Van goede kwaliteit. De accessoires voor de Airfryer vind ik wel vrij prijzig

Duidelijk beschreven

Smakelijke recepten, duidelijk beschreven en eenvoudig te bereiden.

Goed en snel

Snelle levering goed verpakt

Vlotte levering

Ik heb nog niet de tijd gehad om de produkten uit te proberen.

Razendsnelle levering en uitstekende kwaliteit

Toppie

Toch maar de beslissing genomen om een airfryer set te kopen. Besteld en snel in huis. Goed verpakt, alleen jammer dat er twee plakkertjes op een van de blikken zat die moeilijk te verwijderen waren. Gelukkig toch weg gekregen. Maar topzaak, besteld en snel en geleverd.

Prima spullen en passen perfect.

Snelle verzending en goed verpakt. Goede kwaliteit, ziet er ook mooi uit.

Leuke site als je een Airfryer (welke dan ook) hebt. Veel handige en betaalbare accessoires. Degelijk spul. Bestellen en leveren: razendsnel!

Zeer snelle en goede service

Op vrijdag besteld en de volgende de dag al binnen. Kreeg zelfs een boek gratis omdat ik Heel had besteld. Nu heb ik alle boeken. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Net bedrijf

Ik heb een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Spullen komen snel en netjes binnen. Communicatie is ook top. Word snel gereageerd op vragen. Een echte aanrader dus!

Goed overzichtelijke niet duur snelle levering.

Altijd erg snel met leveren

Erg snel met leveren, alleen vind ik zelf dat ik nu genoeg accessoires heb, dus ik denk dat ik alles compleet heb

Ruime keus, snelle levering. Kortom tevreden

Supergoed!

Supersnel en netjes geleverd!

Is niet wat het lijkt

Het zijn letterlijk taartvorm bakpapiertjes.... Geen gaten voor ventilatie niks, deze had ik zelf ook wel kunnen halen maar alsnog zoveel verzendkosten betalen. Erg jammer!

Handig pannetje

Het is net een emmertje. Vlees met groenten erbij heerlijk . Vlees wordt zo niet droog.

Uitstekend en snelle levering

Producten zien er prima uit, levering correct en snel.

prima in orde

Fantastisch handig boek

Voldoet aan de verwachting

Ik kreeg wat ik bestelde en op het moment dat ik het verwachte

ziet er leuk uit

Schattige kleine vormen voor de Airfryer viva. Moet alleen nog kijken naar hoeveelheden en tijden voor deze kleine vormen.

Snelle levering, goed product tegen redelijkeprijs

Een deel van de bestelling niet voor mij toepasbaar en werd gelijk teruggenomen waarna terugboeking volgde.

Goed spul

Snelle, uitstekende bezorging. Goede kwaliteit.

Nog niet in gebruik genomen

Nog niet in gebruik genomen

Prima, het werkt.!!

Het was even wennen, probeer van alles, weinig afwas.

Zeer kleine vormen!

Heb de vormen gekocht voor de airfryer maar deze zijn zo enorm klein. Lijken wel voor in de kinderkeuken van mijn dochter. Beetje jammer! En zeker voor dat bedrag.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.