Heel praktisch

Fijne matje voor onder in de airfryer! Veel minder afwas en vettige troep

Fantasties

Heerlijk boek, heb er al veel uit gehaald. Vanavond tapas eten allemaal uit het boek.

Een goede ervaring

Bestelling gedaan.En vervolgens door Post.nl geleverd.

eerste kennismaking

Ik bestelde voor de eerste keer. Waarschijnlijk ga ik deze website nog bezoeken.

Ben blij houd de airfryer schoon.

Ben zeer tevreden bakt en warmt goed.

perfect

heel goed en fijn dat er extra accessoires zijn maar graag nog wat makkelijke recepten er bij zou heel fijn zijn

niet positief

gezien de titel van de site (airfryer totaal) had ik enkel boeken met recepten voor de airfryer verwacht. het boek"50 verrukkelijke recepten" was voor mij derhalve een miskoop.

Het product is prima.

Om het tot de juiste vorm te knippen vond ik moeilijk omdat ik slecht ziend ben. Ook vond ik dat er een behoorlijk stuk over bleef waar je niets aan hebt. Zonde. Laat de mat kleiner snijden zodat de xxl voldoende heeft om het op maat te knippen. Alle andere soorten hebben dan zeer zeker genoeg. Zonde om zoveel weg te gooien.

Geen opmerking

Geen opmerking

Handig spatdeksel

Handige niet om het roken van de airfryer tegen te gaan. Werkt goed. Nadeel is dat er geen haakje bijzit om deze inzet gemakkelijk te verwijderen.

Was de volgende dag al bezorgd en het werkt super

gemakkelijk in het gebruik

Zeer goed, ze doen wat ze beloven

Schandalig

Het bakplaatje voor de airfryer kwam op tijd binnen , Helaas te groot . Dus terug gestuurd tot mijn schrik moest ik 7,25 retour kosten betalen , had ook al 4.95 bezorg kosten betaald . Voor een artikel dat 9,95 kost. Ben 68 jaar dus eens maar nooit meer. Bij bol.com is deze service veel beter.

Eindelijk gekregen waar ik op hoopte

Ik was al maanden op zoek naar quichevormen met 15cm doorsnee en Airfryertotaal was het enige online bedrijf die ze op voorraad had. Ik ben heel erg blij :-)

geweldig

een goede service en altijd netjes verpakt

Alles wat ik tot nu besteld heb, bevalt zeer goed. Van de bakhulpmiddelen tot alle boeken (heb ik inmiddels). Met de bakassesoires, gebruik je de airfryer met al zijn mogelijkheden.

Leuke boeken, lekkere recepten

Ik doe hier zeker andere inspiratie op

Ziet er goed verzorgd uit

Heerlijke recepten.

super blij en een aanrader

Ik ben heel erg blij met mijn spatdeksel en het werkt in 1 woord super. Dus een aanrader voor iedereen

Geen reactie

De bestelde airfryerverdeler past niet, maar het telefoonnummer is niet bestaand en op Email krijg ik geen reactie

Prima bakvorm

Erg handig, zeker omdat het flexibel is.

Prima, het bestelde artikel op tijd en keurig afgeleverd.

Goed.

Snel geleverd er was wel iets verkeerd geleverd maar dit is super snel en goed weer hersteld..

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.