De bestelde artikelen worden zeer zorgvuldig verpakt en verzonden. Ik ben zeer tevreden over het asnbod

Scherpe randjes pootjes

Zeer fijn product zou alleen prettig zijn geweest als de pootjes niet zo scherp waren.

Interessante informatie

Zeer interessante informatie

Snelle levering en overzichtelijke website

Bestelde artikel werd snel bezorgd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Siliconenmandje prima product voldoet zoals beschreven bijzonder goed, gelijk een tweede bijbesteld.

Goed spul

Met spatdeksel staat niet de hele kamer blauw,als je lekkere speklapjes wil klaar maken bijv.

Zeer toegankelijke gerechten

Doordat de gerechten zeer toegankelijk zijn, gebruik ik steeds vaker de Airfryer.

Leuke gerechtjes.

Pakje is goed aangekomen.

Alles naar vewachting

Vlug bezorgd, producten voldoen aan de verwachtingen, bedankt!

snel oppakken

In de doos van mijn bestelling, zat die van iemand anders. Meteen een mil gestuurd en kreeg dezelfde dag antwoord. Het probleem werd ook snel opgelost, zonder voor mij bijkomende kosten. Kreeg er zelfs een leuk kadootje bij. Top service

De producten zijn heel goed heb ze al geprobeerd en ben er heel tevreden over.

Had er veel eerder aan moeten beginnen. Handig die airfryer. Stoofpotje gemaakt in de airfryer. Super snel klaar en nog lekker ook. Top. Heb de airfrayer xxl.

slechte ervaring!

Enige dagen geleden ontving ik en reclamemailtje met de code 20% korting voor de aan gewezen artikelen. Een daar van was een inlegmandje voor de airfryer bij wat ik toen besteld heb. Tijdens het bestellen bleek de code verlopen hoewel de mail pas enkele uren er voor was binnen gekomen. Ik heb toen gereclameerd en gevraagd hoelang een dag bij jullie duurt en heb daarop geen enkel antwoord gekregen.

Snel en goed geleverd

Pizza bakplaat

Vind deze erg klein voor de xxl airfryer

Goed geleverd en de artikel zijn goed voor mijn airfryer erg blij mee .

Te weinig

Er staan maar 3 bruikbare gerechten in om met de airefryer te maken.

Handige hulpmiddelen

Met deze hulpmiddelen heb je meer -gescheiden- mogelijkheden om simultaan je gerechten te 'airfryeren'.

Alles perfect afgeleverd, Mooie verzorgde en nuttige boeken.

Vooral de kooktijden zijn erg nuttig.

geweldig

top dingen

goed maar erg duur

Leuk en zin in

Dit is echt een goede uitvinding de airfryer. Wist niet dat je er zoveel mee kan doen.

Leuke recepten

Ik heb het boekje doorgelezen en was verrast door de mogelijkheden. Ga snel enkele recepten uitproberen.

Heerlijk

Wat een hele lekkere hapjes

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.