Filtre

degelijk bestek voor alledaags gebruik.

snel geleverd goed verpakt top.

volgende aankoop is zeker ook bij jullie

Snel en goed

Snel, duidelijk

Telefonisch contact prima verlopen Bestelling een dag later ontvangen Product voldoet aan de wensen

Snelle, correcte levering

Goed, betaalbaar, correct.

Snelle, correcte levering

Goed, betaalbaar, correct.

Goede service. Retouren is wat vaag, maar heb wel vlot m'n geld terug gehad.

Snel en goede kwaliteit

We hebben hier een villeroy & Boch bestekset aangeschaft met flinke korting en het werd nog snel bezorgd ook!

uitstekende service, alles klopt!

uitstekende service, alles klopt!

geweldig

Volgens mij heb ik al geantwoord. Het is een prachtige oplossing voor mijn bestek. Ik ben er heel blij mee

Prachtig bestek voor een super prijs.

Bestek zoals ik verwacht had. Perfect op datum geleverd.

Ik moet natuurlijk kwaliteit van bestek nog evalueren na herhaaldelijk gebruik.

Mooi spul, verzending wat minder

In tegenstelling tot wat de site vermeldt, wordt de bestelling niet met TNT/PostNL, maar met DPD. Die stuurden doodleuk en email dat afleveren niet ging lukken en dat ze op een ander moment terug zouden komen. Gelukkig was dat al de volgende dag, maar je kan er dus niet voor thuisblijven zo.

Prachtig bestek en binnen 1 dag geleverd! Top!

Mooi messenslijper.

Prima product werkt prima.

Veel betaalbare keuze

Het bestellen van mijn nieuwe bestek was eenvoudig. Veel keus en goedkoper dan veel andere winkels. De bestelling was ook goed stevig verpakt waardoor er geen beschadigingen konden ontstaan. 1 Minpuntje, de bezorging verliep via DPD en zij blijven moeite houden met bezorgen. Ze geven aan dat je niet aanwezig bent om de bestelling aan te nemen terwijl we bijna vergroeid waren met de deurbel.

Super goede levering

Uitgebreid assortiment en prima levering. \Als ik weer iets nodig heb bestel ik hier zeker weer.

Geweldig, mooie aanbiedingen en snel geleverd.

Alles verliep soepel

Had een snellere levering verwscht

Ik ben tevreden .

Uitstekende service

Bij het binnen komen van mijn bestekset zat er een lepel te weinig in, dit kon geen fout van de bestekshop zelf zijn aangezien de box nog dicht zat. Wel heb ik ze hierover gemaid en binnen een uur had ik reactie, met als antwoord dat er een extra lepel op werd gestuurd. Top service en erg vriendelijk!!!

Uitstekende service

Via internet had ik een fout afleveradres ingevuld. Telefonisch overleg loste binnen zeer korte tijd alles op.

Snelle levering, prettige website

Tevreden met product

Zorgvuldige, accurate, betrouwbare en klantgerichte benadering.

Op de website hadden wij ons georiënteerd op de keuze voor een bestek. In de winkel werden we zorgvuldig, uitgebreid en geduldig geadviseerd. Bij een uitbreiding en nabestelling werden we telefonisch en schriftelijk goed van informatie voorzien. Administratieve afhandeling was steeds correct en de leveringen waren goed verpakt, volledig en steeds op tijd volgens afspraken. Zeer prettig.

138 Slotlaan

Zeist 3701GS