. Door de verschillende zones in de pockets geeft het veel steun op de juiste drukpunten van het lichaam. Slaap lekker op je nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenservice Droommatras
We zijn heel tevreden; we slapen heerlijk op onze pocketveringmatras. Geen gewrichtspijn meer bij het opstaan! We zijn voor de levering ook op een uitstekende manier, op de hoogte gehouden. Jullie bedrijf is een aanrader!
Wat een mooie beoordeling, heel erg bedankt en wat goed te lezen dat u zonder gewrichtspijnen op staat. Dat is een goed begin van de dag. U heeft de Luxor S380, een zeer goed en degelijk matras van 24 cm dik met pocketveringen en koudschuim. De perfecte combinatie voor een goede lighouding. Slaap lekker op uw nieuwe matras van Droommatras. Met vriendelijke groet, Karin, klantenservice Droommatras
Heb 2 keer contact gehad met de helpdesk, complimenten aan die dames super vriendelijk
Hi Marco, Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Daar zijn wij erg blij mee en goed te lezen dat je zo tevreden bent over onze helpdesk. Wij zijn staan 7 dagen per week voor onze klanten klaar van 9.00 tot 21.00 uur per whatsapp of telefonisch tijdens kantooruren. Je hebt de Luxor S380 gekocht en wij wensen je nog veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Esmee, klantenserivice Droommatras