snelle verzending

snelle verzending, leuk kookboek

Geen reactie

Na een onvolledige bestelling (één van de artikelen was uitverkocht), heb ik een mailtje gestuurd. Ik heb nog steeds geen reactie gehad en ook mijn geld nog niet retour. Jammer!

Dubbel

Het mandje wat ik besteld heb is top. De verzending ook snel. Alleen kreeg ik een verkeerd item en er wordt niet gereageerd op de mail. Het telefoonnummer was buiten gebruik. Ze hebben wel het juiste item nagestuurd. Dus tevreden met het mandje maar de service kan beter.

Snelle en nette levering van fijne producten

Nadat ik uiterst tevreden was met de bestelling en levering van twee kookboeken bij Airfryer-totaal, heb ik ook de XXL- accessoires-set aangeschaft. Fijne producten tegen een eerlijke prijs en alles is snel en goed verpakt geleverd. Nu de lekkere recepten nog uitproberen. Zin in!

Werkt heel goed je hoeft niet alles meer schoon te maken ben er heel blij mee bedankt

Na het bestellen en betalen werd het matje snel geleverd

Super snelle ontvangst van bestelling

De binnenpan van mijn airfryer was echt slecht aan het worden, dus op zoek naar een nieuwe. Al snel gevonden en besteld. Al de dag erna mocht ik het pakketje ontvangen, en heb deze inmiddels al meerdere keren gebruikt. Echt super.

perfect

ik ben er hartstikke blij mee

Heel tevreden

Artikel is perfect.

Toppie

Het pakketje is nog steeds niet aangekomen

Kennelijk de eerste 6 dagen na vermissing geen aktie

Handig en praktisch matje

Door het matje in de mand te leggen, plakt het eten niet meer aan de bodem.

Werkt goed

Werkt goed.

Helemaal top

Heb de cakevorm besteld en de siliconen mat. Beide producten zijn reeds enkele malen met succes gebruikt. Voor mij voldoen ze helemaal aan de verwachting. Bovendien was de levering echt snel, de volgende dag al.

Leuke lekkere recepten

Blij dat ik het boek gekocht heb.

Snel geleverd zoals beloofd bij de bestelling.

Op Zondag drie boeken besteld en Maandag werden ze geleverd.

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Snel geleverd en past in brievenbus.

bangelijk

ik ben blij met mijn Airfryer xxl het moment dat ik hem thuis kreeg ben ik hem alle dagen begingen gebruiken, het is in het beging nog wel zoeken hoe lang je best de groentjes gaart maar al doende leert men he ik ben ook 4 kilo al vermagerd met minder vet te eten en ik ben er heel blij mee is zeker een aanrader

Een praktische airfryer specialist

Erg fijn dat airfryertotaal er is. Nergens zo’n ruim aanbod in boeken en accessoires voor de airfryer dan daar. Handige en overzichtelijke kookboeken. Een vlotte levering en goede klantenservice.

past goed in mijn nieuwe airfryer

Makkelijk te bestellen. Gekregen wat ik verwachte. Bestelling is precies binnen aangegeven tijd bezorgd.

Sehr guter service

Schnelle Lieferung das Produkt erfüllt die ansprüche sehr tefrede werner

Snel en netjes bezorgd

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.