Maakt het schoonmaken eenvoudiger

Het verwarmingselement wordt niet meer vies, dat scheelt een hoop werk

Super makkelijke recepten. Simpel te maken en lekkerrrrr.

snel

n.v.t

Top producten

Kwaliteits spullen. Snelle levering

Werkt perfect

Snijdt uien en eieren zo fijn als je wil en ging heel soepel. Mooi compact apparaatje

Super netjes en snel geleverd

Super mooi boek. En snel geleverd. Top

Product voldoet niet

Ik heb voor de airfryer een bakblik gekocht die na 1 gebruik al scheef is getrokken en niet meer te gebruiken.

5 dagen voor ontvangst

Telefoonnummers bestaan niet, communicatie via de mail , ook niet je van het. Maar de spullen goed ontvangen. Meer info verstrekken bij vertraging van versturen zou netjes zijn. Dus geen mooie verhalen op de site , maar daden,

Niet tevreden

Veel geld verloren als je het iets wilt terugsturen dat totaal niet voldoet aan de gewenste kwaliteit

uitstekend

er werd goed gecommuniceerd. snelle levering

Top, supersnel geleverd

Top, supersnel geleverd

Afslanken met airfreyer en matje

Mooi goed boek, lekkere recepten. Het matje voor de airfreyer is handig voor in gebruik.

nu niet zo goed

Ik heb nu niet zo'n goede ervaring. Heb een bakplaat besteld en zou dar een ebook bij krijgen van beschonken desserts. na enkele mailtjes nog steeds niet ontvangen.

Gedaan wat ze beloven qua levering

Geen idee

Ik zou niet weten wat te schrijven voor de ontvangst van 2 boeken.

Fijn

Fijne doekjes, maar eerlijk gezegd zie en voel ik geen verschil met dezelfde doekjes van de action, die veel en veel goedkoper zijn. Of zit hier wel een verschil in?

Het past in onze kleine airfryer en hij werkt perfect!

Het past in onze kleine airfryer en hij werkt perfect!

Dik tevrede .. alles naar wens ...geen minpuntje

Mijn bestellingen zijn op tijd geleverd ...ken ik iets vinden .. een telefoontje en je word netjes geholpen ...topper

Snel geleverd en goede kwaliteit. Boeken zijn duidelijk en makkelijk te volgen.

de service is geweldig en word altijd netjes verpakt

Kreeg niet wat ik verwachtte

Site heet airfryer.nl dus toen ik kookboek verrukkelijke recepten bestelde verwachtte ik een kook boek met airfryer recepten Nee dus .... Erg teleurstellend Ik heb kookboeken genoeg maar wilde graag iets leren over de airfryer Voel me toch wel misleid Groetjes Sonja

Vlotte service en reactie

2 items besteld en betaald. Helaas bleek 1 item uitverkocht. Kreeg dezelfde dag een mail hierover en geld terug. Dus zeer tevreden daarover

Zeer goede service en snel geleverd

Snelle levering en leuke boeken

Hele goede ervaring en ik ga hier vaker iets bestellen

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.