Supersnel en betaalbaar!

Was ff zoeken op het internet maar voor de compacte airfryer hier bij AirfryerTotaal meteen geslaagd! Voortaan meteen hier kijken dus !!

Bestellen, Betalen, Ontvangen zoals verwacht

Bestellen, Betalen en Ontvangen. Gewoon doen wat er verwacht wordt.

Snelle service ook via mail een fijne ervaring, en echt snelle service, mooie boeken en super recepten die heel makkelijk gepresenteerd worden en goede uitleg, op naar meer boeken .

Uitstekend.

Wij hebben een airfryer. Om aan accessoires te komen hebben we jullie als enige kunnen vinden die kon leveren voor de kleinste airfryer van Philips. Dit maakte jullie bedrijf heel bijzonder voor ons. Hartstikke bedankt.

Experiment moet nog gebeuren.

Ik heb het artikel nog niet gebruikt, dus kan nog geen oordeel geven.

Ik heb er een boterkoek in gemaakt. En die is perfect geworden. Friet is ook prima geworden . Piza voorkomt ook een vuile airfryer.

heel goed

Goed en snel geleverd

Werkt goed ziet er netjes uit.

We hebben nu alles uitgeprobeerd. Het werkt prima.

Prima en snel geleverd

perfect

de bezorging was snel en het product goed verpakt en makkelijk in gebruik

Tevreden over het product

Helaas bezorgtijd later dan verwacht.

Totaal pakket

Met dit pakket heb je alles in de juiste afmetingen. Goede prijs kwaliteit.

onderdelen zijn ok

de stukken die ik besteld waren ok, enkel een retour zenden komt niet goed

helemaal volgens verwachting

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Ik

Ik heb XL Philips dus de grote vorm zou iets te groot zijn. Helaas. Daarom de kleine genomen. Wel erg klein, maar verder prima.

Bevalt geweldig

Nog geen recept uitgeprobeerd, heb eerst een inzet pannetje, van 22 cm,geprobeerd bij Blokker, maar moet via internet, dus moet ik wachten tot een van de kinderen op visite komt, jammer dat het niet in de winkel te koop is.

Heel goed.

Goede bereikbaarheid en hele goede service.

Gewoon goed

De service is gewoon goed. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Late levering

Prima boeken met makkelijke en smakelijke recepten. Helaas is "voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis" niet gehaald. Heeft bijna een week geduurd voor het binnen was.

Snel binnen en prachtig boek.

Na mijn bestelling waren het boek en de bakjes snel binnen. Mooi boek met prachtige foto's en heerlijke recepten.

Verstuurd via post.nl die t pakketje niet heeft bezorgd,is t pakketje na mailverkeer nogmaals opgestuurd. Hele snelle reactie , en service is top

heb al redelijk wat recepten kunnen gebruiken uit het kookboek simpele gerechten

tevergeefs naar een kookboekje vsn de Airfryer

ik had een boekje verwacht, welke als brievenbus post bezorgd zou worden.

Goed materiaal en snelle service

Goed materiaal

Vind super gemakkelijk Boek goed beschreven met lekkere gerechten Nou nog zo'n boek voor sc

64 Molenmakershoek

Apeldoorn 7328JK