Bevalt prima, tot nu toe geen klachten

Prima en snelle service

Eerste keer en goede verlopen

Handige tools voor de Air Fryer

Duidelijke vermelding van de eigenschappen van de verschillende tools - een aanduiding XL of XXL zou natuurlijk nog makkelijker zijn. Producten snel en correct geleverd. Nog extra bakvormen (brood, cake...) passend in een XL-Air Fryer (max. diameter 20 cm) zouden zeker en vast welkom zijn. Suggestie voor kookboeken: gericht op dieet, meer bepaald op een koolhydraatarm (keto-) dieet. Groetjes. :-)

Goede service en snelle levering. Tevreden klant.

Snelle vlotte service

De bestelde artikelen werden snel en vlot geleverd; ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Ik heb mijn bestelling snel en goed ontvangen. Dus ben tevreden

Netjes en snel geleverd Goed verpakt

Produkt goed

Vind de verzendkosten er hoog. Besteld, een dag later kreeg je bij bestelling een kookboeke gratis, Had m.i.z. Dag van bestelling er ook bij gekund.

SUPER

Bestelde artikelen van top kwaliteit. Keurig en snel bezorgd. Ben heel tevreden over Airfryertotaal en kan het iedereen aanbevelen om daar hun artikelen te bestellen en zal het zelf ook beslist doen als ik weer wat nodig heb

Alles klopt.

Snelle levering, alles klopt zoals je zou verwachten! Compliment dus.

De ene dag besteld de volgende geleverd. Top.

En dan ben je opeens een hobby kok geworden

3 weken geleden de airfryer gekocht en dagelijks gebruikt. Meestal kookt mijn vrouw maar nu ben ik de kok in huis tot grote tevredenheid van haar. Met alle op het internet te vinden inspiratie sta ik dagelijks de ene gezonde maaltijd na de andere te maken. Ik heb er zo ook een mieuwe hobby er bij

Zoals het hoort

Mijn ervaringen ijn goed. Zeer snel na het bestellen wordt de order uitgeleverd.

Zie boven

heel goed

goed product snel geleverd, en bij vragen een goede en vriendelijke service

Was goed gegaan. Snelle service

Snel geleverd en correct materiaal.

Snel geleverd en correct materiaal.

Slecht

reageren niet op verzoeken om contact. Bestelling niet compleet. Melding gemaakt. Wordt niet gereageerd. Heb nog steeds bakringen niet ontvangen.

Het is een heel fijn apparaat die ik veel eerder had moeten kopen.

Ik heb er een heerlijke overschoten in gemaakt en frites gemaakt van verse aardappelen en die waren ook heerlijk, omdat je er geen olie bij hoeft te gebruiken, op een theelepeltje na, kun je ze vaker eten om dat ze niet vet zijn.

Goed en snel ontvangen, perfect

Precies wat ik xocht

Fijne pan voor op rooster en olie spuit voor waar nodig op gerechten, nu nog handgreep en dan menu's uitprobeten

Mooi en goed beschreven kookboek

Snel geleverd, goede kwaliteit en de inhoud is duidelijk, met mooie plaatjes.

Fantastisch apparaat

Als je eenmaal met een airfryer aan de slag gaat wil je niet anders weer, dus dit is een heel goede koop geweest.

In een woord geweldig

Een geweldig apparaat, je hebt geen oven meer nodig.

Artikel met handicap

De orderverwerking was prima. Ook het bestelde artikel is helemaal zoals beschreven. Maar bij gebruik van dit artikel kom je er achter dat er toch ook nog een tangetje nodig is om de spatkap uit de airfryer te halen. Het lijk mij verstandig om dit standaard bij de spatkap mee te leveren en dit als tweedelig artikel uit te leveren om klanten niet teleur te stellen.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.