Het product was naar wens en was stevig verpakt. Het telefonisch contact wat ik daarna nog had verliep plezierig en ze zijn makkelijk bereikbaar.

Zij begrijpen hoe de klant denkt.

Verkeerde besteld. Meteen omgeruild na een telefoontje met advies. Mijn geld stond sneller op de rekening dan dat zij de retour binnen hadden.

Vlot en correct

Vlot en correct

Tel.besteld. meteen geleverd. Alles prima

Prima!!

snel en correct

snel en correct

Snel en goed

Binnen een dag precies wat ik besteld heb .. Chapeau !

Gewoon een heel goede ervaring!

Na een moment in de showroom in alle rust, advies wanneer daarom gevraagd) waarbij we veel besteksetjes hebben vergeleken uiteindelijk de knoop doorgehakt. Na de bestelling gedaan te hebben op vrijdagmiddag werd deze de volgende ochtend al geleverd. Keurig voor elkaar en wij zijn erg blij met deze correcte afhandeling.

Mooie set van Villeroy en Boch!

Heldere site met veel keuze. Snel en keurog geleverd.

Uitgebreide sortering, veel keuzes, goede prijs en keurige levering

Uitgebreide sortering, veel keuzes, goede scherpe prijs en keurige levering. Helaas kwam de volgende dag “ibood”op de markt met nog een veel lagere stuntprijs! Hier kan niemand wat aan doen, maar als marktleider zou je kunnen overwegen “een laagste prijs garantie” te geven. Hiermede haal je iedere concurrent de wind uit de zeilen !

Product pas geleverd na herinnering

Na bevestiging bestelling niks gehoord. Mail gestuurd. Er bleek iets mis te zijn gegaan intern, maar vervolgens werd de bestelling snel geleverd. Producten zijn prima in orde.

Mooi bestek, snelle levering!

Fijne en overzichtelijke website en een snelle levering

Bestekset besteld bij bestekshop. De levering was echt heel snel, zelfs in de drukke decenbermaand vlak voor kerst. Omdat ik nog een vraag had ook nog telefonisch contact gehad, hier werd ik snel en vriendelijk geholpen. Daarnaast ook nog eens een prachtige set. Hier bestel ik de volgende keer zeker weer

Supersnelle bezorging

Bestelling keurig voor kerst ontvangen!

Snelle levering en reacties van klantenservice

Mooie bestekset besteld en snel geleverd. Ik wilde graag nog een aantal items bijbestellen en dit ging heel vlot en soepel.

mooi product goed verpakt

Mooie bestekset als aanvulling gekocht. Snel geleverd en goed verpakt aangekomen

Super blij met het bestek

Op zoek naar origineel bestek vond ik bij Bestekshop.nl het perfecte aanbod aan een ongelooflijk concurrentiële prijs. Bestelling en betaling duidelijk en vlot. Aan de levering zelf werd ook alle mogelijke aandacht besteed. Ik kijk uit naar een volgende aankoop. Monique

Super ervaring

Super veel aanbod tegen hele scherpe prijzen en snelle levering. Echt top

Super goed

Vloeg, en artikel perfect is

perfect

snelle bezorging, heel vriendelijk bij contact

Vlot besteld, snel geleverd.

Vlotte gebruiksvriendelijke site. Zeer snel geleverd.

mooi product en prima geleverd

mooi product en prima geleverd

Super goed!

Fijne site, Super snelle verzending en prachtig bestek. Meer dan tevreden!

Duidelijke site , goede prijzen snelle service

De site is overzichtelijk, betaalbare producten in verhouding tot andere sites en een hele snelle lever sevice

Het ziet er goed uit en werd snel geleverd

Mooi bestek en goede prijs

Goede aanbiedingen en snelle levering

Goede aanbieding gekocht. Zat netjes verpakt en werd snel geleverd met de Kerstdrukte.

Slotlaan 138

3701GS Zeist

Over Bestekshop.nl

Bestekshop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bestek en tafelaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan besteksets, serviezen, glazen, tafellinnen en andere eet- en drinkaccessoires van hoogwaardige merken. Bestekshop.nl richt zich op het bieden van stijlvolle en duurzame producten voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, met een focus op kwaliteit, design en klanttevredenheid.