Lekkere en makkelijke recepten

Ziet er mooi uit

Mooie boeken, had ze alleen wel dikker verwacht..zijn hele dunne boeken

Alles netjes op tijd geleverd

Het zijn goede kookboeken voor de Airfryer.

Doet wat het moet.....

Prachtig artikel. Doet wat het moet....maar is net een beetje te klein voor mijn AF. Ik zoek verder naar een model met grotere diameter.

Goede bruikbare producten

mooi spul

Dat wat ik in de kookboeken heb gezien, daar kan ik wel iets mee.

Looking good, going to enjoy cooking

Looking good, going to enjoy cooking

Leuke boekjes

Leuke en niet al te moeilijke recepten. Is snel binnen. Heel blij mee.

Ik ben zeer tevreden over mijn airfryer boeken maar ik vind het niet kunnen dat ik de kurk lampjes niet gekregen heb bij mijn bestelling, ik had een bestelling gedaan boven 30 euro. Groetjes

Makkelijk

Vind het makkelijk in gebruik, maar neemt wel veel ruimte in beslag

Niets ontvangen.

Alle vorige leveringen waren in orde Maar nu heb ik nog steeds niet ontvangen , dus kan ik geen beoordeling doen.

nieuw boek Simpele Airfryer gerechten deel 4

Ik heb paardagen geleden het boe gekocht Simpele Airfryer gerechten deel 4 er staan mooie gerechten in die ik binnen kort ga maken in de Airfryer 9285 Groeten Hans Heitgeert

Soms mis wat

Soms missen er airfryer temperatuur en tijden in recepten helaas

onmisbaar bij gebruik van een airfryer

Mooie en praktische boekjes vol foto's en heerlijke recepten.

top materiaal

Fantastisch materiaal. Zonder enige twijfel is dit veel beter dan al wat er op de markt te koop is.

Mooie boeken

Lekker koken, bakken met de airfryer.

Dol gelukkig met de drie boekjes vol recepten

Mijn ervaring met PostNL kon beter. De boekjes waren razendsnel naar mij verzonden. Helaas ging er iets totaal mis bij postnl. Ik kreeg bericht van postnl dat het pakket bij mij was afgeleverd, helaas had ik niets ontvangen. De teleurstelling was groot. Wat moet ik nu doen. Ik heb drie dagen gewacht en ja hoor daar lagen mijn drie boekjes op de voordeur mat. Ik ben er erg blij mee en ga nel aan de gang met mijn Airfryer. Ik heb ondertussen al een extra bestelling gestuurd aan Airfryertotaal voor accessoires in de Airfryer. Ik kan Airfryertotaal aanbevelen.

nooit teleurgesteld

Al diverse malen bestelde ik bij Airfryertotaal en altijd was het geleverde, zowel de boeken als de bakvormen snel en perfect geleverd. Heel tevreden over alle produkten.

Lekker Makkelijk

Top uitgelegd en steeds met een mooie foto erbij.heb alle boeken en nog steeds verassende lekkernijen te ontdekken

aangenaam werken

aangenaam werken en tegenwoordig spat vrij minder onderhoud.

Garde schraper

In de advertentie staat een garde van een keukenmachine afgebeeld. Daar zou dan de garde schraper overheen passen. Helaas dat is niet mogelijk. Het materiaal is erg stug en hard maar ook veel te klein. Ook voor een kleine garde past het niet makkelijk .

Heel tevreden, snelle levering. Door door mij een foute bestelling na 1 mailtje al snel opgelost. Simpele gerechten om je op weg te helpen.

Ik was verrast hoe knapperig mijn friet was en mijn broodjes en toch zacht van binnen. Nu nog echt gerechten maken, maar ben nu al blij zoveel beter dan mijn oude.

geweldig

Fijne duidelijke recepten

Prachtige boeken.

Ik moest al een review schrijven voordat ik het pakketje binnen had. Ik vind het ook een beetje dwingend en daar hou ik niet van.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.