Gin goed

Ik heb 2maal een email gestuurd maar krijg geen antwoord Dat vind ik slecht

Cake al 2 keer gemaakt, heerlijk.

Cake en broodjes gedaan, heerlijk.

Perfecte afhandeling van de bestelde artikelen.

Goede eerste ervaring met bestellen op airfeyertotaal, door de enthousiaste verhalen en de lekkere recepten een aanwinst . Gedurende lange tijd, stond de airfryer in zijn doos in de voorraadkast, totdat ik een kookboek kreeg met andere recepten en nu staat hij gewoon gebruiksklaar in de keuken en kunnen we saté bij de gado gado en rijst eten

Snelle levering.

Duidelijke website Goede communicatie Snelle levering

Snelle levering van goede boeken

Nog niet gebruikt.

Ik heb er nog niet mee gewerkt.

Had wat besteld en ze zeiden ksn langer duren inverband met corona nou had het van de week al binnen

Top had het super snel binnen

Mijn ervaring is super

Mijn ervaring met Airfryertotaal is super aangezien ik al meerdere producten hier gekocht heb.

Snelle en nette leveringen. Nog net geen 5 sterren want er moet wel iets overblijven voor verbeteringen. Al weet ik nu even niet wat. Kortom een tevreden klant.

weinig waar voor t geld

Te duur voor wat je krijgt.

Ik heb een goede ervaring met Airfryer, de bestelling is snel en goed geleverd

Leuke en geen ingewikkelde recepten waarvoor je van alles in huis moet halen En iets anders dan de gewone hapjes Leuke ideeen

Prima product, snelle levering

Product was snel te vinden met een duidelijke omschrijving. Snelle levering in een goede verpakking.

Slecht

Ik zal hier niet meer bestellen. Ik kreeg niet mijn gehele bestelling, en na overleg met de klantenservice moesten ze eerst dingen gaan uitzoeken. Vervolgens krijg ik wel mij hele bestelling, zonder excuses of uitleg. Communicatie en eerlijkheid zoek ik....en dat is hier ver te zoeken

Super leuk boekje

Super leuk boekje met heerlijke recepten.

Zeer vlotte service

Duidelijke info en overzichtelijke website

Goed en veilig verpakt, goed verzorgt.

Optijd en netjes geleverd

Goed en netjes

Je besteld is het voor 4 uur volgende dag in huis. Mooi drukwerk en heel duidelijk.

Snelle levering goed product

Was goed

Super!!

Hallo, Mijn ervaring met Airfryertotaal is prima.ik Bestelde airfryer accessoires , bestelling plaatsen ging makkelijk Bezorging was snel, dus ik kan deze site alleen maar aanbevelen.

Top kwaliteit

snelle levering ontzettend mooie producten prima keus !

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.