Top product!

Ik wou een ‘gift card’ kopen om online te gebruiken op mijn xbox. Na het betalen heb ik de code direct gekregen. Goed product, je kan niet overal een kaartje kopen van 5 euro. Ik ben tevreden

Altijd snel gemakkelijk, met een overzichtelijke website

Zie bovenstaand

goed en makkelijk

goed en makkelijk te bestellen jammer dat ze geen Ideal als betalings optie hebben moet nu extra moeite doen..... om een gamepass abbo af te sluiten.

Geweldige site. Meteen na betaling krijg je de code in de mail. Nooit problemen gehad.

Het was heel leuk

Ik vond het heel erg goedkoop

Matig

Ik heb een kaart gekocht en hij doet het niet

Gemakkelijk en snel

De site is overzichtelijk en duidelijk. Zo heb je snel gevonden wat je wil hebben. Het bestellen en betalen ging snel. Na betaling heb je de code meteen op je scherm.

Je krijgt gelijk een code geen gezeik, plus gratis reminder. Top!

beter dan startselect

jarenlang via startselect.com mijn kaarten gekocht, echter sinds korte tijd vragen deze extra kosten die naar mijn inziens niet in verhouding staan met de prijzen, toen deze website gevonden en ben van plan niet meer af te wijken. Simpelweg top!

Makkelijk en snel

Xbox kaart code meteen beschikbaar na betaling

Ik bestel hier vaker codes direct zichtbaar in de mail nog nooit fout gegaan.Echt top

Werkt perfect had gelijk de code om in te wisselen

Gelijk de code

Je krijgt vrijwel direct de code. Echt top

Het werkt goed en snel, daar bij is het duidelijk hoe je moet handelen.

Zoals hier boven

Verkeerd product geleverd in eerste instantie, daarna prima opgelost!

Bij de bestelling op xboxlivekaarten.nl gingen er twee dingen mis. Na de bestelling en betaling van Minecraft Java & Bedrock werd een code voor Minecaft Legends geleverd vanwege een fout op de website (kan gebeuren natuurlijk). Direct hierna hebben we middels het contactformulier hier op gewezen en geen reactie ontvangen. Ook vermeldt de website geen telefoonnummer. Hierna volgde een mail met het verzoek de aankoop te beoordelen vanzelfsprekend waren wij niet tevreden met het proces. Na de review er er vrijwel direct contact met ons opgenomen via de mail. Daarna werd het probleem zelfs in het weekend meteen rechtgezet. Wij weten niet precies waar het mis is gelopen met het contact formulier, maar na de review en het over en weer contact met [email protected] werd er doorgewerkt tot het probleem was opgelost. Na zeer vlotte restitutie hebben we meteen via Xboxlivekaarten.nl de juiste Minecraft gekocht. Er kan altijd wat misgaan met een bestelling, maar de snelheid van oplossen (zelfs in het weekend) bepaalt dat wij zeer tevreden zijn met Xboxlivekaarten.nl.

Super snel

Geen gezeik met xbox kaarten die je moet krassen. Je mist altijd een cijfer, wat een ellende. Op jullie site is alles super snel en je ziet na betaling meteen de code of krijg je via de mail. Ideaal Gebruik t regelmatig, blij kind , blije mama.

Kind kan de was doen

keuze aanklikken, betalen, code ontvangen, klaar! Helemaal top!

Een aanrader

Snelle levering werkt altijd

Snel

Was tevreden met de aankoop

Altijd fijne ervaring betrouwbaar en snel altijd werkende codes

Mijn go to site !!!!

Perfect!

Snelle aankoop gedaan via iDEAL Code direct via de mail gekregen. Alles was binnen 10 minuten geregeld. Perfect!

Snel en betrouwbaar

Na betaling krijg je direct een werkende code.

Eindelijk

Eindelijk een Xbox giftcard leverancier die niet met uitgebreide wachtwoorden en inlog onzin komt. Email invullen, betalen en de code in de email krijgen. in 2 minuten klaar. Ideaal

Altijd de beste al sinds xbox360

Beste Xbox Live Kaarten, Als kleine naïve tiener kocht ik mijn eerste xbox 360. Dit op aanrade van mijn oudere buurjongen die ook een had. Samen met hem was mijn eerste game natuurlijk MW2 :D Door jullie kon ik als "arme student" altijd gamen door jullie goedkopere jaarlijk gold abonnement. Zeer goede service, nooit slecht gegaan en een adequate klantenservice! Een bedrijf en dienst om trots op te mogen zijn. Chapeau!

Baars 27

1271PD Blaricum