Ik bestel alles voor mijn airfryer bij airfryer totaal!

Top spullen , uitgebreid assortiment, en snel in huis!!! Zeer tevreden zo ook over de bak resultaten.

Een aanvulling op een airfryer

Fijn om dat boekje te hebben. Ik ga meerdere recepten daaruit uitproberen. Het eerst broodbakken; daar heb ik het in eerste instantie voor gekocht. Mijn broodbakmachine ging kapot, eens kijken of ik in de airfryer net zo goed brood kan bakken. Ik heb wel een Tefal airfryer en het boekje gaat over een Philips, maar het zou toch hetzelfde resultaat moeten hebben.

snelle verzending

Fantastisch.

Heerlijke gerechten en lekker eten.

Super en snelle levering

Ik heb de bestelling gelijk de volgende dag gekregen en bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Werkt prima..

Prima oplossing tegen zwevende producten. Wel een 0 voor de krankzinnige hoge prijs. Productie kosten hooguit 2€.

Mijn bezigheden kunnen beter.

Is er ergens een cursus of digitale cursus voor het gebruik van de XXL fryer. Ik hou de tijd, temperatuur en de hoeveelheden aan. Krijg helaas o.a een droog stuk riblap. Graag advies. M.vr.gr. Frans Pfaff

perfect

Alles zoals verwacht.

Allemaal prima,

Prima, snelle service

Gewoon een heel snelle afhandeling van mijn beslissing genomen van het boek

Een heel praktisch, mooi vormgegeven boek met bruikbare recepten zónder heel veel ingrediënten ! Ben er heel blij mee

Goed product

Kan beter

Betreft de kookboeken, accessoires. Jullie doen een reclame van het kookboek hapjes tijdelijk 17,50 en gratis verzendkosten, ik wil deze al een 2de maal bestellen maar die staat niet in de lijst. Hoe kan ik dan bestellen? Als ik dit boek koop, zou ik ook de digitale recepten ontvangen airfryer desserten. Ook het boek simpele airfryer recepten deel 3 nergens te vinden!

Het s goed en makkelijk in gebruik alleen eruit halen gaat stroef moet hard trekken.

Tot nu toe wat we gemaakt hebben perfect alles Vlaamse friet moet langer .

is goed

Is oke

Goed verzorgd en snel geleverd.

Helemaal oké

snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijk bestelt en snel geleverd. Blij met aankoop.

Leuk boek

Lekkere gerechten

Ik heb nu een paar keer besteld bij airfryer totaal en iedere keer tevreden met m'n bestelling! Tijdige levering en goed verpakt. Producten zelf zijn ook top

Artikelen prima

Heel tevreden goed in gebruik

bestelling netjes en snel geleverd

bestellen ging makkelijk en netjes op de hoogte gehouden van de aflevering.

Voor herhaling vatbaar!

Eerste bestelling geplaatst, snelle levering en goede kwaliteit voor nette prijs.

Goede site

Super doekjes

Super fijne doekjes maakt mooi blinkend.Alleen de formaat mag wel iets groter zijn .

Deze aanvulling had ik direct moeten aanschaffen

Gemaikkelijk schoonmaken en geen vet op de bodem, daar door minder luchtjes

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.