perfect

alles te koop voir je airfryer, keurige bestelling en afhandeling. Snelle levering.

Perfect over de ganse lijn

Alles goed verlopen bij eerste levering.

Praktisch jullie site, leuke sets (heb bij jullie 6delige set voor XXL gekocht). Bedankt, aanrader

Duidelijke website en snelle levering.

Een duidelijke website. En de levering was snel.

PRIMA LEVERING, MOOIE PRODUKTEN

BESTELD, EN HEEL SNEL IN HUIS. HEB EEN XXL SET BESTELD, MAAR IK VIND HET Scheidingsrekje van 19 cm TE KLEIN TERWIJL IK VOOR XXL HEB GEKOZEN? DE SPAT DEKSEL IS GEWELDIG. DE ROOK IS NU VEEL MINDER OMDAT HET VERWARMINGS- ELEMENT NIET MEER VOL SPAT.

Fijne producten goede service

Prima artikel en bezorging perfekt

Prima verzorgd en vlug bezorgd

Zeer goed afgerond order en snelle levering.

Ik gebruik hem veel

Top site

Ik heb nu voor de eerste keer besteld en ik ben super tevreden. Het wordt goed verpakt opgestuurd geen beschadigingen bij ontvangst. En zeker niet te duur ik ga vaker bestellen. Ik heb al wat uitgezocht Ze hebben ook hele lekkere recepten erop staan die simpel en snel zijn I LOVE IT !!!!!!!!

Een goede aanwinst in mijn keuken

Blij om er mee te werken ..handig en vrij snel klaar !!

Goed ontvangen

Ik heb de boeken snel ontvangen en ben enthousiast over de recepten.

Snelle levering en goede service

Zeer tevreden over bakvorm en kookboeken. Bij levering ontbrak bestelde tang en na mailtje hierover heb ik deze binnen 1 dag nageleverd gekregen.

Service uitstekend.

Super snelle levering zeer tevreden.

zoals afgesproken is alles goed verzorgd en snel geleverd

Zeer tevreden, zowel service als de artikelen

Zeer tevreden, zowel de service als de artikelen.

Toppie

Goede service, snelle levering, jammer van de te grote verpakking

redelijke prijs snelle levering en uitstekend produkt

redelijke prijs snelle levering en uitstekend produkt

Makkelijk in gebruik.

Al verschillende dingen uitgeprobeerd. Ben nog een beetje aan het stoeien met het gebruik van de knoppen. Meteen een kookboek aangeschaft. Het enige wat ik erg irritant vind is: dat alles in de recepten en op de verpakkingen afgesteld is op de Philips XL airfryer. Je moet dus zelf uitproberen wat je moet hebben.

Aflevering prima, maten klopte eigenlijk niet

Het is jammer dat de maten niet goed waren weer gegegven, daardoor kreeg ik een kleiner mandje dan verwacht.

goede produkten snelle service

goede produkten , werkt perfect, leuke boeken die ik besteld heb heb je een probleem of een vraag wordt meteen opgelost

Geweldig!

Alle accessoires en recepten voor de airfryer zijn hier te vinden

Tegenvaller

De bakvorm met losse bodem valt tegen vandaag een hartig raatje gemaakt maar kreeg geen beweging in de bodem Deksel is wel fijn wat de bovenste laag was nu niet verbrand

Goede communicatie, snelle service

Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. Zondag besteld maandag al in huis. Top service ga hier zeker vaker bestellen voor mijn airfryer en zal anderen ook zeker airfryer totaal aanraden

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.