Onmisbaar bij gebruik airfryer!

geen hulp gekregen bij bestelling op verkeerde adres

Na contact met de helplijn was het antwoord per email de volgende wij kunnen hier niets aan doen. Hopelijk komt het pakket retour en zoniet dan zult u het echt het bedrag moeten betalen want de fout ligt niet bij ons. Niet echt een goede service

Snel en netjes bezorgd ziet er prima uit.

Complete set boeken besteld (Combo7) en het ziet er allemaal goed uit!, Daarnaast een bakplaat ontvangen wat ook erg handig is. Na een mailtje over een gemiste korting is dit direct, snel en netjes opgelost!

Het is mijn derde en al heel veel plezier van gehad

Graag had ik direct aan de slag gegaan met mijn nieuwe airfryer gelijk kookboekje bijbesteld, maar mis een bakplaat die je dan ook weer bij moer bestellen want de meeste recepten in de boekjes vereisen een bakplaat.

Leuk boek

Nog niet veel geprobeerd

Extra cadeau niet geleverd

Bij de bestelling van een van de kookboekjes, zou een ander exemplaar als cadeau worden toegevoegd. Deze niet ontvangen, jammer dit! Prijs kwaliteit verhoudingvan de uitvoering van de kookboekjes vind ik wat uitelkaar liggen.

Heel goed opgelost

Nadat ik een artikel had besteld, kreeg ik een verkeert artikel. Op de rekening stond wel mijn voornaam maar een andere achternaam en adres. Contact gezocht en na de bewijzen daarvan opgestuurd te hebben, Gelukkig goed afgehandeld. Nogmaals bedankt Yvette.

Oplichters

Nooit de beloofde elektrische pepermolen ontvangen en klantendienst ronduit onbeschoft!!

Geweldig om kennis te maken met allerlei recepten in de airfryer.

Zelf gebruik ik steeds meer de airfryer om er lekkere en gezonde maaltijden te maken. Een recentie schrijven over mijn recente aankoop is wat lastig omdat ik de boeken kocht als sinterklaas cadeautje voor iemand anders.

Sileconebakje werkt prefect in airfryer en .akkelijk schoonmaken

Gewoon Prima

Tja, ik ben van mening dat, als er niet te veel reclame hoeft te komen, het produkt ook zal voldoen. Dat was tenminste vroeger toch een stelregel. En die pas ik nog altijd toe. Ik ben alleen maar positief en kan het tegenovergestelde niet beweren.

Snel ontvangen

Een handige klem voor de airfryer.

goed is goed

Goedemorgen kwaliteit

Tevreden van de levering en over het toestel.

Probleemloos

7 november laat in de middag zo'n bakplaat voor de airfryer besteld. 9 november begin van de middag geleverd. Probleemloos en geen gedoe.

veel goeie recepten

ik heb al 3 maal wat klaargemaakt, en het zijn perfekte gerechten. Groetjes Veva

Inhoud

De recepten uit het boek vallen mij enorm tegen. Veel fastfood recepten ik had meer verwacht

Snelle correcte levering

De bestelling was snel en goed geleverd. Prima producten

Ziet er goed uit, maar valt een beetje tegen!

Het zou fijner geweest zijn als hij de taart ook in een keer door kan snijden, maar hij geeft wel het juiste aantal gelijke stukken aan. Je moet alsnog een mes gebruiken om hem helemaal door te snijden. De levering was snel en perfect. Wel een beetje grote doos, zonde!

Goed geholpen

Ik had 4 kookboeken besteld + gratis bakplaat. Bakplaat zat er niet bij. Na een mail te hebbn gestuurt is deze alsnog nagestuurd.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.