goede service

zeer goed

Prima producten, snelle levering en nette prijs

Voor ons hoveniersbedrijf bestel ik regelmatig producten bij Engeldot. Het sortiment is groot en bij vragen is er altijd goed advies. Verder zijn de leveringen snel en de prijzen goed. Top!

zeer vlot

op jullie site vond ik de drukmeter die ik nodig had om een oude te vervangen, het bestellen, betalen en leveren ging zeer makkelijk en snel.

snelle en nette levering

snelle en nette levering

veel op voorraad

alles keurig volgens afspraak geleverd

Onbetrouwbaar

Hoewel mijn bestelling betaald en bevestigd werd, wordt ze niet geleverd, en onttrekt Engeldot zich zonder enig aanvaardbaar voorstel of compensatie aan hun verplichtingen inzake de afgesloten koopovereenkomst.

Prima geregeld, goede service

Uitgebreid assortiment, werd prima per mail op de hoogte gehouden, had bij de bestelling-opmerking nog een vraag/verzoek gezet en dat werd prima geregeld

Correcte levering en goede prijzen

Mijn bestelling werd netjes op tijd geleverd. De communicatie over levering was actueel en goed. Producten zijn in goede staat ontvangen, prima!

Snel en duidelijk

Eerste bestelling

Wij hebben zonet onze eerste bestelling van Engeldot ontvangen. Maar de bestelde PVC-buis is niet de verwachte kwaliteit. Ik heb hiervoor al 2 x een mail gestuurd en 1 x gebeld. Maar geen reactie. Ze zouden mij hiervoor ook terug bellen, maar nog steeds geen telefoontje gehad.

Juiste spul voor een redelijke prijs. Prima zaken doen

Prima website. Juiste kwaliteit voor een redelijke prijs. Vlotte levering.

goede site, snelle levering, goede voorraad

snelle levering, ondanks feestdag, goede voorraad.

Prettige website, goede vooraad snelle levering

Veel materiaal is op voorraad en snel geleverd, of snel af te halen bij de vestiging voor goede prijzen!

Gemaakte afspraken worden perfekt nagekomen!

Bestelde producten waren binnen afgesproken termijn in juiste aantal en kwaliteit beschikbaar.

Probleemoplossings gericht, vriendelijk en snelle service

Heb ik een case, hoef ik hem half uit te leggen en Jan komt met een hele oplossing!

Top service!

Materiaal was beschadigd bij levering. Netjes onder garantie omgeruild. Goede snelle service.

Mooie kwaliteit

Goed advies en super snel geleverd!

We wisten ongeveer wat we nodig hadden en na ons telefoontje met een medewerker hadden we ons lijstje met bestelnummers compleet. Meteen besteld (15.00 uur) en de volgende dag compleet geleverd! Kon niet beter, vandaar de maximale 5 sterren. Er werd nog begrip gevraagd (verwachtingsmanagement) voor eventuele vertraging in afleveren door de vervoerder, maar die was er dus niet. Inhoudelijk goed (veel kennis) en communicatief ook (goed luisteren, heldere uitleg en eerlijk). Top!

zeer klantvriendelijk en uiterst coulante probleemoplosser

Ik ben na een kanttekening per mail over verzendkosten zeer welwillend te woord gestaan en mijn kanttekening is meer dan goed gemaakt. Een geweldige service. Ik kan me niet béter wensen. Jo E.

Zeer snel geleverd en vriendelijk personeel

prima levering

1e keer, goed bevallen

Ok

Snelle service voor een redelijke prijs.

snelle en correcte levereing

hele goede service, alleen de betalingstermijn mag wat mij betreft naar 30 dagen.

Overzichtelijke website, bestellen is simpel

's Avonds bestelt, daags erna kreeg ik al te horen wanneer het bezorgd werd.

Industrieweg 36

7921 JP Zuidwolde