Snelle bezorging van je bestelling

Na aller tevredenheid snel bezorgd

Mijn eerste bestelling was er de volgende dag al

Supersnel bezorgt Nu gaan we nog uitproberen

Vlotte uitstekende afhandeling

Vlotte uitstekende afhandeling

Alles volledig naar wens gegaan.

Was mijn eerste bestelling bij airfryertotaal. Heel tevreden!

Redelijk

Alles netjes geleverd alleen belofte van een boekje zat er niet bij. Binnen 5 minuten verzoek om score aan te passen. Meteen bijgesteld. Naar beneden dat wel.

De airfryer rookt niet meer.

Het werkt echt

Prima komen na wat ze beloven

Mijn bestelling ontvangen maar moest het terug sturen daar ik de verkeerde maat had besteld. Maar na contact te hebben gehad gelijk een verzend. Bewijs ontvangen bestel na de nieuwjaar het kleine maat

super

de producten die ik heb gekocht zijn gewoon super en een welkome aanvulling voor mijn airfryer

Geweldig leuke recepten

Producten snel in huis

Wat een gezellig kookboeken leuk voor de kerst

Super snelle service!

Alles was goed verpakt en snel geleverd. Kon ik meteen aan de slag.

Heerlijke en duidelijke recepten

Alles was zeer snel aanwezig, Binnenkort gaan we het uit proberen en als het bevalt bestel ik zo weer bij jullie

Heel goede service.Fijn contact

Naar een paar keer de verkeerde grote te hebben besteld is alles goed gekomen. Ook snelle terugbetaling

Maakt verwachtingen waar

Probleemloos apparaat voor de bereiding van warme snacks . Philips levert bij alle airfryers als accessoire een bijpassende grillplaat, maar niet voor dit model (XL HD9262/90).

Moet het nog leren gebruiken

goed product, maar slechte service

Heb begin December 2 artikelen besteld. Na 2dg na mijn bestelling krijg ik bericht van 20% korting. Direct een mail verzonden met de vraag om verrekening, want de 20% geldt voor de hele maand December. Nog steeds geen reactie ontvangen. Terwijl een andere vraag van mij half beantwoordt is.

Vandaag besteld morgen in huis. Erg snel.

Slechte service komen afspraak niet na.

Ik voel mij toch opgelucht. 2 boeken met 2 gratis ringen. De ringen niet ontvangen, wacht nog op antwoord. De verzending zou dezelfde dag plaatsvinden dit is 2 weken later. De conclusie ik bestel niets meer.

Gelogen via mail

Vrijdags laat bestelt. Dinsdagavond gemaild en antwoord gekregen dat het maandag was verstuurd maar vanwege drukte bij postnl het langer kon duren! Woensdag nog niets! Woensdagavond mail van jullie dat het pakket woensdag was verstuurd! En jullie mederwerker zei, maandag! Postnl gebeld en pakket was pas woensdag aangemeld bij hun dus jullie medewerker via de mail ligt gewoon te liegen!!!

Vlotte verzending en ontvangst, netjes

zeer goed

bestelling correct en snel uitgevoerd. gemakkelijk gevonden en heel heldere site. Een suggestie. Bijna alles is geent op een philips airfryer. Ik heb een ook erg goede inventum. Graag niet alles toegespits op philips maar ook eventueel maten voor accesoires van andere merken. Heb een accesoire besteld die goed leek maar eigenlijk groter had kunnen zijn.

Hij is makkelijk te bedienen en vlug schoongemaakt.

Omdat hij makkelijk in gebruik is.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.