Filtre

Snel en goed afgeleverd

Ik heb het besteld en de dag later was mijn bestek binnen. Superblij mee. Mooie WMF set voor een leuke prijs

Hele goede speciaalzaak

Ik had een bij elkaar geraapte verzameling bestek en er braken steeds meer (toegegeven, veel te oude en ongeschikte) Ikea messen tijdens het snijden van een pizza. Zodoende besloten om het nu eens beter aan te pakken. Mijn budget was niet oneindig, maar vond al snel een mooie set van Villeroy & Boch (bestekset en losse steak messen). Ben er zo ontzettend blij mee, niet verwacht dat mooi bestek toch heel wat doet met de totale ervaring... Bestelling en levering verliepen probleemloos, alles is snel en onbeschadigd aangekomen. Zou hier graag opnieuw (e-)shoppen.

Zéér Goed

Ik heb de toonzaal in Amersfoort bezocht. Mooie opstelling van de collectie zodat je een goed overzicht krijgt van de modellen en materialen. Daardoor wordt de keuze er makkelijk. Zeer vriendelijk te woord gestaan en adequaat geholpen.

Prima service, goed advies !

Kennis van zaken, prima service, prettige ontvangst in showroom.

Snelle, juiste bestelling.

Fantastische service!

Transparante website en een goed servicecontact via de email bij vragen! Kan het iedereen aanraden.

Bij retour heel snel geld terug

Bestek besteld en snel binnen. Had het verkeerde besteld dud retour gezonden. Heel snel geld retour. Kunnen andere een voorbeeld aan nemen.

Bij mijn bezoek aan de Showroom in Amersfoort werd ik uitgebreid, vakkundig en vriendelijk begeleid. Hierdoor een prachtig passende bestekset van PureSign kunnen uitkiezen en als cadeau laten verzenden.

Snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit producten.

prima geregeld, en klacht snel afgehandeld naar tevredenheid

webshop toegankelijk vragen per mail snel en persoonlijk afgehandeld snel geleverd een enkel productfoutje snel en volledig afgehandeld zeker aan te bevelen

Helemaal goed

Heel snel geleverd en voor een goede prijs

Dat is pas service!!

Cadeau precies de dag voor Kerst besteld, dus gewoon te laat om onder de Kerstboom te leggen. Mijn eigen schuld. Maar...om 19.00 uur wordt er plots aan de deur gebeld. Persoonlijke service aan huis (ik blijk in de omgeving te wonen van de eigenaar van de webshop). En daardoor cadeau plots wél op tijd onder de Kerstboom. Geweldig!!!

Geweldig behulpzaam

Kundig advies en behulpzaam hij het zoeken naar alternatief

Prima. Op tijd geleverd.

De zending kwam voor mij precies op tijd. Je moet altijd maar afwachten of hetgeen je op de website te zien krijg ook overeenkomt met je wensen. Dat was het geval. Prima.

snel en duidelijk de bestelling afgehandeld en gereageerd

De communicatie was zeer snel na aanleiding van het niet meer leverbaar zijn van 1 item. De rest van de bestelling is snel en zorgvuldig afgehandeld. Het bedrag van het niet meer leverbare item werd snel weer teruggestort.

Prima levering, komen afspraak na

zie antwoord boven

Snel geleverd, goed product.

Over de hele lijn tevreden

Wij zijn heel tevreden over de aankoop en de afhandeling ervan. Een moment vreesden we dat we te maken kregen met phishing..U hebt onmiddellijk gereageerd en ons met veel empathie gerustgesteld en U bent zelf een onderzoek gestart.Waarvoor dank!

snelle levering en goede opvolging gestelde vraag per e-mail

aanrader

Niet ontvangen wat er op uw website staat.

Op uw website staat vermeld Wolf viltdoek zelfklevend 110 x 45 voor 31,50 euro. Op uw foto is duidelijk te zien dat de achterzijde is geblokt. Dat is gedaan om het product makkelijker te kunnen aftekenen en te snijden of knippen. Ik heb het viltdoek met een volledig gele achterzijde ontvangen waar je niet op kunt schrijven of aftekenen waardoor het dus moeilijker wordt om recht af te snijden. Ik heb het inmiddels wel verwerkt, omdat ik er haast mee had. Uw artikel/streepjescode is 4 017767 445018. Indien u iets anders levert, had u mij kunnen mailen of bellen, maar dat heeft u achterwege gelaten. Dus geen aanrader!

snel.en goed

Snel.geleverd , goede prijs en super goed verpakt

Betrouwbare service tegen goede prijs

Goede service, snelle levering

Prima! Goede en snelle levering.

Volgende dag na bestelling afgeleverd. Alles keurig verpakt.

138 Slotlaan

Zeist 3701GS