Het boek is mooi

Ik zou 2,50 korting krijgen maar moest het volledige bedrag betalen .niet leuk

Snelle levering, uitstekend materiaal

Netjes verpakt, snel geleverd. Klaar voor gebruuk en de bakplaat is ideaal

Zelf even opletten: goede maat bestelllen. Tevreden

ok

Het werd door airfryertotaal snel verzonden maar duurde toch een flink aantal dagen voor ik het ontving. Neem aan dat dat door post.nl kwam maar vond ik erg vervelend en jammer

Service matig

Ik had een bestelling gedaan met gratis bakblik. Kreeg de boekjes maar niet het bakblik. Na contact bleek dat de aanbieding alleen in het weekend voor mijn bestelling gold en niet meer op woe terwijl dat nergens vermeld was en het bestelde product plus gratis bakblik ook keurig op de pakbon stond maar niet geleverd was en zou worden . Ik voel mij daardoor bedonderd. de Kookboeken zijn heel leuk, snelheid van levering en het contact waren ook prima. maar doordat de leverancier reclame maakt op woe dat je kookboeken met gratis bakblik kunt kopen en vervolgens niet levert ( omdat ze zelf vergeten zijn de aanbieding tijdig vd website te halen)heeft het bestellen via airfryer.nl een nare smaak en negatief gevoel bij mij achtergelaten

Slecht

Estelle boeken zouden voor airfryer zijn, helaas meer voor de oven, dus wil ik ze eigenlijk niet

Vlugge levering

Spijtig dat ik 2x dezelfde boek heb ontvangen ik wou 2 verschillende nochtans goed op gelet bij het bestellen, ik wou er een omruilen maar et zou duurder geweest zijn om te retourneren dan de boek werd mij verteld dus maar zo gelaten De recepten zijn wel simpel en goed uit gelegd daar ben ik tevreden over Mvg Ingrid

Slecht

Het rooster werkt niet helemaal naar behoren. Laat moeilijk warmte door.

Enige nadeel is er zit geen hengsel aan

er gaat een wereld voor me open

Ik ben super blij met de airfryer. Ik heb bij de action kleine springvormen en bakblikjes gekocht. Ik eet namelijk vegetarisch en mijn man eet graag vlees. Ik maak dan 2 hartige taartjes en die passen tegelijk in de airfryer. Ik heb ook wat accessoires gekocht bij jullie en dat is ook goed bevallen. Het enige waar ik niet tevreden over ben is de peperdure spatdeksel (35 euro) . Daar heb ik spijt van . De producten worden namelijk niet gaar (kip en vlees) als die spatdeksel er op zit. Jammer. Verder probeer ik iedereen te enthousiasmeren en er niet alleen frites in te doen.

fantastisch

ik heb er nog gaan frietjes in gebakken maar cake, quiche en apero hapjes gaan zonder problemen ook de recepten boekjes en extra accesoires zijn al goed gebruikt

Kwaliteit

Snel ontvangen

Snelle en goede levering

Volgende dag was binnen wat we besteld hadden

Duidelijk, snel en correct

Op weinig plaatsen bakvormen te vinden die geschikt zijn voor de airfryer. Hier kan je allerlei vormen terugvinden, met een duidelijke en correcte vermelding voor welke modellen ze geschikt zijn. Snelle afhandeling, en degelijk verpakt.

Correct en snel geleverd.

Mooi assortiment airfryer boeken en onderdelen.

Lekkere recepten, goed en helder geschreven

Vlugge levering

Ik heb alle drie de airfryerboeken besteld en deze staan vol geweldige recepten.

Superrrrr!

Ik heb 2x een pridukt besteld. Beide keren perfect verlopen bestel en leveringsproces. Duidelijke website. Prima produkten tegen prima prijzen. Communicatie snel en uitermate vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk weet je niet wat je overkomt in deze tijd. Kortom geweldig

Nu eet ik weer omdat het geen moeite kost.

Zie boven , en het resultaat is heerlijk en ziet er mooi uit

onderhoud moeilijk

Werkt geweldig, maar soms is ook de XXL te klein voor bepaalde gerechten. Ook is het onderhoud - of de mogelijkheden daartoe - ondermaats. Na elk gebruikl wordt de airfryer schoongemaakt en toch na enige tijd blijft de aanslag. Deze is nooit weg te poetsen en wordt steeds erger.

In een woord geweldig

In een woord geweldig

Gewoon super bedrijf die fouten oplost

Ik had iets besteld wat niet lever baar was .kreeg daar gratis iets anders voor na geleverd en mijn geld snel terug gestord

Snelle goede levering

Leuke boeken met handige tips en recepten. Besteld en de andere dag al binnen. Was ook een hele leuke aanbieding. Kortom een tevreden klant.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.