Topboek!

Fantastisch kookboek, snelle, simpele en lekkkere gerechten!

Helpt schoonmaken

kan niet beter

wel leren te gebruiken,maar verder alles oké .

Maakt de verwachting waar!

Product is gebruiksvriendelijk

Papieren inzet bakjes voldoen niet.

Verschillende producten geprobeerd in de bakjes maar worden niet goed warm.

Niet op tijd leveren

Op maandag middag na 15.30 uur besteld maar niet verstuurd op dinsdag maar op woensdag en donderdag pas besteld. Het wordt niet zo verteld op de website.

Geweldige aankoop

Voor de vakantie aangeschaft prima!!

net niet

Ja, de airfryer blijft schoon. Maar het mandje is net iets te groot en je moet het apparaat wel 10 graden hoger zetten om het gaar te krijgen. En het schoon houden van het mandje is ook niet zo simpel. Het neemt veel kleur over van etenswaar en die kleur gaat niet meer weg. Ziet er dus na een paar keer gebruiken vies uit.

Bestellen ging makkelijk Ik werd op de hoogte gehouden over de bestelling per mail, linkje voor bezorger zat erbij en werkte. Bestelling werd op tijd bezorgd, dus prima

super

goede service in online bestelling

Transparant en duidelijk

Prima bedrijf, een aanrader.

goede kwaliteit en service

De artikelen werden op afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt en de artikelen waren precies wat ik had besteld. zeer tevreden

Geweldig apparaat

Dit airfryer nr 5, deze gebruiken we puur voor brood en gebak, super blij mee

Redelijk

Wanneer je een aanbieding van papierenbakjes heb voir een specialer prijs is het raar als je dan een week later met een milieu beter product met bijna de zelfde prijs.

deze papieren zijn niet praktisch voor kleine hoeveelheden .... waaien rond

Ik zocht naar ..inzet vorm ... en stel enkele dagen later vast dat Jullie de siliconen vorm aanbied ??? Waarom ze niet gelijk tijdig aanbieden ?

Levering duurde te lang (te laat verzonden)

Te laat opgestuurd daardoor te laat voor verjaardag

Fout gegaan door mijzelf

Fout adres ingevuld

Geen succes

De warme lucht kan niet overal bij dus alles blijft/wordt slap

Mooi praktisch apparaat!

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Vlotte levering!

Nog geen ervaring met het aangekochte materiaal. Ik hoor dat die papieren beschermbakjes geen goeie koop is omdat dit de luchtstroom belemmerd. Waarom komt dit dan op de markt en dan nog van aifryer zelf?

Geweldige service

Product snel geleverd en kunnen uitproberen, Airfryer blijft keurig schoon, en dat was de wens, product werkt dus.

Niet goed gebakken

Ik heb de vorm gebruikt in de airfryer met het bakken van snacks, maar het werd niet echt goed gaar. Volgens mij houdt de vorm straling tegen.

Had er meer van verwacht.

Helaas krullen de papieren bakjes om in de airfryer en houden niet alle vetten tegen.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.