Filtre

Goed verzorgd product.

Snelle levering, prachtig product.

Goede service!

Aangename kennismaking met Bestekshop.nl

Dessertbestek Victor van Villaroy Boch besteld. Goede website, mooie aanbieding, bestelling zeer snel geleverd. Het bestek ziet er zelfs nog mooier uit dan op de afbeeldingen. Weer een blijde klant erbij.

Correct en vlug

Vlugge levering

Goeie prijs snelle reacties op mail nav levering

Fijn bedrijf dat zeer goed communiceert en afspraken na komt

Goede fijne en snelle service.

zeer duidelijke webshop

ik was al een tijd op zoek naar nieuw bestek, gekeken in diverse winkels, want je wil het toch wel even in je handen houden. Maar toch even gezocht op internet en kwam meteen bij jullie terecht en zag meteen een goede aanbieding di ik bestelde. De levering was snel en het bestek viel meteen in de smaak. Nu na gebruik bevalt het en het ziet er heel mooi uit.

Duidelijke website, veel op voorraad

Mijn bestelling is vlot geleverd en de website is duidelijk.

kundig en vriendelijk.

Fijne communicatie.

Duidelijke website, snelle aflevering

Duidelijke website, redelijke prijzen, prima aflevering

Waar is mijn pak?

05112976007301 Colis remis à DPD 26/10/2021 En transit Au centre de livraison 27/10/2021 Prêt à être enlevé 27/10/2021 IK HEB GEEN ENKEL IDEE WAAR IK MIJN PAK MOET GAAN HALEN. Kunt U mij dringend helpen?

Prima afhandeling, snel geregeld! Top!

Top service, snel en klantgericht

Ik had het verkeerde bestek besteld. Was binnen 24 opgelost en vervangen voor andere set. Superfijn. Alles netjes geleverd.

mooi bestek

De volgende dag in huis en netjes en solide verpakt. Wel een beetje veel plastic want elk item was apart verpakt. Bestek maakt kwalitatief een prima indruk en is mooi zwaar in de hand. Afwachten natuurlijk hoe dit zich in de loop der jaren gaat houden met de vaatwasser maar ik heb er wel vertrouwen in. Tevreden met de aankoop ondanks de niet echt goedkope prijs.

Snel en goede service

Dag De man die mij te woord stond was uiterst vriendelijk en geduldig want je ziet zoveel moois dat je even nodig hebt om uit te zoeken Dus top service

good

Bestelling geplaatste na 5 dagen niets ontvangen , eigen schuld maar de klanten service heeft mij snel en goed geholpen kan niets anders zeggen .

Prima en betrouwbaar

Goede service, product en aftersales.

Snel en mooie aanbieding

We zijn er erg blij mee dat we twee sets gekocht hebben

Snel geleverd. Top product

Goed en snel geleverd

Vandaag besteld morgen geleverd

Aardige verkoper en neemt alle tijd

In alle rust konden we het bestek bekijken. Super fijn om dit te ervaren. We gaan zeker het bestek verder uitbreiden

Mooi bestek, keurig geleverd.

Mooi bestek, een hele investering maar zeker de moeite. Eerste keer hier besteld en het is keurig, snel geleverd. We zijn er blij mee. Doorgaan zo!

goed, plezierig

snelle levering, hoge kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Makkelijk en overzichtelijke site en goede prijs, volgende dag was de bestelling al in huis.

Super! Snel en correct bezorgd!

Zondag avond laat online de bestelling geplaatst en dinsdag producten ontvangen!

138 Slotlaan

Zeist 3701GS