Snel en correct

Dit was mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste. Alles is snel en correct verlopen.

Goede producten en afhandeling

De producten van airfyertotaal zijn van goede kwaliteit en als je een vraag hebt en je stuurt een mailtje krijg je daar heel snel een reactie op.

silecone vorm

super herbruikbare silecone vorm ben er blij mee.

Koken is een aanrader hij kan alles

werkt zoals beloofd

De herbruikbare-siliconen-airfryer-vorm-grijs werd snel geleverd en werkt perfect zoals beloofd.

Niet oké

Wilde een retour doen Koste waren te hoog Vind dit geen service en zal ook nooit meer iets bestellen

Boekje was erg leuk,met lekkere dingen erin.

Prima, en snel verstuurd.

Goed prima

Dik tevreden.

Bestelde artikelen snel geleverd. De geleverde artikelen zijn van zeer goede kwaliteit en de prijzen zijn ook nog een heel schappelijk. Dik tevreden.

Schoon mandje

Niet meer na ieder gebruik pan schoonmaken. Door inzetbakje van siliconen blijft deze schoon. Bakje kan in vaatwasser. Dit bakje was aantrekkelijk geprijsd. Meeste accessoires zijn prijzig

Te dun

Ik ben erachter gekomen dat het 2 wanten waren. Helaas zijn ze erg dun als ik iets uit de airfryer haal voelt het nog behoorlijk warm niet prettig

ik heb vijf boeken besteld en had ze heel vlug binnen

de boeken zijn heel erg nuttig

Snelle levering. Keurig verpakt

Iets kleiner dan ik verwacht had. Maar verder prima

Fijne onlinewinkel voor airfryer

Boek gekocht met heerlijke recepten

Ruim aanbod verder zoeken hoeft niet

Airfryer totaal heeft alles waar ik naar op zoek ben. Verder zoeken bij een ander is voor mij overbodig

Goede snelle service. Leuke producten

Snelle bezorging. Leuke producten. Kookboek ook heel handig.

2 boekjes besteld en afgerekend. Zou de volgende dag thuis bezorgd worden. Toen kreeg ik een mail dat een van die boekjes uitverkocht was of ik de andere dan nog wel wilde. Ik heb toen laten weten dat ik die wel wilde maar niet van plan was later voor het andere boekje weer verzendkosten te betalen. De dag erna kreeg ik bericht dat er toch nog wel zo'n boekje gevonden was en de dag erna kreeg ik ze thuis bezorgd.

Geweldig de accessoires ben er super blij mee

Top toestel

Heel tevreden met dit toestel en benodigdheden , heel gemakkelijk in gebruik

Snelle levering.

Geweldige recepten

Erg blij mee

Hier ben ik erg blij mee

Snelle levering van mijn bestelling

Redelijk

De levering was heel vlot, nadeel was dat het pakket maar tot 31/01 kon afgehaald worden.

heel tevreden

het zou fijn zijn dat er een beschrijving bij is hoe de hulpmiddelen te gebruiken

64 Molenmakershoek

Apeldoorn 7328JK