De Airfryer voldoet uitstekend: een nieuwe ervaring

De Airfryer biedt een nieuwe ervaring van bakken en frituren: eenvoudig, efficiënt en met prima resultaten. En er blijken veel meer mogelijkheden te zijn dan alleen frites en snacks. Wel zou ik een Airfryer met een digitaal display aanraden in plaats van de analoge bediening die mijn Airfryer (nog) heeft. Cijfertjes zijn niet altijd makkelijk leesbaar.

Goed en snel geregeld

Ik ben tevreden

Ik raad het iedereen aan

Ik ben zeer tevreden van bestelling tot aan bezorgen. Ook de accessoires voor mijn Airfryer XL.

prima boek

makkelijke recepten , goed te maken

Super service

Gewoon een goede service

Een goede aankoop!

Ik weet niet meer. Gewoon een juist produkt.

Keurig en snel bezorgd.

NVT

Goede producten en snelle levering.

Handige producten om meer met de airfryer te kunnen doen. De kookboekjes zijn heel leuk en de recepten makkelijk te bereiden. Ik raad dit iedereen aan.

Heb nog niet alles gebruikt maar wat ik gebruikt heb prima

De levering ging snel en zowel de boeken als de bakproducten zijn goed aangekomen . Alleen erg jammer , het boek heerlijke hartige hapjes valt erg tegen omdat hier heeeel veeeel hapjes in staan die niks met airfryer te maken hebben en dan is €17 toch wel erg veel geld

Fijne producten voor een goeie prijs

Erg mooi boekje

Snel bezorgd en zag er mooi uit.

Dacht hier een cake in te kunnen bakken

Op de plaatjes zag ik cake en taart voorbij bjjkomem. Maar het bakje is veel te laag voor cake helaas

Gewoon super goed

Gewoon goed,

Prettige zaak

Kreeg snel de bestelde producten. De bakvorm was niet goed maar nadat ik dit gemeld had kreeg ik per omgaande een andere. Prima service dus.

Snelle service. Tevreden

Snelle service . Tevreden

Goede bezorging , snel.

Ik heb ze nog niet gebruikt, maar zien er goed uit.

Zeer correct

Iets later geleverd dag gezegd, maar keurig op tijd bericht gehad dat het wat verlaat was. Goed verpakt

Alles geleverd zoals gevraagd & voorzien

super

Fantastische keuken hulp

Alles prima in orde.

Stipte levering, goede kwaliteit.

Snel geleverd en niet duur

Zie hierboven

Snelle levering en erg vriendelijk in contact

veel te klein

ik vind het super kleine bakjes voor in de XXl van philips.

Fantastic.

It is a very well made item, far better than my expectations. It's too bad there are only Dutch recipes available. It came well packaged and quite quickly.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.