Snel en naar wens!

Handige info op de site, vooral voor beginners. Boekje basisrecepten besteld,met achterin uitgebreide lijst temperatuur/ tijd per gerecht. Handig!

Prima Service

Snelle levering , goede producten en een prima service. Ook bij het zelf vergeten invullen van de kortingscode de korting alsnog snel gecrediteerd.

Ben er blij mee , net als net mm airfryer xxl

Ik had gedacht dat de pizza pan groter zou zijn maar het is een sandwiches tin

Snel en goede producten

Product was snel binnen, goed verpakt en werkt prima

Helemaal top

top

Ben er echt blij mee.

Het was een hele stap om hem aan te zetten, maar trots op het resultaat.

Prima geregeld!

Snel geleverd, handige website.

Fantastische produkten

Nooit klachten, prima producten. Leuke, lekkere en handige receptenboeken.

Er was wat zoek van mijn Bestelling. Dat is goed opgelost.Heb netjes het deel van mijn bestelling wat zoek was geraakt geleverd gekregen.

Goed product, heerlijke recepten

Duidelijke uitleg, heerlijke recepten, en goede producten.

Vandaag besteld morgen in huis, ondanks de december drukte was dat inderdaad zo.

Zeer praktisch

Ik miste dit onderdeel bij de aankoop van de Airfryer XXL en heb met dit onderdeel meer mogelijkheden gekregen

Goede en snelle levering.

De bestelde artikelen zijn goed en zijn snel geleverd.

Snelle levering. Correcte behandeling

Tevreden

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Goede service, snelle bezorging.

Had een aardige bestelling gedaan voor de feestdagen. Fijn dat er een optie achteraf betalen is. Zodat je eerst de bestelling kan bekijken. De bestelling was heel snel binnen. Superservice!

Een fijne behandeling keurig verpakt goede verzorging

Top boek staat duidelijk omschreven nu nog uitproberen

Prima site

Tot nu toe zeer tevreden over de producten die ik aangekocht heb. Er was 1 keer een fout in een artikel en zodra ik het laten weten heb met een foto van het artikel kreeg ik zonder enige aarzeling een nieuw opgestuurd.

Alles wordt keurig geleverd

Prina zowel pakketpost als brievenbus post

De hele bestelling van begin tot eind TOP!

Zie hierboven. Groetjes uit Brabant

Snelle levering en super service

De producten werden snel geleverd. Helaas zat er een verkeerd artikel bij. Maar na een mailtje werd dat snel opgelost en had ik alsnog het goede artikel in huis!

Eerst was de totale levering afwijkend, maar is naar tevredenheid hersteld.

Achteraf blijkt dat ik de grote accessoires set heb gekocht met tulbandvorm precies op de dag dat de standaard cakevorm bij de set weer beschikbaar kwam. Ik kocht de set juist voor de tulbandvorm. De cakevorm is kosteloos vervangen door de tulbandvorm. Wel even gedoe maar prima opgelost

perfect product

ik heb een spatdeksel voor de airfryer besteld en deze is perfect. Mijn airfryer blijft schoon en bakt daardoor veel beter. Ook de levering was goed. blijf zo doorgaan.

Snel en correct

snelle levering en goed verpakt tegen breuk

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.