Niet functionerende hete pan grijper en niet bereikbaar

De grijper functioneert zeer slecht. Waneer je de hete pan uit de Airfryer tilt en ik durft er 1 of 2 stappen mee te lopen schiet het pannetje uit de grijper. Opgemerkt moet worden dat bij het openen van de doos bleek dat het cellofaan om de grijper stuk was. Daarbij komt dat ik (78 jaar) niet zo goed ben met computers en ik heb moeten wachten op iemand die me kon helpen met het retourneren. Ik had grote verwachtingen van de grijper. Met een heet pannetje uit de Airfryer halen, riskeer je brandwonden: met een vork het hengsel omhoog halen en met een ovenhandschoen vast pakken. Helaas het mocht niet zo zijn. Tot slot: Airfryertotaal niet telefonisch te bereiken en geen reacties op de gestuurde mail.

Hier kan ik mee verder

Ten opzichte van de air fryer boeken die ik al had is dit het beste wat er is te krijgen volgens mij. Ben er zeer tevreden over

Bestelling in goede staat ontvangen

Bestelde spullen voldoen aan de verwachting. Vooral boeken heel leuk!

Ik verwacht mijn bestelling als hij weer in voorraad is

Ik verwacht mijn bestelling als hij weer in vooraad is

Eenvoudig bestellen en snel leveren

Airfryertotaal.nl is een site met veel kookboeken en accessoires mbt de airfryer. Goed een overzichtelijk te vinden. Daarnaast een snelle en correcte levering. Ik ben tevreden!

Lekkere recepten, fijn geschreven

Het boek nodigt je sowieso al uit om op te pakken en te gaan bladeren. Mooie foto's, duidelijke beschrijvingen en een goede uitleg op de beginpagina's. Ik ga hier heel veel plezier van krijgen!

Slecht

Zou 31 december bezorgd worden.nog steeds niet ontvangen wel betaald

Heel fijn.

Na lang zoeken hier gevonden. Hier stonden de dia centimeter bij daardoor wist ik welke ik moest hebben. Heel blij met mijn binnenbak en bakplaat voor mijn airfrayer.

Prima in orde

Alles zeer correct

Vervanging, voor t eerste pakje dat niet aankwam.

Eerste pakje was na 12 dagen nog niet binnen, toen gebeld, .jullie reageerden direct, de volgende dag kwam het al binnen...bedankt daarvoor.

spatdeksel airfryer!!

+ punten: de grootte is perfect voor mijn airfryer zodat kippenpootjes niks vuil maken - niet echt handige openingen bovenaan om hem eruit te halen wanneer je gerecht klaar is (het is dan gloeiend heet)..

Heel correct

Mooie boeken

Zoals verwacht mag worden

Goede snelle levering van product dat aan mijn verwachtingen voldoet

Super fijne service

Heel fijne klantendienst en leuk aanbod aan producten

Ziet er goed uit

Ik heb het kookboek eens bekeken en dat ziet er heel goed uit . M.eer kan ik er nog niet over kwijt ik heb het vandaag pas ontvangen

Mooi kado!

Het was een kado voor me man, met Kerstmis. Hij is er heel blij mee. Er staan gemakkelijke recepten in, waar we beide zeer tevreden over zijn. We gebruiken de airfryer al heel vaak, nu nog meer. Thx.

De bestelde artikelen zijn snel en juist ontvangen.

snelle en juiste levering

100 % tevreden

boekjes zien er moi uit snelle nette bezorging

Lekkere en makkelijke recepten

Ziet er mooi uit

Mooie boeken, had ze alleen wel dikker verwacht..zijn hele dunne boeken

Alles netjes op tijd geleverd

Het zijn goede kookboeken voor de Airfryer.

Doet wat het moet.....

Prachtig artikel. Doet wat het moet....maar is net een beetje te klein voor mijn AF. Ik zoek verder naar een model met grotere diameter.

Goede bruikbare producten

mooi spul

Dat wat ik in de kookboeken heb gezien, daar kan ik wel iets mee.

Looking good, going to enjoy cooking

Looking good, going to enjoy cooking