Snelle levering en goed product

Er word aandacht aan je bestelling besteed.

De ervaring met jullie is redelijk, de verzending was waardeloos.

Hoezo verplicht, misschien heb ik hier nu geen tijd voor of iets anders.

Sorry nog niet gebruikt

Nog niet gebruikt maar gaat zeker gebruren

Een perfect artikel

Overzichtelijke webshop, veel handige artikelen, snelle verzending, handig artikel, makkelijk in gebruik.

fantastisch

zeer tevreden over mijn bestellig Fijne kookboekje.

Een verrijking van mijn leven

Ben sinds kort weduwnaar en moet nu zelfstandig koken wat ik nooit eerder heb gedaan. Met de Ariflyer (En goede wil) en de recepten op Internet zet ik iedere dag een vers eenpersoons maaltijd op tafel. Die ik ook nog lekker vind ook.

Goed.

Prima product.

Besteld en snel in huis. Boek 3 was voor mijn schoonmoeder, ik had het al. Andere boek over bakken viel me tegen, niks airfryer. Jammer.

Wel wennen maar gebruik wel meer

Snelle service en prima product.

Geweldig en een super snelle levering

Meerdere keren besteld bij airfryer totaal, gewoon top en bruikbare producten

Helaas past de bakset niet in mijn kleine Tefal airfryer

Het materiaal is prima maar door de randen en springvorm sluitingen passen de vormen niet in mijn airfryer

mooi product

mooi product voor een leuke prijs

Prima product

Precies wat er wordt aangeboden.

Bakvormen passen goed in mijn kleine airfryer

Ik heb de set kleine bakvormen aangeschaft. Het is een bewuste keuze om een kleine airfryer te kopen maar vervolgens bleek het nog een utidaging om aan passende bakvormen te komen. Via Airfryer is dat gelukt.

Temperatuur te heet om uit te proberen

Ik ben blij dat ik het leven heb en dan nog te gaan kokkerellen? Stuur me in oktober maar weer een kaartje.

geweldig apparaat

Makkelijk schoon te maken , had ik het maar eerder aangeschaft. super makkelijk .je kunt er zelfs een ei in koken echt een aanrader, als je mss nog twijfelt schaf er een aan ,

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Snelle levering, mooie producten

Fijn

Past mooi.

Valt nog niet veel te vertellen! Alleen dat hij prima past en hopelijk heb ik er heeeeeeeel lang profijt van. Moest er beetje lang op wachten, bleef bij de ppt-post erg lang hangen, pas toen ik bericht had gestuurd naar de airfryer waar mijn pakket bleef kreeg ik ineens bericht dat het de andere dag geleverd zou worden? Vreemd heel vreemd. Maar goed moet het nog uitproberen, en kijken of het werkt!

Geweldig apparaat!

Heel goed degelijk apparaat, beter dan ik had verwacht.

Uitstekende service

Heb een uitstekende ervaring met airfryertotaal gehad Had iets per abuis verkeerd besteld Kreeg een retour adres toegestuurd en het goede product besteld Kreeg het vlot toegestuurd zonder extra kosten Ben hen zeer dankbaar daarvoor dat is uitstekende service Hartelijk dank hiervoor Feite de Haan van Harinxmaplein 2 8931 DM Leeuwarden

Alles goed geregeld en snel in huis

Na een week ,nog steeds niets ontvangen.

Niet goed

Waardeloos

Ik heb na 7 dagen nog niets ontvangen. Depostnl app geeft nog steeds aan dat de zending nog niet bij PostNL ontvangen is en dat er geen bezorgmoment bekend is

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.