Prima geregeld en niets te klagen.

Alles perfect geregeld.

Snelle goede service,goed verpakt.

Snelle levering, goed verzorgde verpakking

Goede ervaring met deze website.

Producten passen perfect in de xxl airfryer.

Hele leuke hulpstukken

Met deze hulpstukken ga ik veel lekkere gerechten maken. Ik ben er heel blij mee

Heel tevreden

Weer netjes en vlug bezorgd. Heb veel plezier van de bestelling Dank u wel

Snelle en zeer goede service

Het door mij bestelde accessoires-pakketje werd binnen 2 dagen geleverd. Helaas niet het goede pakket. Kan gebeuren. De fout werd binnen 3 dagen op een heel klantvriendelijke manier goedgemaakt. Mooi product. Goede kwaliteit. Daar ga ik veel plezier van hebben.

snelle en correcte levering

Voor het eerst iets hier besteld. Na drie dagen in huis. En netjes verpakt

mooi product

Ik kan helaas geen ervaring delen omdat ik deze bestelling als 5 dec. kado heb gekocht. Ik heb het wel bekeken en vond het er goed uitzien.

De oliespray die ik hier gekocht heb werkt niet. Reageren niet op mail. In middels mail contact gehad en hebben ze na wat praten over en weer een nieuwe gestuurd.

die is er nog niet.

Mijn ervaring is er nog niet, omdat ik het artikel nog niet gebruikt heb. Maar de uitvoering van de schaal ziet er solide uit en de levering was ook bijzonder snel. Dit weekend ga ik het zeer waarschijnlijk voor het eerst gebruiken. met vriendelijke groeten, Klaas Kriek

top

veel variatie

Topie

Geweldig ding

Is heel fijn

Als ik de tijd en graden ingesteld heb is het vaak zo dat die onder het airfreyern veranderd. Dat moet ik nog uitzoeken, omdat ik het boekje met de handleiding kwijt ben.

Gaat gemakkelijk en is handig in de airfryer

Duidelijke beschrijving

Snelle levering.

Snelle levering.

Keurig op tijd

En netjes ingepakt

geweldig

goede website, vlotte levering, goederen van goede kwaliteit

Goed verzorgd

Ga zo door

Bestelling is heel snel geleverd.

Alles is prima gegaan. Snel en netjes.

zeer tevreden

tevreden

Ik vindt de boeken super en ben volop aan het experimenteren met wat er allemaal in staat. Ook de baktijden aan het einde van het boek zijn heel handig voor als je een eigen verzinsel maakt wat niet in het boek staat.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.