goede maat

goede kwaliteit

De producten zijn goed en een aanvulling voor de airfryer.

Snelle levering en producten volgens verwachting.

Supersnelle levering

Mijn eerste order was er binnen 1 dag. Helaas moest ik de artikelen retourneren. Ook binnen een paar dagen reactie en terugbetaling. Nu een nieuwe order geplaatst. Weer een snelle reactie. Ik verwacht het pakket morgen.

Nog niet veel gebruikt. Voldoet voor zover prima.

In het begin even aan wennen. Gebruiksaanwijzingen op verpakkingen kloppen vaak niet. Dus zelf proberen en in de gaten houden. Prima apparaat.

lekker snel en voldoet prima aan omschrijving

Mijn moeder is er blij mee Wel een beetje grote doos voor het product. Dat kan economischer denk ik.

Vriendelijk personeel niets is te veel doen veel moeite om je te helpen

Ga zo door , alles klopt de service de snelheid van levering en de prijs

Jammer dat ik dit niet vroeger kocht!

Heel goed!!

snelle service

2 boeken besteld super leuk!!!!

Blij met me spullen

Kookboeken erg blij mee.

Had een verkeerd combo pakket en zonder moeite werd deze door een heel vriendelijke medewerker (Yvet) omgezet. Donderdag het verkeerde boek teruggestuurd en zaterdag al de nieuwe ontvangen , zonder extra kosten. SUPER!!

Leuk producten voor een leuke prijs

Fijne maatjes voor de airfryer en of voor 1 persoonshuishoudens. Snelle en prettige ruilservice.

prima product

snelle levering, goed verpakt, prima prijs

Ziet er goed uit.

De artikelen waren vlot binnen. Nog niet gebruikt , maar ze zien er prima uit en ze passen gelukkig in mijn oude,kleine air-fryer. Komende week ga ik experimenteren.

Funktioneel

Past perfect in onze Aitfryer met bijzonder goed resultaat.

Super top

Zoek je accessoires voor je Airfryer, ongeacht merk of grootte, dan moet je bij Airfryertotaal zijn! Wat een fijne site en wat een mooie producten verkopen ze! En daarnaast word er nog eens super snel geleverd, echt TOP Airfryertotaal!

Geweldige service

Mijn bestelling ontving ik afgelopen dinsdag zoals beloofd op de website. Helaas was de meegeleverde bakplaat een beetje beschadigd. Na melding via e-mail en het doorsturen van een foto ontving ik heel snel al een nieuw bakplaatje.

Uitstekend.

Snelle levering en goede Airfryer kookboeken.

netjes geleverd

Snelle levering en top service!

Vorige week heb ik wat accessoires voor de airfryer besteld. Levertijd was zoals aangegeven op de website. Op één van de artikelen zaten wat beschadegingen en na foto's hiervan te hebben verstrekt werd het artikel de volgende dag opnieuw verstuurd. Top opgelost! En verder hebben jullie gewoon een superleuke website!

Fantastische service!

Wij ontvingen een vorm die niet in onze airfryer paste, terwijl de website aangaf van wel. Een mailtje naar de klantenservice met binnen no-time een zeer vriendelijke reactie. Ze sturen een passende vorm op. Twee dagen later hadden wij deze al in huis. Super snelle en vooral heel fijne service!

Zeer slecht, voor mij geen airfryertotaal meer

1 onderdeel van mijn pakket was niet op voorraad, toen deden ze er maar iets anders bij, ik heb daar over gemaild, ze schreef u hebt 7 onderdelen....einde verhaal, ik wil het terug sturen maar ik krijg geen antwoordnummer dus de kosten zijn voor mij......mensen denk na voordat je hier iets koopt!!!!

Alles terug gestuurd maar nog geen geld op mn rekening.20 februari al terug gestuurd

Heb net bericht gekregen,dat het geld €30,40is terug gestort.... nou jullie zullen wel gestordhebben maar niet op mijn rekening want mn reknummer is nl28 rabo0135825741. Ik zag dat het bedrag op m ander rekeningnummer was/is gestort. Maar u kunt me ook bellen 0620806097 Vr Gr Marina Tel

Niet meer weg te denken! Niet meer zonder airfryer boeken!

Wist niet dat er, buiten de frites, zo veel meer in de airfryer gebakken kon worden! De recepten in de boeken zijn eenvoudig te maken. Geen moeilijke ingrediënten. Duidelijke uitleg met mooie foto! Kortom: SUPER!

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.