Altijd goed service

Op ze minst 2 min wachten voor een code Top Heeft me nooit gefaald deze site Top top en nog eens top

Wordt snel verzonden

Altijd goed

Ik bestel al zeker 10 jaar me gamepass cards en gift cards hier ! en heb maar 2 x gehad dat de code het niet deed, even contact gehad en binne 5 min nieuwe code geweldige website !!!!!!!!

toppie

mega service. snel, goede communicatie.

Altijd goed

Snel en makkelijk, nog nooit problemen mee gehad!

Simpel en accuraat.

Het was heel simpel om de aankoop te doen, de code van de kaart klopte helemaal en ik kon mijn product snel verkrijgen. Ik ben helemaal tevreden!

Super snel & eenvoudig

Mega simpel en snel. Echt top! Je hebt je code binnen een minuut. Meer dan tevreden

Betrouwbaar

Gaat altijd goed

Goed en snel geregeld.

En dat alles voor een schappelijke prijs.

Best betrouwbare site

Nogmaals best betrouwbare site om je live kaarten te halen of opwaardeer kaarten altijd werkende codes en goed overzicht nooit iets mis mee gehad koop altijd hier iets met volle 100% vertrouwen. Bedankt ! En blijf zo vertrouwd te zijn ;)

Ik bestel eigenlijk al jaren mijn xbox abbo bij deze website. Werkt geweldig én ik krijg netjes een mail met wanneer mijn abbo bijna verloopt. Ik ben tevreden, en zal in elk geval vooral altijd bij hun blijven bestellen. Zeker een aanrader. Zodra je hebt afgerekend zie je trouwens direct je bestelde code, dus je hoeft ook helemaal niet te wachten tot je een email krijgt.

Snel en betrouwbaar!!

Heb al verschillende producten besteld. Altijd snel geleverd!!! Zeer tevreden!!!

Slecht

Door eigen fout verkeerde code gekocht, niet ingewisseld en gevraagd of ze deze konden ruilen voor de juiste code. Helaas geen reactie.

Super makkelijk , en snel de code

Gekocht meteen de mail binnen met de code. Zonder problemen.

Goede service alles snel geregeld

Niks te klagen uitstekend

Alles ging goed fijne site binnen paar min geleverd

Snelle service makkelijk te bestellen.Duidelijke site

Super snel

Keuze gemaakt en afgerekend met ideal. Binnen een minuut na afrekenen al de code in de mail

Top!!

Superservice, snel geregeld.. In een woord "Top"!!

Gewoon makkelijk en simpel

Is gewoon easy voor iedereen die niet een winkel in de buurt heeft het duurt hooguit 1 minuut voordat je je code krijgt zo simpel is het

Snel en makkelijk!

Code ontvangen

Ik heb een couponcode gekocht, gekregen, en gebruikt en hij werkte, dus helemaal top.

Zie titel

Was prima. Betalen en je krijgt de koude.

Matig

Niet werkende code ontvangen (niet de 1e keer) maar met geen mogelijkheid een helpdesk te bereiken. Dus betaald voor niets.

Baars 27

1271PD Blaricum