goed tot zeer goed

ik heb alle boeken 2 airfryers en we zijn maar met z'n tweeën de siliconen assecoires bestel ok niet meer want die beïnvloeden de bereidingswijze. ik geef veel boeken ook als kadootje ipv een bloemetje.

duidelijk en lekker

Ik heb verschillende kookboeken voor de airfryer en stuk voor stuk laten ze je watertanden. Het zijn makkelijke maar vooral duidelijke recepten met een fantastisch resultaat. Graag zou ik nog het boek hartige hapjes aan mijn collectie toevoegen, maar helaas is deze uitverkocht. Verder ia het assortiment en de aanbiedingen heel goed met een snelle levering.

duidelijk en lekker

goed tot zeer goed

Alles ontvangen zoals besteld.

Heb bestelling ook goed kunnen volgen.

Snelle, correcte en degelijke service

De materialen werden snel geleverd. Ze zijn precies zoals verwacht en werden dan ook meteen uitgetest. Ze zijn super!

Snelle, correcte en degelijke service

geweldig altijd een schone airfryer.

Mooi op tijd geleverd en prima materiaal

Ben zeer tevreden over mijn ontvangen artikelen, prima materiaal.

Mooi op tijd geleverd en prima materiaal

Ben zeer tevreden over mijn ontvangen artikelen, prima materiaal.

handig rekje

simpel maar doeltreffend.

handig rekje

simpel maar doeltreffend.

Prima product!

Ik maak nu nog meer gebruik van mijn Airfryer, omdat ik door het mandje de machine schoon houd en het mandje gemakkelijk af te wassen en te drogen is

Prima product!

Prima en snel geleverd

Spatdeksel voor Philips XXL airfryer besteld ,het werkt prima bij speklapjes geen rook en luchtjes meer in de keuken , blij mee .

Snelle en goede service

Wij hebben verschillende artikelen bij airfryertotaal gekocht voor Philips XXL. Passen allemaal en vandaag besteld morgen in huis. Deze service is perfect en kan het iedereen aanbevelen.

prima en snel bezorgd

mijn ervaring met airfryer spat deksel van de philips XXL is prima ,geen rook en walm meer bij bv speklapjes .

bestellen /bezorgen prima en snel

anti spat deksel voor Philips airfryer XXL ,werkt perfect ,geen rook en walm in de keuken .

bestellen /bezorgen prima en snel

Snel besteld, haast nog sneller geleverd.

Eenvoudiger kan niet.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.