Alleen maar lof!

Begonnen met mijn eerste kookboek van airfryertotaal.nl, super! Nu 4 kookboeken verder en nog steeds meer dan tevreden, ga zo door!

Prima opgelost

Er was iets verkeerd opgestuurd, maar alles is goed opgelost! Top!

Mwah

Viel erg tegen, heel mager met de recepten, veel blabla bladvulling over dieeten, daar kocht ik dit boekje niet voor.

hele goede service ze komen beloftes ook echt na

verschillende dingen al gekocht bijv kookboeken en losse dingen voor in de airfryer heel snel geleverdvolgende dag al in huis

Kookboeken zijn een aanrader!

Ik heb alle kookboeken van Airfryertotaal en ik vind ze echt super! Leuke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn. Perfect voor beginnende AIrfryer gebruikers en gevorderden.

Snelle levering.. ik had ook een vraagje over het gebruik en werd ook heel snel op gereageerd!

Erg tevreden over de service

Ik heb een 6-delige set besteld voor de airfryer, dag later in huis! Ik zal zeker nog een keertje bestellen bij Airfryertotaal.nl

Mooie Aerofryer zeer snel op temperatuur

goede service

Heb 2x artikelen besteld. Verliep prima. Bij de 2e bestelling was een artikel helaas niet meer leverbaar. Ik kreeg er direct een mail over en het geld werd meteen retour gestuurd. De rest van de bestelde artikelen ook weer snel in huis.

snelle levering en handig boek

snelle levering en handig boek

Hrwrldig

Ik was een twijfelaar wat betreft het aanschaffen van airfryer. Maar nu zeg ik. Boh had ik dat maar eerder gedaan. Ik maak alles in de airfryer. Gehaktbrood is heel lekker en binnen 25 min. Klaar. Dus ik ben een heel tevreden ☺ klant.

Erg leuke airfryer kookboeken

Erg leuk om ook hapjes enz uit de airfryer te toveren. Wij zijn zeer tevreden

Goede communicatie en snelle levering

Voor herhaling vatbaar om(nog) vaker te bedtellen

Snel en goed!

Makkelijk bestellen en goede ideeën opgedaaan! Kom zeker terug om iets te bestellen voor mijn AirFryer xxl. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit. Een echte aanrader!

Snelle levering en leuke recepten.

Kijk al een tijdje met jullie mee online

Ben zelf opzoek naar de juiste airfryer voor ons zoek dus gezonde recepten Voor in de airfryer willen een gezondere leefstijl krijgen

Geweldig supervriendelijk top

Steeds een snel antwoord, een snelle levering... Mooie lay-out, lekkere gerechten,.... Ik heb reclame gemaakt bij de collega's

Super snel geleverd

De bestelling was super snel en netjes geleverd

gewoon goed

was precies wat de side vertelde, en ik ben zeer tevreden over de snelle levering

geweldige boeken

staan goede recepten in en heel makkelijk om te maken ben er heelblij mee heb ze alle 5

Mooi boek met makkelijke recepten

Ik heb al verschillende recepten uit de boeken gemaakt. Zo makkelijk beschreven, en hoe klaar te maken.

Super makkelijk

Ben heel blij maar jammer ,was geen kookboek bij met recept,

Snel thuis

Blij mee.

Kookboekje is gewoon super leuk. Makkelijk te maken en echt.heerlijk. Ga zeker nog een boekje bestellen. Al zie ik op facebook ook lekkere recepten.

Molenmakershoek 64

7328JK Apeldoorn

Over Airfryertotaal

Airfryertotaal.nl is DE online Airfryer specialist. Ruim aanbod in Airfryer kookboeken, accessoires en recepten.