Netjes en snel geleverd

Goed product

Gebruik het dagelijks

keurige afhandeling van mijn bestelling!

geen klachten. Netjes afgehandeld!

Superleuke, makkelijke handige tips/ recepten.

Verschillende accessoires besteld . Gebruik airfryer veel, maar wil toch nog meer gebruiken.

Ik ben blij met de spullen

Vlot geleverd, heerlijke recepten, handig dat bakblik. Ik heb nu bijna alles van jullie en het bevalt prima.

Snelle levering en prima kwaliteit

prima in het gebruik

Heel tevreden over mijn bestelling

Bestelling was snel binnen, netjes verpakt. Heel blij mee.

Oplichters

Ik bestelde op 11 oktober een aantal producten. Die dag werd b8j bestelling een elektrische pepermolen beloofd. Het pakket kwam aan, volledig gesloten, ZONDER pepermolen. Na contact met de klantendienst werd beweerd dat de pepermolen er wel degelijk bij zat. NIET DUS!!!!!! Pure oplichting om meer te verkopen. Trap niet in de val!

heel zeer te vreden

super goed

Hardstikke fijn geleverd met duidelijke info

Zoals boven benoemd, minpuntje was dat enkele dagen nadat ik bestelling gedaan had er 20% korting werd gegeven en n gratis pepermolen , helaas voor mij .verder erg tevreden

Alles van het begin tot het einde is het puik verlopen en daarbij is de airfryer een prima product is

De airfryer bevalt ons uitstekend

Na enige keren geoefend te hebben zijn wij reuze tevreden met onze Airfryer.

Zeer duidelijke beschrijving

Zeer duidelijke beschrijving

Minder poetswerk

werkt perfect en veel netter.

Zeer mooie boeken

Deze boeken zou ik aanbevelen voor personen die een airfryer hebben ze zijn zeer nuttig wat u allemaal kunt bereiken met een airfryer

goede prijzen en snelle levering

Mijn bakspullen voor onze airfryer besteld volgende dag geleverd.

Xxx

Ik heb het voor iemand anders besteld! Dus kan zelf geen beoordeling geven! Maar het ziet er goed uit!

Heel fijn zonder knoeien in mijn airfryer

Goed, is een perfect product

Prima product voor de Air Freire dat siliconemandje

toffe hulpstukken en duidelijke kookboeken gespot

Vlotte en snelle levering Bedankt

Goed resepten boek!

Mandje werkt prima, vangt het eventuele vocht op! Voor XXL airfryer had het wat groter gekund!

Service

Geweldige service , was niet bezorgd zeiden de buren ! Post nl gevraagd waar is het pakket ? Bij de buren ! Buren gaven.niet thuis ! Toen Airfreyertotaal gevraagd te bemiddelen , bij.de buren ! Weer naar de buren ,niet , liet ze zien dat 2 instanties zeiden ,,bij de buren ,, Ze gingen nog eens kijken en.ja hoor het kwam te voorschijn ! Je moet een lange adem hebben en met bewijzen komen zodat ze er niet meer onderuit komen ! Hartelijke dank dat is mee denken dat is service !

Het duurt iets langer voor je vlees bruin ziet, Maar veel korter om schoon te maken. Dit alles bijna geen geur in huis. Het gaat over de airfreyerdeksel.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.