Nog meer plezier

... met het ovenschaaltje voor de kleinste maat airfryer. Genoeg voor een bijgerecht voor twee gemiddelde eters of voor één iemand met stevige trek. Niet groot genoeg voor een echte ovenschotel voor 1 persoon.

Tevreden

Maak gebruik van deze producten. Wel een nadeel dat het niet Bpost is voor de verzending; Indien niet thuis waar afhalen. Missiën dan leveren gelijkvloers bij buurvrouw. Godelieve Eeckhoudt

Gelukkig zijn er ook benodigdheden voor de gewone xxl airfryer

Hele snelle levering .

zeer goede gebruiksvoorwerpen

het is zeer gemakkelijk in gebruik. Ik gebruik airfryer dagelijks

Pannengrijper waardeloos

Pannengrijper absoluut niet hittebestendig. Bij vastpakken ovenschaal plakte hij er aan vast en er zat zelfs een blauwe afdruk aan binnenkant van de schaal, absoluut een Miskoop

Uitstekende service

Na een abuis van mijzelf is er door de snelle service van Airfryertotaal maar een korte vertraging ontstaan in de levering van prima producten. Compliment.

Valt tegen

De bitterballen waren prima maar de frites bleef slap en bleek. Jammer!!

Ik heb mijn twijfels

Heb de Siliconen Airfryer vorm ontvangen, maar is net iets te klein, alhoewel dit de maat moet zijn, alleen mijn partner vind voor de mini frikandellen te klein, 20 stuks en niet zo bruin en de diepfries patat waren sommige bij 15 min niet alle maal beet gaar, is het als dit gebruik dat je maar een bodemlaag in de vorm moet doen, dat denk ik. Ik zelf kook niet meer sinds mijn niet meer leeft, en de Airfryer heb ik aan mijn partner gegeven, ik vind het zoveel werk met schoonmaken, en ik zie regelmatig opm TV hoe alles klaar gemaakt word lijkt het mij toch nog veel werk, daarom haal ik kant en klaar maaltijd voor 1 persoon, en in het boek daar is alles voor 4 personen en niet voor 1 persoon, dus er blijft voor mij niet te doen, je bent een uur bezig en 2 happen ben je klaar met eten, en dan alles weer afwassen, ik zou niet weten hoe ik het dan moet doen. Vriendelijk Groet Ilona Adriana

Waardeloos riekt naar oplichting

Ik had wel iets besteld, 2 matjes voor in de Airfryer, en jawel ook een Frietsnijder , plus bezorgkosten E4,99 , de matjes zijn van goede kwaliteit ,dus dat ging goed, de Frietsnijder daar en tegen Helemaal gemaakt in China, leek wel iets om je vingers bij kwijt te kunnen raken ,nou kan je natuurlijk het ergens niet zo mee eens zijn ,maar als je het moord werktuig terug wil sturen ,moet je ook 5Euro betalen, dus nu zijn mijn Matjes ineens 10 Euro duurde geworden, je hoeft natuurlijk niet te vragen of ik ooit nog wat zal bestellen, bij een bedrijf zonder kwaliteit uit China,

Zo fijn dat de airfryer schoon blijft

Inderdaad spatvrij

Ondanks andere berichten op internet: géén rook, géén damp en géén gespat bij het bakken van magere speklappen in de Philips Airfryer. De spatdeksel is fors geprijsd, maar het werkt prima!

Jammer dat de recepten boek in het engels is voor mij zou dat in de taal zijn zoals je besteld nederlands

snelle en correcte levering

heel erg tevreden

Mijn boeken waren door postnl kwijt geraakt. Contact gezocht met de klantenservice. Ze hebben gelijk actie ondernomen en de boeken zijn uiteindelijk af geleverd. Een dikke pluim voor de klantgerichtheid die dit bedrijf leverd.

Zeer tevreden van de accessoires en de boeken

duur en afmeting klopt niet

schaaltjea zijn kleiner dan opgegeven maten, prijs-kwaliteit onvoldoende

Op tijd geleverd Vriendelijke bezorger en de tafel is prachtig

Zie boven

Waar voor je geld

Handig boekje om te gebruiken, leuk geschreven!

mooi kookboek met lekkere airfryergerechten.

Vandaag besteld en overmorgen bezorgd, lekker snel!

snel ontvangen

alles goed verlopen mooi boek

trek om de recepten te gebruiken.

Handige kleine recepten om mee te beginnen op een gemakkelijke manier uit gelegd.

Te weinig voor te veel geld.

Misschien leuk voor mensen die van allerlei liflafjes en"bedachte" dingen houden. Ik had het kookboekje "afvallen met de airfryer" verwacht als 4e deel en ben teleurgesteld dat deel 4 een soort van herhaling is van de vorige delen.

Mooi overzicht

Heel nuttig om te weten te komen wat we allemaal kunnen klaar maken met de Airfryer

Fantastisch!

Ik heb mijn airfryer nog maar 2 weken, maar al zoveel in klaargemaakt, fantastisch toestel, je eet veel minder vetten ook hierdoor. Ik heb er veel plezier van!!

Mooie boeken. Geen moeilijke recepten of je nu een beginner of gevorderde airfryer gebruiker bent. Veel foto's

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.