Zeer goed product

Het enige minpuntje. Bij sommige recepten staat niet of het voorgekookte aardappelen moeten zijn.

De ene dag besteld, de volgende dag in huis.

mooie deal

de boekjes komen goed van pas om de airfreyer uit te proberen. derde boekje gratis, te gek toch!

lekkere recepten en redelijk makkelijk te maken

Boeken snel geleverd

De boeken snel geleverd, doorgebladerd en veel lekkere recepten gezien

Zeer goede boekjes

Kookboeken waren er vlot,staan veel lekkere dingen.in die niet ingewikkeld zijn

De spullen worden heel vlug geleverd

Boeken zijn heel erg mooi

nee

waardeloos

Leuke kookboeken voor Airfrayer

Goed uitgelegd

Gevarieerd

Duidelijk en overzichtelijk

Keurige afspraken

Netjes op tijdgeleverd volgens afspraak

Mijn buikje zal genieten met zulke recepten.

PICOBELLO

Handig

OHad niet verwacht dat het zo lekker zou zijn

Snel en netjes geleverd.

Duidelijke website,snelle levering.

Duidelijke website en bestellen ging super makkelijk en snel.De kookboekje zien er mooi en duidelijk uit.

Goede kwaliteit Snelle levering

Heerlijke eenvoudige recepten.

De aanbieding van de simpele airfryer recepten boekjes (3st) besteld. En zoals gezegd makkelijk en lekkere recepten ben er gelijk mee aan de slag gegaan en er volgen nog veel meer.

100% super correct

Heb hier reeds een paar maal gekocht en besteld bij AirfryerToaal , was supervlot en volledig correct afgehandeld , bedankt

Snelle levering en de kookboeken zijn super en niks teveel gezegd. Accessoires ook precies goed.

Zijn leuke boeken

Mooie site met veel keus!

De site is heel overzichtelijk, duidelijk. Ik ben heel blij met hete bakblik en het kookboekje. De berichtgeving van Airfryertotaal over de levering was helemaal correct! Een aanrader, dus.

Heel leuke ,lekkere maar vooral makkelijke en duidelijke recepten. Ik ga zeker nog de andere boeken kopen (heel betaalbaar)alleen jammer dat de recepten vooral voor grote airfryers zijn en de accessoires ook want wij hebben een dubbele. Maar sowieso een aanrader !

De beste airfryerkookboeken ooit

De boeken zijn duidelijk leesbaar,simpel uitgelegd en prachtige foto's bij elk gerecht. Dit is een must voor elke airfryerbezitter. Een echte aanrader,toppie

Heel goed.

Ben heel blij met mijn airfryer. Je kan het voor veel bereidingen gebruiken en de kookboeken zijn heel gezellig ik gaat er zeker veel uitmaken.

64 Molenmakershoek

Apeldoorn 7328JK