ben zeer tevreden met jullie producten

Heb verschillende producten en ze zijn steen goed. heb laatst dat mandje gekocht, nu hoef ik geen schaaltjes te bewaren voor in de Airfryer.

Snelle levering Handig dat je u pakketje kan volgen Makkelijk dat er een tijdstip bijstaat Regelmatig een mailtje dat u pakketje onderweg is

De friet werd niet gaar

Ondanks dat ik de goede friet gebruikt heb, wetd het niet gaar met gebruik van het inzetbakje

Niet gelukkig met de bestelling

Mijn pakket is afgetekend en afgeleverd in een appartementsgebouw de naam van mij was daar niet gekend andere straat en ander huisnummer ( +- 5 km van mijn huis gelegen!) Door de goede wil van één van de bewoners die via Facebook mijn gegeven opgezocht heeft Daarna heb ik het pakket daar afgehaald en de lieve mevrouw een fles procecco gegeven Dit geval is NIET voor herhaling vatbaar Jullie kunnen best een andere bezorger inhuren (via post.nl) wat gaan jullie hieraan doen

Het werkt prima... Airfryer blijft schoon mandje in vaarwasser en klaar...... ben er blij mee.

Snelle en goede levering

Correct geleverd en past perfect in mijn airfryer Philips XL

Correct geleverd en past perfect in mijn airfryer Philips XL

Zeer tevreden, fijne artikelen, snelle bezorging.

Super, en een snelle levering.

De airfryer blijft nu helemaal schoon

Goede ervaring wat betreft bestellen en leveren.

Fijne spullen, en een snelle bezorging

Het is een handig produkt

Ontzettend handig en de airfreyer blijft schoon. Jammer dat het materiaal verkleurd.

Fijn ding

Werkt goed, bak wordt niet meer vies! Weet alleen nog niet zeker of ie wel zo geschikt is voor mijn oude airfryer! Heb nl nog het eerste model dat uit kwam jaren geleden.

top

Snelle levering van het bestelde zoals belooft op de site en super handige en lekkere recepten een aanrader dus, ook voor de handige accessoires.

Zeer slechte gebruikaanwijzing

zoals boven

super !

Heel tevreden van de siliconen airfryer vorm. De airfryer is makkelijker schoon te maken.

Hoes voor airfyer

Bakt niet mooi bruin.

Kookboeken voldoen niet aan de verwachtingen

Ik wil een 4 persoonsmaaltijd kunnen klaarmaken. Aaardappelschijfjes worden niet goed gaar. Alles een paar keer omgeschud.beetje olie toegevoegd. Groente, bloemkool, wordt helemaal niet gaar. Alleen gehaktballen gaan goed. In de gekochte kookboeken vindt ik geen volledige maaltijdrecepten.

Slecht

Arnaque 16 cm en geen 19 cm zoals in de beschrijving.Verzenkosten bétails en toch 12 km moeten tijden en om pakje op te halen.NOOIT MEER.

Leuke site, snelle levering

Ruime keus en snelle levering.

handige set

een complete ,en handige set ,ook de kwaliteit is dik in orde een aanrader.

Het spatdeksel is een goeie aankoop.

Spatdeksel snel en naar wens geleverd.

Vlotte afhandeling

Betrouwbare online-aankoop, goede kwaliteit;

Practich

Het is een goed product lekker makkelijk in gebruik.

Nog niet gebruikt

Nog niet in gebruik

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.